Ce purtam zilnic in geanta / poseta?
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Io am acum asa: portofelul cu permisul de conducere, carte id, ecuson servici, carti vizita, carduri si bani, agenda mare pentru servici, agenda mica cu numere personale, set manichiura, borseta mica cu farduri (
complet inutila mie), lanterna mica, metru de croitorie, album foto, chestii pentru zilele cu rusii, anticonceptionale, 3 cutii cu guma de mestecat, batiste de hartie minim 5 pachete, stati ca ma mai uit - mai am incarcator celular, spray, deo roll, pasta si periuta dinti, chestii de la Giulia (de prin parul, servetele si o zornaitoare drept cadou de la cotrobairea de aseara
), o groaza de pungi pentru cumparaturi pe care vad ca le tot adun, crema de maini, crema de fata, servetele demachiante (pentru ce, nu stiu
), plature , Bepanthen, 4 pixuri, spray nazal pentru cana am alergii (culmea, le am in august), o bricheta faina (da` io nu fumez), cheia de la masina cu care circula sotul, un set de vreo 6 chei pentru home si office.
Gata ![]()
Am mai gasit postit-uri ![]()
_
Daria &
Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! 

Sarbatori fericite !

Supercopiii iulie/august 2004
lena spune:
aoleuuuu...asta zici ca e de la concursul: care are ceva inutil in geanta?? si toata lumea: io, io,io...![]()
eu nu plec fara 3 chestii esentiale: portofel (d-alea de pui si cardurile si banii in el), cheile de la casa, si mobilul.
dar: la mine in poseta, gasesti intotdeauna bucati de biscuiti, de la fii mea, sau cate un mar ofilit, uitat p-acolo, tot pentru fii mea, servetele, ruj, blusher cu oglindutza, bonuri de casa sau cateodata centii de la euroi, pe care mi-e lene sa-i pun in portmoneu si ii arunc p-acolo, si se mai gaseste si cate un creion colorat si testere de parfum.
energy79 spune:
eu intotdeauna am purtat numai genti mici("termometru"cum zicea cineva)si rareori medii,pt ca nu aveam ce pune in ele.
deci:2 tel mobile,bani,un lipgloss,oglinjoara,chei,uneori servetele daca mai e loc!cand geanta e mai mare,banii ii pun in portofel care are si acte,carduri.
helbi spune:
Aoleu cite chestii inutile car si eu, dar cind fac curat in geanta, toate mi se par indispensabile
Citeodata mai scot din ele, ca ma dor umerii de la carat
:
Cam ce am eu in geanta.......
- portofelul (in care tin: acte, carduri, bani, bonuri valorice, fotografii cu fii-mea, iconite, calendar, retete, trimiteri la doctori, si bonurile de la cumparaturi + plasture, servetele de sters ochelarii, picaturi pt ochi si naiba mai stie ce mai am in el, ca numai asta cintareste juma de geanta
).
- rujuri
- crema maini si uneori si crema de fata (iarna mai ales - si in cazul asta am si pt Bianca - alta evident)
- tampoane de vreo 3 - 4 feluri ![]()
- servetele: de nas, de ochelari, de sters partea dorsala, uneori si demachianta
- pixuri (de multe culori), creoin, guma, ascutitoare![]()
- agenda + postituri + o mie si una de hartii FFFFFFFF importante
- sacosi )si de fiecare data uit si cumpar
)
- telefonul
- cheile
- grisine, bomboane, gummi bärschen
- guma de mestecat si pt mine si pt Bianca
- oglinda
- pieptene
- carte de citit
- uneori portfardul cu o mie is una de chestii care oricum, de cele mai multe ori nu-mi sunt necesare![]()
- un parfumel
- medicamente
- ceva de strins parul
- "opere" de arta de-ale Biancai de la gradi, ca de multe ori, uit sa le scot si le tot car duoa mine......
- pila de unghii
- am mai gasit ceva acum: "dintisorul Biancai" ![]()
annie_xtreme spune:
Prietenul meu a pariat mai demult ca imi va gasi cel putin 25 de chestii inutile in geanta. Am avut proasta inspiratie sa tin pariul. Numaratoarea s a oprit la 37 
ingerash spune:
deci
:
potofel (in care am bani, maruntis, biletele, iconite, poze,etc0
pila de unghii
un ingerash care imi poarta noroc
jde'mii de pachete de servetele toate incepute
tampoane
post-it
mobil
chei
abonament
cateva carnetele (pe care le car aiurea k imi notez pe telefon0
chestii de prins parul
tot felul de legitimatii ecusoane etc
uneori piaptan
diskman uneori, de aici => cd-uri
carte de citi
pixuri,carioci, etc
guma de mestecat
resturi de dulcouri
ar mai fii 
dar nu-mi amintesc acuma si m i-e frica sa deschid sa ma uit ![]()
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Alexander spune:
pot sa-mi iau si eu poseta?
am o mie de chestii prin buzunare:
chei
acte
bani
servetele
telefon
cheie franceza
o cutie cu vasilina
prezervative
agenda
fata de la casetofon
........................
xela29 spune:
Vai ce subiect fain... Ceva ani in urma nu obisnuiam sa car cu mine decat pachetul de tigari cu bricheta aferenta (in pachet) intr-un buzunar, ID si bani si chei intr-un alt buzunar. De cand am devenit o doamna si m-am lasat de fumat, am poseta cu mine non-stop. Am inceput cu cele termometru, iar ultima achizitie e o tote-bag achizitionata de prin Itali de care m-am indragostit, e neagra, din velur, are cateva catarame, 3 compartimente mari si 2 buzunarele mici. In sfarsit poseta mea nu mai pocneste de plina ce e.
Acum am in poseta:
-portofel cu ID, carduri, bani, iconita
-ID-uri suplimentare, legitimatii, carti de vizita
-portofel pentru maruntis
-3 pixuri
-agenda cu nr de tel
-agenda mare
-pila unghii
-3 rujuri (unul rezistent la transfer sa ma poata pupa fara sa se enerveze, unul roz ca-mi place mie, unul dublu hidratant si gloss ca pentru orice ocazie speciala)
-lotiune de maini (de aia mica )
-pulverizator cu parfumul preferat
-pudra cu oglinda
-servetele umede
-deodorant stick (in FL am nevoie de el in miezul zilei)
-un etui mic ce are mereu 2 tampoane in el(cadou de la o prietena, arata ca o cutie de bomboane)
-perie de par
-2 clesti de prins parul
-telefon
-chei
-indulcitor dietetic pentru cafea
-plasture
-pilulele anticonceptionale
-Midol si Tylenol
-ochelarii de soare (sau portul fara ochelarii de soare care i-am uitat in masina)
-uneori umbrela
Wow... acum ma minunez si eu... cel putin ma bucur ca am o geanta mare... 
Alex
... words are tools...
Deanny spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Prietenul meu a pariat mai demult ca imi va gasi cel putin 25 de chestii inutile in geanta. Am avut proasta inspiratie sa tin pariul. Numaratoarea s a oprit la 37
Cine pleaca ultimu' sa stinga luminaScandinavii stiu de ce
Annie,
!!!
april spune:
la mine doar serpii lipsesc ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn