dureri de spate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Si pe mine ma durea spatele in timpul sarcinii (mai ale ca eu statea pe un scaun 8 ore zilnic la lucru). Acum in schimb ma doare crunt dimineata, aproape ca nici nu ma pot da jos din pat dar imi trece cat de cat cu Fastum gel. La mine e clar de la impins caruciorul cateva ore pe zi plus tinut in brate un bebe cat tancul, si cand zic tinut in brate ma refer tot cam la 2 ore pe zi, insumate (ei bine, eu mai mult il tin de drag decat de necesitate). Oricum durerea o simt dimineata cel mai mult, se estompeaza seara, iar dimineata o iau din nou de la capat. Si sunt convinsa ca o sa dispara cand nu o sa mai imping carutul sau nu o sa il mai tin pe printiosr in brate cu orele, adica mult mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Si eu am nascut normal...inainte de sarcina nu aveam dureri,acu' zici ca-s baba de 100 ani ,am niste dureri,mai ales cand incerc sa ma indrept...ma gandesc ca ar trebui sa ma apuc serios de ceva sport?eu una nu pot sa nu o iau pe bb care are 13 kg in brate,are abia 1.4 ani ,deci nu poate bietul copil sa stea numai pe jos si carutul nici nu vrem sa stim ce e aia .Deci ma gandesc ca nici un tratament nu ar da roade atat timp cat nu il respect.Poate stie cineva exercitii care ar fi bine venite dimineata ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am nascut natural, dar cu peridurala. In primele luni dupa nastere tot asa, daca trebuie stau si cateva secunde aplecata ma durea spatele de capiam.
Este normal pentru ca in timpul sarcinii coloane se deformeaza ca sa poata purta sarcina, iar dupa aceea trebuie sa isi regaseasca echilibrul si pozitia. Iar o moasa mi-a spus ca daca a durat 9 luni sarcina, cam tot atat dureaza si pana isi revine corpul.

De la peridurala am ramas cu o parte a spatelui care imi amorteste din cand in cand pentru ca mi-au ratat prima injectie (in locul unde au ratat pe coloana m-a durut o perioada).

Eu mi-am tratat coloana cu masaj! Am incercat sa fac periodic masaj care sa imi repuna la loc spatele si oasele. De curand am descoperit masajul yumeiho cu care pot sa spun ca ma simt foarte bine. Scopul lui este tocmai punerea la loc a oaselor si incheieturilor. Sa nu va spun ce mi-a trosnit coloana cand mi-a pus-o la loc!
Se mai poate face si gimnastica pentru lauze sau exercitii de taiji.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput