Simptome !!!!! - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Buna fetelor,
Ma bag si eu in seama ca am vazut ca se discuta despre simptome.
Poate ma lamuriti si pe mine cu problema asta de durere a sanilor.Pe mine ma dor foarte rau cam din ziua 14-15 a CM, iar ovulatia cred ca a fost in ziua 12.Eu ce sa fac? Pot sa sper ca am un bebe? Eu sunt in ziua 22 acum si nu stiu ce sa mai cred.Ce inseamana aceste dureri de sani? Mi s-a mai intamplat si in alte luni dar nu a fost bebe..De aceea si acum sunt trista ca poate nu e nimic..
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

cea mai sigura simptoma e atunci cand nu iti vine ciclul in ziua cand tre sa iti vina!restul sunt simptome false!la 4-5 sapt e devreme sa avti simptome!eu inainte sa raman gravida am avut timp de 7 luni simptome si apoi imi venea stopul!si carca de bani pe teste de sarcina si figuri si greturi...apoi am aflat ca era mult prea devreme sa simt ceva!sanii durerosi si mari sunt in primul rand un semn ca iti vine stopul!daca nu vine felicitarI!!hai sa aud ca toate sunteti gravidutze!pupici!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ma fetelor ma, am deschis eu acest capitol, desi nici un simptom la mine. Azi insa, cand sunt z25 a CM, mia-u aparut niste pete maronii deschis (parca ar fi de la scurgere), bat mai tare spre crem. Sanse sa fiu insarcinata - 0, ca sa nu zic vreun numar cu minus. De la ce or fi petele? Eu am avut mereu scurgeri albicioase, dar de data asta prea s-au inchis la culoare... Habar nu am ce poate fi. Voi aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

cum zice Raalucutza, simptomele difera de la o persoana la alta si cea mai sigura e cind intirzie rusii. Eu nu le am, mi le doresc pentru ca mi-a intrat in cap ca vin cu tot cu bebe. Si cind ma introc la rational, imi dau seama ca gresesc,dar cum am mai spus, dorinta de a avea n copil e prea mare si citeodata o iu razna.
Elliy, spera iti tin pumnii sa fie bebe!!! La fel pentru toate celelalte fete care va faceti probleme cu rusii. Nu asteptati rusii, asteptati-l pe bebe!!!!
Tabitha, vad ca ne luam de mina si la "petele maro". Am patit-o tot in ziua 25, cu 3 zile inainte de CM... Io am fost sigura ca e de la implantare si deja ma vedeam cu burtica la oki, da n-a fost sa fie. Da nu s ce te impiedica pe tine sa nu l mai iei pe NU in bratze. Pina la rusi, mai sint sanse.....

Capu sus! Sa moara rusii!

Mergi la inceput

sorceress draguta, sotul meu are azoospermie, eu luna asta am ovulat pa trompa infundata si nici nu am prestat in perioada fertila. Ti se par suficiente mottive pentru care sa nu sper ca sunt insarcinata??? Nu de alta, dar ma duce sotul la test ADN daca sunt. Nu face nimic, ca la anul o sa am si eu, ca voi toate, un bebe. Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Nimic la orizont pana la ora aceasta, desi am niste dureri care mai de care : ba de cap, ba de burta, nici eu nu stiu ce sa mai cred. Daca pana luni nu vine, nu cred ca mai am rabdare pana pe 21.

Anutza26 cred ca ai mai multe sanse sa fiii insarcinata decat mine, nu ai luat Ac, nu-i asa? Eu da, deci de aceea stau in dubii. Oricum pentru mine e semn clar ca trebuie sa le intrerup pentru ca se pare ca organismul s-a saturat. Si de acum cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Tabitha, imi pare sincer rau...o sa fie bine....in dorintza mea de a fi optimista, mai dau si pe afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, eu astazi am 7 zile de la ISA1 si 6 zile de la ISA2, si de cateva zile am o forfoteala in burta, mai precis pe ovarul pe care am ovulat...plus ca de 2-3 zile m-am si deranjat la stomak (ma scuzati)...
Eu cred si sper din tot sufletul ca sunt gravi, pt ca...asa simt, desi nu am nici un simptom :) sau poate ca asa imi place sa simt...cine stie?

Oricum, sunt convinsa ca in 2006 voi fi mamica, matusica si nasica :)

Va pupic, Ingeras

Mergi la inceput

sorceress: nici o problema. Si eu am nevoie de mult optimism ca sa trec peste acest diagnostic sumbru.

ingerash: sa vezi ce bun va fi anul 2006 pentru tine! Va fi de pomina Iar simptomele o sa le simti prin luna a doua, deocamdata samburelul isi cauta locul in care sa stea pentru urmatoarele 8 luni si jumatate - 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, asa este!

Iti doresc acelasi lucru!
Ingeras

Mergi la inceput