gemenii

gemenii | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

Sotul meu e Gemeni.Ce zic "gemenele" de zodia lor? Eu ii vad ca pe oameni inteligenti(se vede din privire),doar ca -comparativ cu mine ca balanta calma,mi se par agitati,au o neliniste interioara-poate unde mereu vor ceva nou sau ceva mai mult in viata lor.(ceea ce desigur nu-i un lucru rau). Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea spune:

Eu sunt Geamana si sincer nu-mi place zodia mea.
Stii povestea magarului lui Buridan? a murit de foame intre doua capite de fan perfect egale pentru ca nu a stiut pe care sa o aleaga. Asa si eu, uneori am dificultati in luarea deciziilor mai ales cand e vorba de doar doua alternative. Cateodata parca as fi impartita in doua, una vesela si una trista, una maniaca cu curatenia si una lenesa, una care ia decizii si se jura ca merge pana la capat si una care -scuzati- isi baga picioarele...
Ma enerveaza rutina, ma plictisesc repede.
Insa toate astea sunt valabile pentru lucrurile minore, in momentul cand in viata mea au aparut lucrurile importante (m-am indragostit, mi-am facut o casa, a venit Vladut) am devenit surprinzator (pt.mine) de constanta, de ambitioasa si de orientata. De altfel se spune de Gemeni ca sunt foarte zburdalnici si ca zboara din floare in floare pana cand se indragostesc si atunci devin extrem de fideli si de casnici.
Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu sunt geamana dar imi place zodia mea. Am sa-mi spun mai mult defectele: Sunt tot timpul nehotarata, asta ma supara foarte tare, cand aleg o variante imediat apare si reversul medaliei si-mi zdruncina alegerea facuta, ma razgandesc mereu si cand , in sfarsit iau o hotarare, imi pare rau dupa si ma gandesc daca nu cumva era mai bine invers. Asta ma supara cel mai tare la mine si-mi da mare bataie de cap. Poate asta ne da si nelinistea interioara despre care spui, mereu analizam ce se intampla sau ce ni se spune din toate privintele si asta ne consuma si ne face nesiguri. Da, gandim mult, nu luam niciodata lucrurile asa cum par, trebuie sa le descoperim toate dedesupturile. Suntem mai degraba meditativi decat de actiune, avem inclinatii artistice dar si practice. Eu nu am incredere in mine si mereu vreau sa dovedesc ca valorez ceva. Ma intreseaza foarte mult parerea celorlalti despre mine, sunt in stare sa-mi schimb principiile pentru a fi pe placul celor care conteaza pentru mine. Din cauza asta poate par fara personalitate dar nu sunt, dimpotriva. E foarte complicat un geaman, greu il intelegi, in el ai sa gasesti mereu doua personalitati uneori opuse care se bat cap in cap si il fac sa se framante uneori inutil. E o tortura dar nu as vrea sa fiu altfel, nu-mi plac superficialii desi uneori ii invidiez.

Asta e femeia Gemeni, barbatul poate fi altfel. Vezi si reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/horoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Hee, piatra lunii, ce coincidenta (sau "testiculenta", cum spune bunica mea ): eu "balanta", tu "balanta", sotul meu "gemeni", sotul tau "gemeni". Eu nu prea ma pricep la zodii si nici nu ma intereseaza foarte tare, dar pot sa spun despre sotul meu ca: este inteligent, este foarte hotarit (spre deosebire de mine...), este ambitios pina la extrem, este foarte linistit (sintem o familie de linistiti ), este foarte bun la suflet. Pina acum numai calitati. Are si defecte, dar nu se spun (un proverb chinezesc spune ceva de genul ca "o singura calitate acopera o mie de defecte"). Ne iubim mult si ne intelegem de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

he he he ... noi suntem invers, adica eu Gemeni (si imi ador zodia si mi se pare excelenta !!!) iar sotul e Balanta...

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Liv,de acord cu tine intru totul! Inclusiv cu linistea din familie,asta imi place si mie,ca si balantele is pacifiste si calme (si cum relatia dinainte de sotul meu era cu un Capricorn si mereu ma "agita",iti dai seama ce apreciez si ce bine mi-e in calmul de acum).
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_M spune:

eu sunt o geamana iar el e un geaman si ne completam unul pe altul, din multe puncte de vedere suntem total diferiti. mi-e imi place sa fac curatenie lui nu-i place sa o intretina, eu sunt activa cand e vorba de casa si de familie el nu e, lui ii place compania prietenilor mie nu, asa ca..... trageti si voi concluzia.
eu va spun sincer ca ne completam, ar fi fost vai si amar de noi daca aveam acelasi temperament.

Mergi la inceput