Oradea (7) !!!
Raspunsuri - Pagina 14
adana spune:
Multumim mult fetelor pt urari,kiar m-ati emotionat,si asa am eu emotii azi dar acum mi-au dat lacrimile
Mercedes spune:
La multi ani pentru Sebastian!!!! multa sanatate si fericire
Si Bianca a implinit azi 7 luni- ce trece timpul....
daria - si io la lucru
gabibarta spune:
La multi ani si pt. Bianca! Mercedes, pana la ce ora lucrezi????
Am primit azi cateva poze facute la Hanuca, dintre ele doua au aparut si in Bihari Naplo. hanuca
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
La multi ani BIANCA pentru implinirea celor 7 luni !
Gabi - sa nu te superi, dar de cate ori aud de Hanuca, o vad in fata pe Lili care canta "MosCraciun" si mor de ras Nu te supara.
Stiti ce a facut Giulia ? A papat dintr-un glob dintr`ala misto de sticla , deci tot nu s-a lasat din asedierea bradului si vad ca a avut un scop anume
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
Am revenit si eu dupa prima zi de servici pe 2006. Am fost chiar operativa azi, deh...am avut elan de munca.
Mercedes, La multi ani Biancai! N-am mai vazut-o de la 2 luni...
Gabi, frumoase poze. Tare bine i-a stat lui Robert in acea postura.
Marius, pe unde te-ai ratacit? Astept un email-raspuns. Rares e de acord? Ca in primul rand el sa vrea sa faca acel curs. Eu saptamana viitoare aflu detaliile si as vrea sa stiu un raspuns cert.
Adana, astept pozele cu Sebi si tortul.
O seara placuta!
marius spune:
Salutari tuturor. Simina stiu ca iti sunt dator cu un raspuns dar deocamdata nu il am. Problema este cu mult mai complicata decat crezi dar e normal sa nu stii amanunte. Am sa recitesc mailul tau sa vad daca exista vreo solutie desi... sunt extrem de rezervat. Rares este intr-o situatie muuult mai grea decat am spus eu. Asa scurt de tot stii ce este un "bolnav nedeplasabil"?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Rares este intr-o situatie muuult mai grea decat am spus eu. Asa scurt de tot stii ce este un "bolnav nedeplasabil"?
Citesc de 3 ori si nu-mi vine sa cred ce scrii. Anul asta l-am inceput cu ganduri mari spre a face tot posibilul sa il ajut pe fratele tau. Chiar si asa se va gasi o solutie, ma straduiesc sa fie.
szivarvany spune:
Marius, CU CE putem ajuta ??? ??? ??? Cu ce puteam sa-l ajutam pe Rares ???
marius spune:
Nici eu nu stiu. Ceva care sa fie "Home edition", adica sa se invete "de acasa" sau acasa. Alfabetul Braille mi se parea ceva tangibil.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
szivarvany spune:
Marius, adica ar trebui cineva care sa stie si sa-l poate invata incet-incet si pe Rares ?