Oradea (7) !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aha am gasit dar ce sa fac eu ca sa il verific cat este de bun? O poza de aproape cat de aproape?
Daria am o lene sa prelucrez pozeleee de mor nu alta. O sa le fac...

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce prelucrati voi la poze, oameni buni ??? Io inafara de red eye reduction din irfan nu fac nimic, noah bine, asta se si vede

http://community.webshots.com/photo/439300887/530496875kCFbDT# asta sa vedeti ce "artista" am acasa

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Dimensiunea fisierelor ca altfel imbatranesti pana le vezi si ocupa mult loc pe server.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, la pozele Macro, blitzul nu se mai declanseaza, iar daca aparatul e sensibil surprinde imaginea fidela a subiectului.
Marius, i-ati o floare si pozeaz-o, de aproape, sau broscuta sau...un glob mai deosebit. Gasesti tu ceva prin casa.

Redimensionarea unei poze o fac in cateva secunde. Dureaza mai mult alesul pozelor si copia lor, ca sa nu stric originalul.
Io vad ca azi am avut intalnire DC pe forum. Si asa-i bine!

Mergi la inceput

Simina - imi permiti sa la faza cu "broscuta" , il si inchipui pe Marius cautand sa fotografieze ochii broscutei cu macro al aparatului.

Da, io`s pe net ca sunt la munca si numa`nu am chef ... am atatea porcarii prin cap si nu-mi sta capul la munca

_
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Eu n-am zis ochii broscutei, ci broscuta in sine!
Ca sa iasa o poza clara macro e nevoie si de o anumita intensitate a luminii. Pe semi-intuneric, cum e acum cu vremea asta inchisa, nu prea sunt sanse.
Io ma amuz de Raducu, ii cade o pana din aripa, dar nu de tot si se chinuie sa si-o scoata. Ganditi-va ca sta perpendicular pe lungimea lui, asa ca o tareste dupa el. Am incercat sa trag de ea, dar se tine bine si nu vreau sa chinui papagalul.
Hopa... si-a schimbat traiectoria! Acum sta in sus, ca un mot.

Si ca sa va mai distrati, va spun ca papagalul albastru (Cocolino), face spagatul in coltul coliviei, dupa care se intoarce cu capul in jos, tot in spagat. Alta faza, sta ca liliacul cu capul in jos, agatat de partea superioara a coliviei, sau se crede avion in scarita din casuta lui.
Acuma umbla la usi, le ridica, dar fiindca n-au agatatoare n-are nici o sansa sa iasa.

Mergi la inceput

Simina - io ziceam de unde scoate Marius o broscuta

_
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Candva, Marius ne-a aratat o poza cu broscuta lui de acvariu. Am tinut minte, de aia am si zis.

Mergi la inceput

Pai am una.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Broasca TESTOASA ??? Asta as intelege si io
Asta era si planul nostru, sa avem un acvariu normal, unul cu ciclide si sa avem si broscutele testoase. Am renuntat cand am vazut ce pasnica e fi`mea
Asteptam poze performante cu broscuta

_
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput