Bebelusi de iulie-august 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Kulta ce problema ai??Nu stii sa citesti??
Am, zis clar ca nu stiam cine deschide alt capitol!!!
Nu imi plac persoanele care vb in numele meu.
Cum sa stiu cand eu completam lista la mine in pc..ca doar nu stau pe forum sa fac asta...si cand am terminat am vazut deja capitol nou
IAr faza cu tratatul nu stiu cum...cred ca exagerezi f tare....din punctul meu de vedere nu exista nici un conflict.Dar daca am creeat un cont comun asta inseamna ca sa completam cat mai multe datele ,pt ca eu nu mai puteam tot timpul sa fac asta.
IAr faza cu greseala ,negreseala ..ce importanata mai are sa discutam??Emaaimee a zis ca a gresit ,discutia terminata.NU VAD ROSTUL DISCUTIEI TALE>>>CHIAR AI CHEF DE DISCUTII INUTILE???
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Emaaimee si ai gasit vreo rezolvare ca sa o adormi?? Ca tare imi e frica ,ca si-a schimbat programul...si nu ma vad bine sa stau in fiecare seara sa ma joc cu ea pana la 1 noaptea 
Faza e ,ca acum ea doarme, doarme de la 11..normal e obosita si parca vad ca diseara vrea iar discoteca..
A..si eu ii pun OAC OAC...dar nu are vreo tresarire...cine stie ce..mai tare o atrag jucarelele, pe care trebuie sa i le schimb mereu.
AniS si
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Diana, multumesc pentru vot.
Anis, multumim pentru vot.N-am nik personal cu tine.Singura mea problema e ca...mi-e teama ca voi comite o astfel de "greseala" si voi fi mustruluita si pusa la punct, asa cum a patit Ema.De aceasta teama, n-am completat alte date la Sebi, ca nu cumva sa stric frumusete de listutza, la care ai muncit mult, stiu asta.Asa ca...prefer sa "uit" parola, de fapt am si uitat-o si sa rog fetele care pot, sa imi completeze datele. OK?
PS. Poate ma inveti tu sa citesc, pentru ca nu stiu.![]()
anis spune:
KAtink , sa-mi zici ce ti-a zis dr despre diversificare!!
Pupa puiul la vaccin..ca sa uite cat mai repede!
AniS si
emaaimee spune:
Peace,peace,peace please fetele
eu am comis-o ,nu va mai certati voi,pleease!
Pt a evita situatiile conflictuale eu nu mai intru ca acest user-bb de iul aug, pt ca unde sunt mai multi intotdeauna va fi loc de discutii.
Si inca sunt in delir ca merg la party de Craciun

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Kulta n-are nici un rost sa fim sarcastice...
Parola comuna e pt a completa date.
Capitolul nou s-a deschis la pg 9..asta era buba.
HAi ca n-am chef sa mai vorbesc.
Asa imi trebuie ,daca sunt fraiera, sau chiar PROASTA, si stau si imi i-au din timpul meu ca sa fac asta...si mai vroiam sa fac si un site cu bebelsuii nostrii...eheee...
Mai bine stau in banca mea si gata.
AniS si
anis spune:
EU DE AZI NU MAI AM TREABA CU LISTUTA!
Eu am creeat-o ..dar nu ma mai ocup de ea...ca vad ca fac degeaba asta...desi eu am crezut ca o fac pt noi.
AniS si
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by anis
EU DE AZI NU MAI AM TREABA CU LISTUTA!
Eu am creeat-o ..dar nu ma mai ocup de ea...ca vad ca fac degeaba asta...desi eu am crezut ca o fac pt noi.![]()
AniS siIngrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
Nu vreau sa trimit PM ca nu mi-e rusine sa spun iar:
Eu mi-am cerut scuze si pot doar inca o data sa spun ca sincer imi pare rau
.Nu am cum sa schimb ce s-a intamplat.Cred ca te pripesti sa spui ca nu mai ai treaba cu listuta,normal ca pt noi ai facut-o si ca nu o faci degeaba.Trebuie sa te ocupi de ea tocmai pt ca tu ai creat-o.

Va rog ca sa fiti si voi in spiritul Craciunului si sa treci peste asta.
Hai ca inainte de Craciun sa fim nobili si sa trecem peste situatia pe care eu am creat-o si voi inca va tachinati din pricina asta!
KULTA si anis!

anis-hai ca iti dau reteta minune de linistit bb seara

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
mika1 spune:
Revin si eu cu noutati despre starea lui Razvan:s-a trezit dupa ........17 ore! bine a mai mancat intre timp, dar asa, cand il auzeam plangand ii dadeam biberonul si-l manca, nu era constient. acum e!
anis spune:
mika1..multa sanatate puiului tau! A depasit ce era mai greu nu?
AniS si