Ce purtam zilnic in geanta / poseta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

quote:
Initial creeata de Tzuni

Pe zi ce trece geanta mea creste in marime si se ingreuneaza. Adun in ea lucruri inutile, stresata de gandul ca "la un moment dat, voi avea nevoie de ele". Cam ce-ar fi:
- port fard
- portmoneu cu bani
- portmoneu cu acte
- 2 agende (una noua si cea veche de care nu ma pot desparti inca)
- perie de par
- oglinda mare
- 2 esarfe de prins parul
- chei (casa, masina, birou)
- o carte de citit (orice)
- pixuri
- legitimatiile de serviciu
- pila de unghii
- o surubelsnita (nu ma intrebati de ce)
- telefonul mobil
- servetele + tampoane
- cateodata umbrela
- dischete si CD-uri
- fata de la casetofonul din masina

Cam asta. E mult, e putin?
Voi ce tineti in posete / genti?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

poseta ta e pe rotile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Adevaru e ca m-a cam prins panica in verile trecute cand se purtau (la moda fiind) gentutzele alea mici, pe care le tineai sub brat ca pe termometru . Eu n-am purtat asa ceva, ca-mi dadeau lucrurile pe dinafara. Ma intreb insa ce puneau fetele la moda in gentutzele alea mici?

am avut io, singura mea poseta, si pe care am purtat-o ca nu aveam buzunare si nu stiam unde sa-mi pun cheile si tigarile. eu nu am poseta, bani, chei, tigari, telefon, in buzunare. cand e iubitu' e mai simplu, raman doar cu telefonul . da' de ce va luati trusa de unghii, perie, farduri dupa voi? in timpul zilei va mai refreshuiti cate-un pic?

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Io nu folosesc "obectu'"...
..Mmmm..ba da...vara!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eu nu am atatea in geanta ca e mica si tot zic sa o schimb ca le cam inghesui in ea.Dar mi-e frica sa imi cumpar una si mai mare ca sigur si in aia o sa le inghesui.
Deci in gentuta mea port asa:-batista
-servetele
portofelul
-niste carduri
-tampoane
-multe hartii nefolositoare
-toate rujurile mele(nu apuc sa le scot ca doar nu ma dau cu toate in aceeasi zi)
-oglinda
-pila
-telefon mobil
-si agenda.
Toate astea intr-o gentuta mica :D uneori mai gab in ea si chestii cumparate ...de ajunge saracuta porcusor

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by razhore

poseta ta e pe rotile?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/razhore/my_photos

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

Da, si am angajat si un hamal, care sa mi-o care!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Cind plec undeva incep sa adun de prin genti ce imi tb. : portmoneu acte,portmoneu bani si carduri, oglinda cu perie, balsam buze, ruj, pix, tampoane,telefon mobil,servetele, guma,un cd ,carnetel, ceva de prins parul,o punga mica si una mare(ma minunez si eu),ceva sfant,chei,pastile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

aparatul foto, bani /carduri. chei si cupoane de discount. atat.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Aoleeeeeeuuuuuuuuuuu...
Da ce n-am in geanta.
Portofele(2 bucati,inutile de altfel),o pila,o gentuta mica plina cu farduri,rujuri,parfumele...etc,si ea inutila ca eu de obicei ies doar cu Bya in parc si nu am nevoie de reimprospatat machiajul...),servetele uscate si umede(desi mai pastrez un pachet imens si in carucior),pixuri,guma de mestecat,o agenda,3-4 cataloage Avon,o perie,o oglinda,ceva de prins parul,chei,2 telefoane mobile + incarcatoarele aferente,tampoane,medicamente,si mii si mii de bilete si biletele(pe care sunt notate numai lucruri importante).
Uneori ,daca plec cu bya si fara carucior,am grija sa mai adaug 1-2 biberoane,o banana,o lingurita...(asta in cazul in care nu stau prea mult unde merg),pentru ca altfel,mai iau o geanta si pentru ea.

In aceste conditii va dati seama ca am o geantaaaaa imensa.Dar are ea,gentuta asta,un mic buzunar exterior...de obicei acolo stau...banii(fara portofel),cardul,id-ul un mobil si cheile adica exact lucrurile de care am nevoie...

nu faceti ca mine!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Portofel, chei, un pix, legitimatia de serviciu, telefonul mobil, servetele, strugurel. Cam asta ar fi principalul. Am perioade cand iau si 'portfardul' in care tin pila de unghii, forfecuta, penseta, tampoane, elastic de par, etc. dar cam ingreuneaza geanta si mai renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

In schimb, imi amintesc ca atunci cand eram mica, gaseam la mama in geanta tot ce-ti trebuie si nu-ti trebuie (cred ca inca as mai gasi daca as cauta...)

Mergi la inceput