Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 2
cami30 spune:
Apropos de autosugestie , de simptome autoinduse. Iaca le-am experimentat pe propria piele, asa de mult mi-as fi dorit luna asta un test pozitiv. Asa ca de aseara a inceput sa imi fie greata, sa respir greu, sa ma duc des la toaleta, sa ma intzepe nush pe unde, de dimineat la fel.. SI nah.. ca sa va dovedesc ca suntem nebune si ca ar trebui sa ne potolim o data, m-am dus, am luat un test de sarcina, si e... negativ. Sunt in ziua 9 DPO, am facut un pregnyl de 5000 UI care am inteles ca se elimina in 10 zile din organism. Asa ca nici macar pregnyl-ul nu mi-a pozitivat testul de sarcina!! Si sunt in paguba si de 60.000
pozelemele
cami
Tabitha spune:
cami30: imi pare rau ca nu e nici de data asta. Insa pana nu vin rusii nu ai voie sa renunti, orice ti-ar spune testele alea. Lasa natura sa-si urmeze cursul si vei vedea tu daca e sau nu cu ochisori luna asta. Hai, fii tare, si crede in sansa ta. Daca o fi sa vina rusii, numaram impreuna si te sustin, ok?
a.cicel spune:
Fetelor, nu disperati. Mie mi-a iesit pozitiv testul abia dupa 13 zile de cand trebuiau sa vina uratii. Si eu am fost ingrijorata ca nu e nci sarcina, dar nici ei nu vin. Insa dupa 13 zile de asteptari au aparut cele 2 liniute. Si am facut 4 teste pana atunci.
POZE
Georox spune:
Daca ati sti cum astept si eu sa treaca ziua de azi si cea de maine si poimaine, si asa mai departe pana la 9 luni !!! Ati spune ca scrie Sapoca sau Spitalul 9 pe mine! Si totusi, de cand iau AC nu mi s-a intamplat niciodata sa am aceste simptome dubioase, despre care nu stiu ce sa mai cred. Sa nu va pierdeti speranta e dreptul vostru sa credeti in miracole! 

Liana30 spune:
io sunt in z21...incepe numaratoarea inversa....3...2...1.......pe 17 e ziua..cea mareeeeee..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Tabitha spune:
Liana: pai pe 17 dec. o sa fii ziua 23, nu-i un pic cam devreme? Vrei sa faci test din sange? Hai, nu ne mai tine pe ghimpi si zi-ne ce vrei sa faci. Cu zapada cum stai?![]()
Anutza_26 spune:
mai fetelor! eu m-a zapacit rau de tot.. nu-mi trec greturile astea in nici un fel si ma tot gandesc, fac socoteli..
Ia explicati-mi si mie.. hormonul asta hcg.. pe care il masor la analiza aia de sange.. cand incepe sa apara? ca eu va tot citesc si vad ca scrieti de ziua a 14-a de la ovulatie.. eu m-am testat inainte.. este posibil ca inainte de ziua a 14-a sa nu iasa la analiza de sange? adica sa imi dea un rezultat dinala mic asa cum am avut eu? dar chiar asa de mic?
sunt paranoica?
Avalon spune:
Mama, Liana dar ce cicluri scurte ai tu! Hai ca numaram impreuna!
Cami, sunt si eu in paguba cu 50.000, azi am stricat si eu test, normal negativ! Dar eu l-am facut in ziua 11 DPO si tot mai sper, tu in ziua 9? Nu e prea devreme?
Thabita, tu nu ai nici un simptom? Hai, poate vii si ne dai vestea!
Anutza, tu stii exact in ce zi ai avut ovulatia? Daca da, a cata zi dupa ovulatie ai facut testul de sange? In mod normal incepand cu ziua 12 dupa ovulatie ar trebui sa iasa pozitiv in sange, caci secretia de hormon incepe atunci cand embrionul se implanteaza in uter... pozitiv inseamna >5...
Hai fetelor, sa mai numaram cateva zile!

Tabitha spune:
Avalon, esti o dulce ca ma sustii. Dar:
1. sotul meu are azoo (si zau ca nu il insel...)
2. am ovulat luna asta pe trompa infundata
3. nu am prestat in perioada fertila.
Iata deci 3 motive pt. care logic nu pot fi insarcinata. Daca voi fi insa, va fi minunea a ...9-a a lumii (cate erau in total pana acum?)
. Pai iti dai seama ca daca sunt insarcinata sotul ma pune sa fac testul ADN?![]()
![]()
![]()
Avalon: imi pare rau ca ai stricat testul, dar mai e pana vin rusii. Mai speram, nu?
Sunteti niste scumpele. Ne vedem la petrecere, da?

O veniiii...n-o veniii..??!!