Simptome !!!!! - 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna,

Vad ca nu sunt sigura cu intarzieri inexplicabile de CM (acum sunt in ziua 31 de la ultimul). In cazul meu nu este sigur sarcina, intrucat ne-am protejat luna trecuta.

De fapt nu sunt sigura ca este intarziere; inainte de pierderea de sarcina venea fix la 28 de zile; dupa a venit o luna la 28, iar urmatoarea la 35 de zile, asa incat... Oricum, si eu am avut ceva spotting prevestitor, dar nimic mai mult.

Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Adriana, mie mi-a zis o dr endocrinoloaga acum ceva vreme ca daca am ciclu cam de 32 de zile e ok, dar ca daca depasesc 35 sa o sun.
Carmen.cita, stiu ca asa ar trebui, cunosc cat de cat teorie (desi de ani de zile de cand nu am mai fost pe la controale am mai uitat si eu) dar chiar mi-e imposibil mie sa ajung azi, asa ca sper ca daca a decis Dumnezeu sa imi indeplineasca dorinta asta acum (la anul sunt 10 ani de cand am pierdut acea sarcina) nu mi-o va lua usor inapoi ca ma iau cu el de piept . Glumesc si eu ca sa nu o dau in plans ca deja m-am imbolnavit la cap de cate ori merg la toaleta sa vad care e situatia pe "frontul de est".

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Simptomoaselor iubite

Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe vise implinite...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna dragelor,
Desi e tarziu si toata lumea se pregateste de REV, eu fac teste de sarcina: respectiv Barza cu a doua liniuta aparuta la 3 minute un pic mai palida.Mai fac unul maine, ca test de sange nu cred ca am unde sa fac zilele astea.

Mergi la inceput

Ana sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aissa, Doamne cat de bine ar fi. Un fratior pentru Alexandra. Iti tin pumnii stransi, stransi!

Bafta tuturor!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca nici nu indraznesc sa mai sper, desi intarzierea continua. Continua insa si lipsa simptomelor.... Am ajuns la concluzia ca ce-o vrea Dumnezeu, orice ar fi sa fie ii multumesc ca o am pe Ale.
Sper ca si tu sa iti schimbi semnatura la anul si sa te vad cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

pentru ca 2006 se apropie, va doresc ca acesta sa va fie plin de bucurii si multe impliniri, si sa aduca in viata voastra bebelusul mult asteptat. din partea mea, tuturor, un sincer LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

sa dea Domnul aissa k la anul sa cresti 2 ingerasi!

Mergi la inceput

Azi noapte nu am avut ce face si zic hai sa mai stric un test, de data asta Barza. Scrie si pe asta ca se face in orice moment al zilei dar pe plicul de la interior scrie ca sa pui urina de dimineata, asa ca nu mai stiu ce sa zic.
Oricum, il fac, ma uit dupa vreo 4-5 minute, nu stiu sigur, vad o linie si-l arunc.
Dimineata scotocesc in gunoi dupa el sa il mai completez odata. Si in locul unde teoretic apare linia 2, daca ma uit cu atentie si in lumina se vede ceva subtire ca firul de par, cum sa explic, nu pot zice ce culoare are ca e mult prea subtire, nu are aceeasi latime ca cea de control, prima data am zis ca e o taietura.... Daca ma uit la bat din "profil" linia de control se vede si in grosime, aia de o "visez" eu nu. Cred ca am vedenii.... Probabil acolo ar apare cea "pozitiva".
Mai vedem saptamana viitoare.

Mergi la inceput