Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
g_ioana spune:
Intr-adevar mandra mea ma uimeste in fiecare zi ce progrese face la vorbit, daca ar manca si ar dormi noaptea, macar pe jumatate pe cat de bine vorbeste as mai intineri un pic
Mai nou cand face o prostie(dezlipeste tapetul din sufragerie, descoase tot ce prinde, bate in capacul de la toaleta s.a.m.d)zice "se supaia mama" dar tot o face!!
pupici si week-end placut,ma duc la o sedintza si nu stiu cand se va termina
PS.Eu am un week-end de groaza, trebe sa fac curatenie, dar duminica facem bradutul si stiu ca reactiile Mariei si sclipirea din ochisorii ei imi vor incarca bateriile la maxim!Doamne ce bine-i sa ai copii, iti fac sarbatorile de o mie de ori mai frumoase!!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Mitzura - spor la treaba :-) Asae , da` io`s luata de val si cand se termina sarbatorile sunt rupta de oboseli, deci nu faceti ca mine 
Multumesc de raspunsuri !!!!!!!!
Apropos baita: aseara -am lasat apa oleaca mai putin fierbinte, asta nu era bai, dar a inceput scandalul cand nu ajungea cu nasu`n apa ca nu-i mai lasasem atata sa-i ajunga pana`n gat
Si cand ma gandesc ce zbiera acu` 1 an la baita 
Bradutul: inca nu am brad si ma apuca disperarea. Voi il impodobiti cu copiii sau fara ?
Io am un plan bengos, sa-i trimit la plimbare si pe Giulia si pe tata`so si pe Tototo (adica bunicu`taicamiu) si io sa fac tot. 
_
Daria &
Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! 

Sarbatori fericite !

Supercopiii iulie/august 2004
kro spune:
)Buna !
Am intrat sa va spun ca am vazut multe poze frumoase: petrecaretii, fotomodelul Stefi (mult succes la concurs), Uka tunsulica, Patrik...Ii pup pe toti...
Carmen - succes la serbarea surpriza
...
Corina - te asteptam cu poze si impresii de la evenimentul de ieri (casrnaval sau cabaret, nu mai stiu cum l-am numit
...
Lumi petrecere frumoasa astazi...Iti inteleg emotiile...Si noi avem astazi prima intalnire cu Mos Craciun pe anul asta, la serbarea Feliciei...si cu toate ca suntem in al treilea an de gradinita si avem multe serbari la activ am emotii mai ceva ca la prima serbare...din cauza ca nu stiu cat de cuminte va fi Alessia pe acolo (sper sa nu deranjeze serbarea
), nu stiu caum va reactiona cand il va vedea pe mosul (cu toate ca il cheama de cateva ori pe zi...) si din cauza costumului Feliciei (nu stiu cat de bine o sa-i stea pe cap)...Plus ca am probleme si cu aparatul foto, nu mai pot sa activez blitzul si ies pozele super-naspa
iar tati e la Brasov... sper sa rezolva cumva pana plecam...
Hai ca v-am inebunit de cap cu prostiile mele...tineti-mi pumnii sa fie totul bine...
Va pup si revin later
...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
corianai spune:
Neata,
Nici nu am apucat sa vad ce au scris fetele harnicutele, sunt superbizi, fac pachete cu cadourile pt trupa. Si-mi place
Mara mea iar a facut-o lata aseara, la cabaret (ca asa ii spun aici, zici ca am fost la Moulin Rouge noi
) a primit de la mosu o punga plina cu godis (adica tot soiul de jeleuri dupa care se omoara lumea pe aici
) Le-a halit pe toate pe nerasuflate, ca asa stim noi, si pe la 1 azi noapte iar urla de durere de burta...
Eu sunt foarte ingrijorata cand vad ce copii vorbareti aveti voi ca mutulica mea nu zice decat kaka (care inseamna si kaka si cartea, in functie de imprejurare) apa, papa, mama(care inseamna si ma-sa si ta-su, tot asa in functie de imprejurare), mami,Ma-aa(adica Mara) si cam atat... Pt pisica zice Tztz si pt cal face cla-clo din gurita. De vorbit vorbeste intr-una da' noi nu precepem nika![]()
rain spune:
neata neata!
am deschis capitol nou, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64460
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii