The Best of aug-sept-oct 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana ai pus copilul in pielea goala pe site si i-ai desenat ciucurelul!!!Ptiuuu Da ce sunculitze dragutze are!!Pupici de la noi!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am vazut si eu poze cu Yasmeen si Matei!Absolut superbi copii avem!.....de destepti nu mai zic....!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana nu e cert, asa se pare. Uite www.cnpas.org/portal" target="_blank">aici e un comunicat la CNPAS- cel din 13 decembrie din care va copiez doar ceva:
Se aplica si noua - scrie aici: Prevederile Ordonantei de urgentă a Guvernului nr.148/2005 sunt aplicabile si persoanelor care, la data de 31 decembrie 2005 se află în plată sau li se cuvine indemnizatia pentru cresterea copilului reglementată de Legea nr.19/2000, cu modificările si completările ulterioare.

Despre depunere dosare (cu mentiunea ca in ordonanta scrie ca se depun la primarii si aici scrie ca la camerele de munca): Angajatorii vor depune la directiile de muncă, solidaritate socială si familie judetene, respectiv la directia de muncă, solidaritate socială si familie a municipiului Bucuresti, din raza de domiciliu a beneficiarilor, dosarele aferente indemnizatiilor pentru cresterea copilului aflate în plată, inclusiv a celor care au înregistrat cerere dar pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.

Dosarele vor contine, în principal, următoarele documente în copie, certificate pentru conformitate cu originalul:
a.cererea de acordare a drepturilor înregistrată la angajator;
b.certificatul de nastere al copilului si, după caz, livretul de familie;
c.buletinul ( cartea de identitate);
d.certificatul privind încadrarea copilului într-o categorie de persoane cu handicap, după caz;
e.adeverintă, eliberată de angajatori, din care să reiasă îndeplinirea conditiilor de stagiu de cotizare cerute de Legea nr.19/2000, cu modificările si completările ulterioare, situatia deschiderii dreptului la indemnizatia pentru cresterea copilului si a duratei acordării acesteia. Modelul adeverintei poate fi descărcat de pe acest site sau poate fi solicitat la ghiseele caselor judetene de pensii

Sper sa va ajute ce am selectat eu.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Aissa stii cumva ce se intampla in cazul in care locul de munca(deci angajatorul mamicii-al meu in acest caz) e intr-o localitate, iar domiciliul stabil in alta?Cum depune in acest caz angajatorul dosarul?

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by aissa

Elyanne da, e vorba si despre noi cele care suntem in CIC conform legii 19, aproape toate prevederile noii legi ni se aplica. Practic, de la anul, e cu totul alt sistem pentru ca nu mai suntem platite din fondurile casei de pensii ca pana acum. Ce ne "avantajeaza" pe noi este ca, chiar daca inainte de CIC nu am avut stagiu decat 10 luni (cat era necesar pentru CIC inainte) vom beneficia si in continuare de indemnizatie chiar daca in conditiile noii legi stagiul necesar este de 12 luni. Si am inteles ca mamele care vor solicita de la anul indemnizatia vor depune personal dosarele (ceea ce inseamna aglomeratie, drumuri, stres) iar in cazul nostru depun angajatorii. Repet, inca se asteapta normele.

