Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 5

melutzica spune:
Hopa si eu.Scuze daca deranjez.Tot am citit ce ati scris voi,si eu sunt in aceeasi barcuta.De 7 luni,tot astept,tot sper,tot simt de toate pt toti si in fond nimic.
Dar sunt sigura ca la anul voi fi mamica
Tin pumnii pt voi,noi ,toate,si va pup dulce

Tabitha spune:
melutzica: bravo pentru optimism, dar in acelasi timp trebuie sa fim si realiste, nu? In astea 7 luni ai intreprins ceva investigatii sau doar ai asteptat bebelul?

melutzica spune:
Am intreprins tot ce era posibil.In viata mea nu am avut nimic si nici sotul meu.Se pare ca stresul e de vina.La mine cel putin,dar il combat cu yoga si super multa buna dispozitie

Anutza_26 spune:
Georox, nu mi-a venit inca.. ma doare burta.. dar nu ca la ciclu.. pe mine la ciclu ma doare tare.. acume ca o jena asa.. ma simt balonata si am o burtaaaa.. am cam fost constipata in ultimele 2 saptamani..
Oricum.. nu mai sper... am trecut de faza aia naspa in care am fost ieri si alaltaieri.. am tot sperat ca e o greseala.. ca am facut analiza in ziua 12 de la ovulatie nu in 14 si de-aia nu a iesit testul.. dar de fapt in ziua 12 ar fi trebuit sa iasa.. Cred ca totusi am probleme cu fierea sau ficatul.. analiza aia nu ar trebui sa minta.. asa ca trebuie sa ma linistesc ca altfel o iau razna..
Mai sus chiar scria ralucutza sa nu ne ma luam dupa simptome.. ca cel mai bine ne dam seama ca suntem gravide daca ne intarzie ciclul.. ca simptome.. slava domnului avem toate.. E mai sanatos asa cum spune ralucutza.. nu de alta.. dar uitati-va la mine.. mi-a fost si imi e inca asa de rau, am simptome exact la la o sarcina anterioara de acum doi ani pe care nu am tinut-o (idioata de mine..) si.. surpriza.. am de 58 de ori mai putin hormon de sarcina ca o femeie insarcinata in 3 saptamani..
Asa ca nu ma mai iau dupa greturi, ameteli, constipatie, sani intariti cate zile voi avea..
Daca stiam ca asa de greu se face un bebe cand vrei cu adevarat nu faceam avortul ala atunci...
Asa ca.. nu imi ramane decat sa astept sa imi vina uratii.. si sa-l pe barbatul meu la greu poate se prinde luna asta...
Oricum l-am rugat pe mosul sa imi aduca un BB mic si.. cine stie.. la anu' poate ne vedem pe la mamici.. Sa dea domnul sa ne mutam toate acolo!!!
Va pup pe toate!
ana

zozela spune:
Ete ca nici pana la ora asta nu-mi veni!!!
Liana.....te caut..
Moaaaaa ..Ce ma faaac???!!!
Nunta noastra-26.06.2005

Avalon spune:
Zozela, ce te faci? Multumeste-i lui Dumnezeu, tu vezi cate fete se chinuie sa aiba un copilas? Nu se stie niciodata ce intorsatura iau lucrurile in ceea ce priveste fertilitatea noastra...
Fetelor, eu am mai bifat un test negativ, azi sunt ziua 12 dupa ovulatie... toata ziua am avut ameteli, sanii mariti si durerosi... eu tot mai sper...
Ingeras, bine te-ai alaturat noua, iti tin si tie pumnii sa fie inseminarea norocoasa!
Tabitha, am avut si eu intr-o luna pete inainte de cm... am sperat ca e sarcina, dar n-a fost... nu se stie niciodata insa, poate e un samburel acolo la tine care se cuibareste!
Mai numaram?

Chantal spune:
Eu sunt in ziua 28 si am "bifat" si eu azi un test negativ. Trebuia sa mai astept cateva zile dar...Nu m-am putut abtine
Totusi, pana nu vin rushii, eu mai sper. Va tin pumnii la toate sa fie asa cum va doriti!

Tabitha spune:
Fetelor, cu sau fara simptome, haideti la petrecere. Si poate ca toate simptomele astea se vor dovedi a fi semne de . Va asteptam

Anutza_26 spune:
Am pacalit ziua 28.. e aproape 12 noaptea si nu mi-a venit... peste jumatate de ora chiar pot spune ca mi-a intarziat

Avalon spune:
Fetelor, eu am mai facut un test si tot negativ este, azi ziua 13 dupa ovulatie... dar inca mai sper, sanii tot durerosi, temperatura tot peste 37, si mai nou am ca o jena in dreapta jos, nu-mi pot da seama daca este ovarul sau uterul, e ca o intepatura...
Melutzica, sa stii ca ai dreptate in legatura cu stresul... hai sa ne bucuram de sarabatori, si cine stie, daca nu mai suntem atat de preocupate sa ramanem insarcinate, poate tocmai acum reusim...
Anutza, tu unde ai facut testul ala de sange? Ma gandesc, poate ti-or fi gresit analiza? Ca nu ar fi prima data cand aud de greseli dinastea...
Chantal, tinem aproape!
Inca mai numaram, da?