Dieta Daneza - modificata; cu rezultate.

Dieta Daneza - modificata; cu rezultate. | Autor: Eftimie C.

Link direct la acest mesaj

Buna!
Dieta daneza este super cunoscuta, insa eu am incercat sa o modific din cauza alimentelor pe care nu le-am gasit sau nu mi-au placut.
Dieta o stiti, iata modificarile:
Ziua 1, la cina 200g carne de vita din conserva
Ziua 3, la pranz am amestecat ouale, salata verde si sunca si am facut salata.
Ziua 4, la cina morcovul ras, l-am amestecat cu branza (de fiecare data cand apare in dieta).
Ziua 7, nu am mancat nimic, dar seara in loc de cotlet de berbec am servit peste prajit si peste fiert cu legume (cam 300g).
Ziua 8, la pranz am facut tot o salata amestecata.
Ziua 9, la cina am fiert carnea de vita si am amestecat-o cu salata.
Ziua 10, la pranz am amestecat toate alimentele si la cina la fel (date prin razatoarea mare).
Am baut zilnic 2 cafele mari, la ce ora am vrut, ceai verde cu spirulina, antiadipos si apa (cam 3l).Salata a fost facuta fara sare, dar cu putin ulei de masline si zeama multa de lamaie (chiar si in zilele in care nu era specificat).
S-au vazut in final rezultatele; cantarul meu arata cu 7,5kg mai putin.Probabil ca nu v-a avea efectul dietei daneze pentru ca deja am pus 1kg inapoi (dar am mancat ca o sparta si am consumat si alcool).
Avand in vedere ca nu am tinut-o strict, ma gandesc ca pot sa o reiau mai devreme de 2 ani, insa vreau sa o schimb.
Mi-am propus sa folosesc carnea de pui, in loc de vita.Salata sa fie si din varza sau de diverse legume (telina, sfecla, pastarnac, morcov...).Iaurtul sa-l inlocuiesc cu o branza cu smantana...

Daca mai aveti idei, hai sa o romanizam cumva si sa o incercam.Cu siguranta da rezultate.Ce spuneti?Profitam de zilele pana la Craciun sa slabim sa fim belle ?
Multumesc!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)