Convertire in mp3?
Raspunsuri - Pagina 2
dante01 spune:
butoneaza si tu la el cu grija si atentie... nu prea ai ce strica daca umblii doar acolo...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
zana spune:
Da-mi pe PM adresa de e-mail sa-ti trimit versiunea care o am eu si apoi vorbim.
De fapt... vorbeste interfata care e simpla de tot
si prietenoasa.
Arhistefy spune:
Am nevoie sa convertesc niste fisiere cu extensia .rm in mp3. Am cautat in softpedia dar cu variantele trial nu pot sa convertesc pentru ca mi se cer alte softuri aditionale de care habar nu am. O varianta simpla nu exista?
Multumesc imens pentru ajutor
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
devylla spune:
Autor Subiect
devylla
sabinutza albinutza
Japan
Shunan Shi(Tokuyama)
1683 Posts
Trimis la - 12/07/2006 : 10:51:27
--------------------------------------------------------------------------------
Stiu ca exista ceva programe care pot transforma piese audio in format mp3.
Imi da si mie cineva cateva nume de astfel de programe.
japonia prin ochii unui amator
--------------------------------------------------------------------------------
sabina
Raporteaza la Moderator
pet.cost2005
membru incepator
Italy
Focsani/Milano
359 Mesaje
Trimise - 12/07/2006 : 11:19:37
Pai ... ca sa nu zic vreo prostie ... chiar si Windows Media Player are optiunea de convertire in mp3. Dai click dreapta pe mouse si iti alegi de-acolo ... converti in formatul ...sau cam asa ceva. Eu am transformat cu Windows Media Player ...
Petro
Dante am dat copy-paste,nu stiu daca am facut bine,daca nu refa tu te rog...ca altfel nu m-am deschurcat.
Multumesc pentru raspuns acum m-am lamurit!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dante01 spune:
e ok, stai linistita...
important e sa se gasesca informatia de un eventual user cand va cauta...
multumesc pentru intelegere!