Ce purtam zilnic in geanta / poseta?
Raspunsuri - Pagina 6
emaaimee spune:
se pune dk in geanta mea am avut o shalupa de baie ieri de ex.si nu pt o vroia fata,ci pt k geanta x arata mai bine un pic burdushita.plata e cam nasoala![]()
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Anda Panda spune:
in afara de bani, telefon, tigari si ciunga, mai avem in mod curent biberon cu apa/suc + servetele.
aia cu "surubelnita" mi s-a parut tare de tot !
scarmanus, ti-am admirat florile !!!! din pacate aici nu ma pot "sparge in figuri"(la lamii ma refeream) ca tine. misto !! bravo, felicitari !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
kriss79 spune:
Aceeasi parere despre surubelnita ca dianaintruder:)
Dianaintruder> certif nastere original? pai nu ti-e frica de hoti??cunosc multa lume care umbla cu copie dupa C.I. ca ii este frica de hoti..
Mie tot gentile mari imi plac si mi se par practice..in afara de vacante/weekend-uri cand imi iau alta mai mica
-portofel(C.I, carduri,bani,legitim, tichetele sotului:)
-pila de unghii
-rujuri
-1 tampon/servetele
-mobilele(2)
-chei
-guma de mestecat
-pixuri
-agrafe sau elastice de prins parul
-agenda de lucru
-codurile de rigoare(meseria...)
-mapa cu foi albe,contracte, imputerniciri, chitantier/facturier
-stampila
-carpa de sters ochelarii
-ceva pastile de cap,burta samd..nu tot timpul:)
si cred ca atat..:)
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik

Cristina
tierry spune:
Hmm..vad ca voi aveti multe in geanta nu gluma.
Eu nu am decat strictul necesar:
- telefon
- portofel cu acte si bani
- port-chei cu chei ![]()
- 2 pixuri
- 1 strugurel
- eventual pastile si tampoane (daca e perioada...)
Cam atat...si toate lucrurile aste bine organizate, fiecare in buzunarasul lui, asa incat si noaptea daca ma scoli din somn stiu exact unde sunt puse...
Se cheama c-oi fi organizata sau fixista rau? ![]()
Aaaa ...si mai am intr-un buzunarel lateral o rugaciune "Visul Maicii Domnului" sa ma fereasca de rele.
denisabia spune:
Cu atatea genti niciodata n-am tot ce-mi trebuie la mine ,desi e full cu cate are in ea.Credeam ca odata ce voi fi studenta scap de carti ,caiete ,insa nu-i asa la stomatologie
Revenind la subiect sa enumar:
chei(care mereu nu le gasesc)
telefon
carticica cu rugaciuni
portofelul neincapator
pix si un caietel
servetele
2 rujuri
lip gloss
piaptan
oglinda
tocul cu ochelari
umbrela uneori
Apropo nu credeti ca ar fi bun un subiect cu ce aveti in buzunare in general?Cred ca e surprinzator de ce poti gasi uneori...
Gabbriela spune:
eu la rand: chei, ochelari de soare, un ruj micut, servetele uscate, sapun care se foloseste fara apa, tampoane, portmoneu cu bani-acte-carduri si un pix si nelipsitul telefon mobil
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Annie80 spune:
cand caut sa-mi cumpar o poseta, sotul mereu ma avertizeaza sa fie suficient de mare ca sa incapa o caramida,sau cand plecam la plimbare imi aduce aminte sa uit caramida, ca pe langa multitudinea de chestii care sunt acolo, mai mult sau mai putin utile mai este si grea
eu ii spun ca este pt auto protectie