Cristina si Ale

Multumesc pt. rapuns.
Ce sa zic... alta ameteala... alta nebunie... Am sunat-o si pe contabila de la noi de la serviciu si n-a stiu sa-mi spuna prea multe... A fost sa depuna dosarul dar inca nu primesc dosarele ca inca nu stiu nici aia ce si cum... Se duce din nou sapt. viitoare. Ea mi-a spus ca banii ii voi primi tot de la munca, pt. ca vor fi virati in contul lor (al angajatorului) si mai departe ii vireaza ei in contul meu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Pufy nu stiu, imi pare rau, daca aflu ceva iti spun.
Elyanne nu stiu nici contabilii si nici cei din primarii si nici nu cred ca vor primi dosare pana apar normele. Si cum alea apar mai mult ca sigur la anul (aveau termen 60 de zile de la aparitia ordonantei si aia a aparut la mijlocul lui noiembrie)... La fel cu modul in care vom primi bani. Eu auzisem sau citisem la legislative ca vor veni ca si alocatia prin posta (sau in card celor care si-au facut). Dar pentru asta nu am o baza, e chiar din auzite asa ca nu pot spune nimic cert.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamici! Prinsei si eu o secunda liber si hop sa va salut de noapte buna! Vorba vine, ca noi acum plecam la runda de seara pe afara, cand venim am un plan bine pus la punct de imbaiere a morocanoasei urlatoare la apa, fac muuuulta spuma sa vad ce zice, poate-o pacalesc
Aissa multumim mult de lamuriri A facut Ale ceva?
Pufy mai e mortal pufuletul mic desenat la cuculet
Elyanne pupa printzesuca
Ana suntem onorate ca flacaul tau zice "Gogo" si inca si cu accent pe g
Mai sunteti de coma cu bebei violenti.... tare de tot Yasmeen cu atacul la bebei, exact asa era o bebica in Gima de era sa-mi dea jos gogoasa din masina, care normal era mai frumoasa ca a ei.... era o scumpa si mamica ei intra saracuta in pamant...
Hihi, azi a venit parintele cu Craciunul la noi acasa si Gogo s-a tinut dupa el pe la vecine, nu stiam cum s-o mai iau acasa, cred ca-i placea cum canta
Va pup acum , sunt solicitata sa cant maimutei "bate vantul frunzele" la pian

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Nu Andora, nimic, deci am gadilat putin cu termometrul (ocazie cu care am observat ca avea 37,9 rectal dar abia ii dadusem pampersul jos....). Asa ca maine reiau operatiunea supozitorul

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Aissa si multumesc de raspuns....daca afli ceva sa nu uiti de mine!Offf saracuta Ale! si sper sa treaca si perioada asta cu constipatie cat mai repede!

Andora cum adica a fost popa cu Craciunul?La noi nu vine decat la Boboteaza cu crucea!

Pupici si noapte somnoroasa la pitici si mamici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata! Hihihi, sunt prima azi... ca mi-a urlat mandretea si i-am facut lapte si daca am vazut ca-i sapte am ramas pe pozitii ca vrem sa o ducem si la impartasit....
Aissa ufff ati mai bagat supozitor? Dar de mancat mananca? Pup-o
Pufy daaaaa la noi vine si inainte de Craciun popa, ce-i drept a stat vreo 20 sec, am pupat cruce/icoana noi si Gogo si a fugit.... dar ma bucur mult de tot ca a fost... c0a fost din cauza asta, ca nu, azi noapte am si dormit si am reusit sa facem si baie fara planset... vreti nu vreti eu va zic cum....
Am umplut cada cu spuma si a trebuit sa ma bag eu in cada sa ma minunez 5 min de cum se joaca ursuletul si catelusul cu spuma aia, sa imit voci, rezultatul e ca a vrut macar sa stea deasupra cazii, apoi incet-incet am reusit s-o fac sa stea in apa dar doar la mine-n brate , si cu ocazia asta am descoperit ca n-are nimic saraca Gogo cu spalatul pe cap, ci doar cu apa-n general. Atat de cuminte a fost, sa n-o deochi, doar ca n-a vrut singura in cada... picioarele le-a bagat doar ca lumea ca venea ursul si ne papa degetelele daca le vedea afara din apa. Si dupa baie cand ziceam ca adoarme si ea mai bine a inceput "papa, papa" desi mancase cu 15 min inainte. Si dupa joaca de rigoare a adormit si ea si eu cantand colinde.
Voi ce mai faceti? Noi vrem sa luam bradut, mai tre' sa luam cadouri, lui Gogo nu i-am luat decat o chitara cu butoane dar vrem o papusa mai mare, asa cum i-am luat nepoticii, finutului i-am luat tot un pian ca al lui Gogo, mamei un parfum si nca ceva, socrellei aziii trimitem si lui Miti habar n-am ce sa-i iau. Poate insa are Mosu'idei mai multe.
Uitasem sa va arat ceva.. sora mea geamana... mai urmeazasi alte poze dar cand am timp
Va pupacesc si o super duminica

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput