dureri de spate

dureri de spate | Autor: svety

Link direct la acest mesaj

Am ramas dupa nastere cu niste dureri de spate cumplite. Dimineata trebuie sa ma ridice sotul.
Sa fie de la cezariana? Mi s-a facut epidurala.

mami de dani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

s-ar putea sa fie de la epidurala. trebuie sa te duci oricum la doctor sa ii spui si poate iti spune ce sa faci.

si eu am nascut prin cezariana, dar am facut anestezie generala. si acum, dupa 12 ani de la nastere, tot ma mai doare spatele, dar din cauza de "bebe" pur si simplu!!!

sanatate multa si sa-ti traiasca Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Daca inainte de nastere nu ai avut astfel de probleme s-ar putea sa fie de la cezariana! Pe mine ma durea si inainte, am ceva probleme la coloana - o inflamatie cica intre 2 vertebre. Tratament? Unguente, fizioterapie (dar ptr. care nu am timp) si cam atat. Plus sa nu ridici greutati (dar ce sa fac la 15 kg ale lui Raducu...) sa nu cari mai mult de 2-3 kg, eu una nu reusesc nu sunt una din aia sensibiloasa ca nu are cine sa ma ajute...asa ca ma mai ung cu cate ceva si tot timpul sper ca o sa pot respecta indicatiile medicului...vezi sa nu!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Pe mine m-a durut spatele si in timpul sarcinii si ma doare si acum.Am primit din Germ, plasturi cu ardei iute, care ma ajuta.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mi se pare grav ca nu te poti da jos din pat!A,ca nu te mai poti indrepta dupa ce-l iei din patut sau cind ii faci baie,schimbi pampers....dar cind te scoli se presupune ca esti odihnita.E suspect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

svety, sora mea a facut tot epidurala si cand am citit mesajul tau parca era scris de ea... ce pot sa spun e ca in timp se vor diminua. si ea a fost la doctor si nu i s-a dat nimic special. cica sunt "normale". du-te si tu, asa, pt linistea ta interioara.
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu am nascut normal,fara peridurala si tot ma doare spate crunt.De la mijloc in jos.Si nu m-a durut inainte de bb deloc.Am fost si la fizioterapie si degeaba,daca ridicam bb care se face tot mai maricel,nu avem sanse.Plus ca si impinsul caruciorului solicita destul spatele.Asa ca eu nu vad nici o solutie in cazul meu cel putin.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

SARBATORI FERICITE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

si eu la fel mamicilor inainte sa nasc totul era ok,,acum sunt varza cum se zice daca ii fac baie....ma rupe spatele,,cand ma trezesc la fel,,daca raman pe o pozitie mai mult timp,,parca sunt batuta asa,,ma simt,, eu am nascut cu epidurala masii mai bine normal dr, nu a reusit prima oara tin minte ca aveam dureri critice,,,mi-a facut tarziu anestezia caci trusa ramasese la sotul afara,,si dupa ce a vazut ca nu a reusit din fund, stand cu barbia intre sani adusa a mai bagat odata acul dar culcat pe partea dreapta,,de atunci eu am dureri,,,, si baiatul l-am nascut de 3 kg nu 4-5 kg,,,ceva normal.
Daca stiti vre-un DR. bun va rog sa ma contactati,,, sa fac si eu un control,,va pupic dulce si sanatate si pupici dulci la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Pentru dureri de spate dormiti pe un pat tare (sau puneti o patura impaturita sub solduri) si pentru o perioada f lunga nu ridicati greutati mai mari de 1/2kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pe mine ma durea spatele inainte de sarcina destul de tare. cit am fost insarcinata a fost super-bine, nu ma mai durea deloc. am nascut natural 100%. dupa nastere -cam la vreo luna- am avut niste dureri cumplite, daca ma aplecam sa o schimb nu ma mai puteam ridica. am luat anti-inflamatoare si plasturi.
Durerea acum a revenit cum era inainte, dar suportabila.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Exact asa am patit si eu, am crezut ca raman 'handicapata' pe viata.
Si pe mine trebuia sa ma ridice cineva, altfel ramaneam lata. A fost cumplit, dar sa nu te nelinistesti, e groaznic de neplacut, dar trece cam intr-o luna.
Eu m-am speriat ca in maternitate nu am avit nimic, durerile au aparut acasa, cam dupa 10 zile.
Rabdaee, ca te faci bine.

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
Mamica de papusica Bianca(18.07.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maribratulescu/album?.dir=/cec9

Mergi la inceput