Vichy vs. Avene

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

multumesc pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by anelize

Site-ul este www.beaute-test.com.

Loma,care gama o folosesti de la Gerovital?

Anelize, Gerovital plant
crema hidratanta de zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Dar despre Clinique ce se aude,ce se aude pe siteul ala?? nu m-as mai satura de atatea cosmetice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

parca ma bate gandu sa-mi comand din www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?brandid=&lCart=1&error=-1&ProdId=42797" target="_blank">asta ca vazui ca e mai mult pt hidratare, iar www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36952&goChar=B" target="_blank">celalta parca ar fi mai la 20 de ani??.. ce ziceti? dati-va cu parerea

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna seara,

Am folosit si eu produsele de la Vichy , demachianul 3 in 1 Purete Termal, crema de zi si noapte LiftActiv si zic eu ca mi-au placut.
Singurul incovenient este de la crema de zi ca dupa cateva ore, fata mea era lucioasa, deci prea grasa crema ( pentru mine).

De la Avene am folosit doar Spray ul cu apa termala.

De vreun an am schimbat gama de produse cosmetice, am cumparat de la Biotherm, prima data Oleo Source pentru ten mixt, cu adevarat fata este mai luminoasa, dar cum am peste 35 de ani , nu era de ajuns , asa ca am luat Line Peel tot pentru ten mixt, aceasta crema pe langa hidratare , face si o exfoliere fina a pielii de pe fata(ceea ce inseamna ca indeparteaza ridurile fine, de duprafata), cu adevarat fata este curata si luminoasa, seara puneam crema AgeFitness Nuit.

Istoria nu se termina aici, la recomandarea cosmeticienei (avand in vedere varsta) am adaugat crema de zi AgeFitnessPower2, care are efect de a reda elasticitatea, pe care o alternez cu Linepeel.

Crema aceasta Age Fitness are extracte de ulei de masline, ce m-am gandit eu...trebuie sa fie bun pentru conturul ochilor , asa ca seara, in jurul ochilor masez cu un pic de ulei de masline.

Pe langa aceasta, pentru gomaj , folosesc odata pe saptamana kit ul de dermoabraziune de la l'Oreal. Pe instructiuni scrie ca se foloseste de doua ori pe saptamana dar mie mi se pare mult( cred ca depinde de ten ).

Nu demult am primit o mostra de crema de 2ml de Expressionist de la HelenaRubinstein pentru riduri de expresie, vreau sa spun ca e superbuna ( are B Neutrox, ce relaxeaza derma) , mi-a ajuns cam doua saptamani dar puneam strict pe riduri dar s-a terminat .

Daca imi mai aduc aminte de aventurile mele cu creme, mai scriu.

Sa fiti frumoase
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

si una alta ma hotarasem ca o iau pe prima.. ieri am fost prin o gramada de magazine pt cosmetice si nici una nu avea crema decat pt ten uscat

asa ca m-am reorientat spre Oleo Source.. zici criss ca e buna, nu? ca ma duc in oras si trec si pe la un magazin [hot

restul pe unde sunteti? ]

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

M-am interesat si de Oleo Source, teoretic se prezinta mai putin bine decat Aquasource, oricum prea putine marturii ca sa pot trage o concluzie. E pentru ten normal iar cele care sunt foarte incantate sunt femei care au tenul spre uscat. Asa ca pentru un ten mixt s-ar putea sa fie cam prea grasa.
Io votez cu:
http://www.beaute-test.com/creme_oligo-thermale_version_confort_-_aquasource_non_stop_biotherm.php

Fetelor da' variante "bio" n-ati incercat?

just me

Mergi la inceput

Anka, ce zic astia de Biotherm si de Helena Rubinstein?
eu am ceva produse de mchiaj de la HR si sunt multumita de ele.

multumim pt ajutor

intre timp merg cu Avenu meu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Clyo, intrebai de Lancome....eu am avut de la ei Primordiale Optimum si mi-a placut tare mult...si cea ptr oki e "beton".
Acum mi-am facut cadou de la Clinique, Total Turnaround..sincer, nu sint atit de incintata ca de Lancome, desi lasa pielea atit de catifelata si stralucitoare...
Oricum in ceea ce priveste cremele depinde de tenul fiecareia..cel mai bine ar fi daca ai putea face rost de esantioane ca sa-ti dai seama ce ti se potriveste.

Mergi la inceput

Diana, multumesc pentru raspuns.
si eu as vrea niste mostre dar nu am de unde sa le iau.
la inceputul lui ianuarie plec din tara si ma gandeam sa-mi iau cremele din duty free.

de unde sa fac io rost de esantioane?

Mergi la inceput