Mamici de martie-aprilie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Danielaneda, scoate, te rog, si punctele din fiecare paranteza dreapta!!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Exact Pispi, nu o sa mai trec pe la voi pana pe 27 decembrie cand o sa reiau munca de birou...si din pacate nu am net, acasa..

Mai incerc si eu....cu semnatura ca parca sunt

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Danielaneda, incerc sa ma gandesc cu curaj la asta... cine stie de ce o fi fost acuzat si din cauza asta o sa lesin eu de frica pe masa.Pispi, speram ca i-am gasit partener matei... Asta este, mai caut.As vrea sa evit maioneza din comert pentru ca are muuulte E-uri. Multumesc, Tina, de ideea cu maioneza fara oua.DianaD 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

MP, tu ai nascut prin cezariana cu T? ce fel de anestezie ai avut?DianaD 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

am reusit!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc pentru ajutor
Pe 12 am fost la dr.T si bebelina mea avea 624 grame la 23w6d. Tina te rog sa reinnoiesti datele despre bebelina mea. Totul este foarte bine, si desi are circulara de cordon sunt sanse mari sa nasc normal
Subscriu si eu la arsurile care incep sa fie din ce in ce mai dese si la micile contractii care tin maxim 2 minute si care sunt nedureroase.
Bebelina mea este foarte energica , miscarile ei sunt foarte vizibile daca am burtica dezvelita Tati este innebunit si vorbeste numai despre fata lui, de parca nu mai are nimeni copii...
Deja am inceput sa primim cadouri pentru bebelina. Tocmai m-a sunat sotul meu si m-a anuntat ca seful lui i-a dat 2 cadouri pentru bebe. Sunt tare curioasa sa vad ce este in ele
Tina tin sa iti spun ca ti-am vazut colectia de poze. Sunt super. Te invidiez ca ai reusit sa faci deja cumparaturi pentru bebe, iar despre burtica...este super. Eu mai am de muncit pana te ajung.
Cu toate ca nu am mai scris prea mult in ultima vreme, tot timpul mi-am facut timp sa citesc ceea ce ati scris voi. Asa ca o sa va simt lipsa atata timp cat o sa stau acasa.
Sa fiti sanatoase si sa va regasesc numai cu vesti bune!
Sarbatori fericite!

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by anairda36

Laura Ioana cred ca arsurile astea pe piept le avem cam toate ... numai ca aici nu se gaseste dicarbocalm si nu stiu cu ce l-as putea inlocui. Fetele din US stiti voi ceva asemanator?

27+

"never say never"

Anairda incearca Rolaids ( cred ca asa se numesc, dar undeva in directi aasta in orice caz) deoarece eu i le iau mamei si-i foarte multumita de ele. Lucreaza pe acelasi principiu ca si dicarbocalmul doar ca-s mai bune.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Danielaneda exact, in sacou bej. Eram singurica pentru ca sotul statea in masina, l-am chemat inainte de a intra.
Mi-a placut mult costumasul tau, ai vazut probabil ca tot trageam cu ochiul la tine. Sa stii ca nu deochi, si nici alte vicii n-am ( acum ca tot sunt in pauza de alea alea, de la inceputul sarcinii) dar erai tare draguta.

Pupici,
Manuela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh
Aida,felicitari ca ti-ai cumparat sutien!M-am uitat si eu la masurile astea, si ale mele sunt 44 DD!De curiozitate,cat ai dat pe ele?Ca mie mi s-a rupt inima cand am dat 25£(50USD) pe 2 bucati!

phuai de mine, Tinutza, da' scumpe sutiene aveti acolo. ale mele au costat $9/bucata. mi le-am luat de la Walmart. tot acolo am gasit - in sfirsit! - chilotei de gravida, set de 3 bucati (negru, gri, alb) tot la $9. am ajuns sa simt nevoia de chiloti care sa-mi tina burta, si de cind tot cautam ceva mai ieftin...

44DD???? wow! mai poti sa respiri?

ieri ne-am luat pat king size. ne mai trebuie timp pina sa ne obisnuim cu asa dimensiuni. e caraghios ca si eu si sotul tragem spre marginea cea mai apropiata, si acum, de cind cu patul asta nou, ramine ditamai golul intre noi :))) azi-noapte m-a pufnit si risul sa vad asa situatie. nici nu mai stiu de cite ori l-am dezvelit pe colegu' :))) si el, saracu, se tot ghemuia pe marginea patului, obisnuit sa-mi faca mie si burtoiului loc in patul de dinainte :))) incet-incet o sa invatam sa ne latzim si noi, da' mai trebe ceva timp.

21+2

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Hahahah Aida,cand am citit ce-ai scris cu patul parca m-am vazut pe mine prima data cand am venit in Scotia si dormeam intr-un pat single.Si cand ne-am luat patul double,si eram fiecare pe margine!Doamne ce zile.Acum ne-am obisnuit si noi,dupa cum ai spus si tu la inceput intre noi ramanea spatiu pentru inca 2 oamneni!hehehe!Iar cu sanii,inca mai pot respira! si mie nu mi se par mari!Hahahha!Mark mereu rade de mine cand ma aude,da cica pentru ca eu ii vad de sus si de-aia!
Te!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Da dianad,am avut cezariana tot cu Dr.T acum aproape 4 ani,pe vremea cand era la Municipal.Si mi-a facut anestezie generala pentru ca mie imi era frica de complicatii la cea in coloana.Ma temeam de paralizie si alte aberatii.(eram si mai tanara si fara experienta).Faza e ca acum tot generala vreau.Si nu stiu ce ma fac daca ma refuza...Chiar nu stiu.Am inceput sa ma ingrijorez din ce in ce mai mult...O sa vorbesc cu el si vedem.

Pupicut la toate!

26+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput