monitorizare dupa menogon

buna fetelor!eu sunt noua aici, dar pot sa spun ca citesc forumul de vreo 6 luni si acum m-am hotarat si eu sa scriu.
sufar de sterilitate primara a carei cauza se pare ca sunt ovarele polichistice.nu reusesc sa am ovulatie.in prezent urmez tratament cu ova-mit si menogon injectabil.sunt la a 3- a zi de intzepat si maine ma duc la monitoerizare.am mai facut stimulare 2 luni cu ova-mit, dar fara rezultate.adica nu am ovulat.sunt obosita de atatea tratamente(de 1 an tot ma indop cu hormoni de tot felul).voua cum va este? a facut cineva stimulare cu menogon? a dat rezultate?
Raspunsuri

ceciserban spune:
Monica333 si mie mi-au zis mai multi doctori ca as avea mici chistulete pe ovare,foliculi care au membrana groasa si nu se sparg.Dar in oct am facut stimulare cu Menogon pt. FIV si am facut doar 30 fiole fata de min 50 recomndat si am reactionat f. bine.Adica ovarele au produs 13 foliculi din care la punctie au rezultat 10 ovocite.Eu cred ca Menogonul e f. bun.Cel putin la mine asa a fost.Cate injectii faci pe zi?Eu am facut cate 3 pe zi dar era pt. FIV si aici ai nevoie de cat mai multe ovocite,asa ca ovarele trebuie sa produca mult mai mult ca de obicei.Oricum mie dr. mi-a zis dupa FIV,care nu a reusit din pacate,ca cateva luni bune efectul Menogonului se afla in organism asa ca pot ovula chiar cu ambele ovare intr-o luna.
Iti tin pumnii sa iasa bine la eco maine sa ai niste foliculi draguti si sa-ti aduca Mosul cadoul mult dorit.
si tine-ne la curent cu stimularea.
cecilia

monica333ro spune:
cecilia iti multumesc pt incurajari.trebuie sa spun ca fac dor o fiola de menogon pe zi.vineri am facut eco si aveam un folicul.luni alta eco,patru foliculi(trei pe un ovar si unul pe celalalt).acum nu stiu ce o sa se mai intample.maine(miercuri) mai fac o eco. sa vedem.eu mi-am pus toata speranta.
imi pare rau ca nu a reusit FIV la tine.mie inca nu mi s-a propus o asemenea interventie.
va tin la curent si un bebe pt fiecare de craciun!

monica333ro spune:
Azi (miercuri)am fost la eco iar,(la parhon, dr corina neamtzu)si am tot 4 foliculi, dar mai mari(25/18)si endometru 8,2.maine fac pregnyl si mi-a zis sa am obligatoriu contact sexual a 36 ore dupa .am emotii.sper sa iasa.va pup pe toate

Moniland spune:
Monica333ro SUCCES!!! Cu Pregnylul si apoi spor la treaba!!! Ai avea un frumos cadou de Anul Nou.
Monica

monica333ro spune:
am facut pregnylul. vineri avem program .sper sa fie intr-un ceas bun.va multumesc pt urari.

monica333ro spune:
Buna fetelor!Sa va mai povestesc ce mi se intampla.Azi e ziua 28 a ciclului, a 13-a de la pregnyl si am emotii.Mi-e frica sa fac un test. Simptome nu prea am ( doar o scurgere putin mai abundenta si sani foarte sensibili si putin modificati ca aspect, cu mameloane usor marite si mai inchise la culoare).Mi-am propus sa fac sambata un test ( daca nu imi vine pana atunci).Va tin la curent.
Va pup pe toate si va doresc bafta!

Tabitha spune:
Monica: iti tinem pumnii pentru sambata, mai ales daca nu te invadeaza rushii pana atunci. Hai, te asteptam cu o veste buna, ca sa ne dai sperante si sa ne bucuram pentru tine.

Tabitha spune:
cecilia: si eu te , fata draga, si astept vesti de la tine. Tu continui normal sau ai alte planuri?

monica333ro spune:
Fetelor, eu nu am mai avut rabdare (stiti cum e) si am facut testul azi, vineri, in loc de sambata.NEGATIV. dar pana imi vine tot mai sper.Va pup si va multumesc pentru incuralari