Are cineva copilasii la scoala 111 George Bacovia

Are cineva copilasii la scoala 111 George Bacovia | Autor: ocu

Link direct la acest mesaj

Din pacate, trebuie sa mergem si la scoala,(timpul trece prea repede)exista mai multe variante, scoala cu renume din Bucuresti,scoala cu renume din sector sau scoala cea mai buna dintre cele situate aproape de casa, in cazul nostru tinand cont de anumite aspecte medicale ne-am orientat spre ultima varianta, "eleva" mea nu are voie sa-si suprasolicite picioarele prin mers, alergat etc. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre scolile din zona Brancoveanu-Piata Progresu-Pieptanari? Cele mai apropiate ar fi Scoala 111 de pe Stoian Militaru si Scoala Catolica Sf. Iosif. Multumesc!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Buna Ocu
Nepotica mea e la scoala George Bacovia,in clasa a 2-a.
E o scoala bunicica,unde se face carte,dar mai sunt si probleme.Uneori invatatoarea e cam nervoasa si le vorbeste cam urat.In plus,copii sunt de toate categoriile si mai apar probleme legate de comportamentul lor.
Sora mea regreta ca nu a dat-o la scoala catolica Sf.Iosif,unde s-a mutat una din colegele nepoatei mele si care spune ca e o diferenta enorma intre cele doua scoli.Acolo copiii nu au voie sa vorbeasca urat sau sa se jicneasca.
I-ti scriu pentru ca si eu am aceeasi problema.Fetita mea are niste probleme cu piciorusele si nu stiu ce sa fac:sa o dau la o scoala care e langa casa noastra sau sa o dau la scoala catolica.A ramas ca dupa sarbatori sa vizitez cele doua scoli si sa iau o decizie.
Eu stau aproape de Mall Vitan,i-ti dai seama!Si totusi ma gandesc la scaoala catolica Sf. Iosif.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Mai aproape de Mall Vitan parca e si Creanga (sau Eminescu) scoli cu renume..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ocu, probabil suntem vecine...Si eu am fost interesata de scoala catolica dar nu mi-a placut faptul ca se insista f. mult cu religia. Desi se merge pe principiul autodepasirii (un lucru bun!) nu este stimulat spiritul de competitie. Copiii sau nu pot invata si atunci asa a vrut Dumnezeu sau nu vor si atunci fac "penitenta" (lucruri povestite de mai multi studenti de-ai mei care au terminat liceul catolic). Partea buna: nu exista notiunea spaga, din contra copiii primesc cadouri de sarbatori. Ce sa spun, este o alternativa cel putin pentru clasele 1-4. De departe insa cea mai buna scoala din Bucuresti este Creanga (vezi rezultatele la capacitate din ultimii ani). O scoala buna este si 190 (scoala de sud) dar ea ramane o scoala de cartier unde poti avea surprize mai ales in privinta parintilor. Bacovia este slabuta si in plus am vazut de multe ori incaierari prin curte. Nici copiii nu te inspira prea mult (mai ales cei din ciclu gimnazial).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Eu locuiesc pe str. Putul cu Tei, iar Lia fica mea e nascuta pe 8 iunie 1999, un pic mai mica decat Ozana (am aflat din site)ea la ce scoala e? Nu stiu ce specialitate ai dar faptul ca lucrezi in invatamant iti usureaza mult "munca" cu ei.Ce solutie ai pt "after school", pt mine problema e transportul, daca ar fi si la noi autobuze (la scolile de stat) care sa-i duca si mai ales sa-i aduca acasa ar fi nemaipomenit, acasa ar sta mama cu ea dar nu se poate deplasa sa o aduca.
Inteleg ca scoala de pe Stoian iese din schema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna! 8 iunie este ziua mea! Ozi este la 190 dar pana la vara decidem daca ramane aici sau aleg intre Creanga si Racovita. Noi stam la periferia centrala a Bucurestiului: Oraselul Copiilor (langa ADPP4).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greeneyesG spune:

gresiti,in scoala 111 nu toti copii sunt asa,fetita mea este in clasa V si in clasa ei nu au existat copii care fac probleme.Din clasa I a fost la doamna invatatoare Ropota Maria,ei nu s-au certat niciodata,si nici invatatoare nu i-a batut,s-au jignit

Mergi la inceput