Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 13
alinutza13 spune:
Buna fetelor LA MULTI ANI cu intarziere!!!
Noi am avut un revelion superb,un revelion alb,un revelion pe care sigur nu il vom uita!!!Cele 3 zile pe care le-am petrecut la munte(Arieseni) pot sa spun ca au fost niste zile de vis.Eu am ramas placut impresionata datorita faptului (probabil) ca nu am mai fost la munte niciodata,iarna.Singurul lucru care ne-a adus aminte de casa a fost comoara noastra pe care am lasat-o la parintii mei.A fost foarte cumintzica,nu le-a creat parintilor mei nici un fel de problema.
Si acum ne laudam si noi putzin : de 1 saptamana de zile Fabitzica mea nu a mai vazut suzeta.Joia trecuta,seara inainte de culcare s-a tot jucat cu ea pana a pierdut-o,undeva,nu stie nimeni nici azi,a trebuit sa o culc fara "didi",s-a marait ea un pik,s-a tot invartit prin pat si pana la urma a adormit.Eu tot incercam sa-i explic ce s-a intamplat cu didi : "ca a venit tzitzi,i-a fost tare foame si a rugat-o pe mami sa-i dea sa pape si mami s-a gandit ca tare i-ar placea la tzitzi sa pape didi lu fetitza si cum fetitza este tare cuminte si cu suflet bun a fost de acord sa o dam la tzitzi si noi sa ramanem fara didi",, oare ce putea pricepe de aici draga de ea,oricum m-am bucurat cand am vazut ca doarme fara ea si nici macar nu o mai pomeneste.
Pupici!!!
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Ioana, noi am cumparat vaccinul Varilrix de la "Noua Farmacie" de pe Andrei Saguna, am facut comanda si a doua zi l-am primit. A costat 950 sau 960.000(nu mai stiu exact).
Flavia, te asteptam sa ne povestesti cum a fost la doctor.
Alinutza, ceva poze???
Fetelor, mie mi-a intarzaiat ciclu 2 zile, intotdeauan imi vine la fix, nu intarzaie nici o zi. Maine imi fac test de sarcina.
Mai, e molipsitoare sarcina?????
Am emotii!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Alinush merci de inf. referitoare la Varilix!
Ai facut testul?.....sa stii ca e cam molipsitoare sarcina...!
Ai vazut cum a "luat-o" si Flavia de la Diana?
Cristina bine ai revenit!!! gemenutele!
Alinutza13 bine ai revenit si tu!Felicitari pentru 'pierderea' suzetei!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
Buna fetelor!
De Revel am petrecut cam ca si anul trecut, adica au fost la noi prietenii nostri cei mai buni si inca o pereche de prieteni, am fost trei burticoase de varste diferite, deci va dati seama ce discutii au fost...
Flavia, eu stiu ca herpesul GENITAL e periculos ptr. fat si asta doar in cursul travaliului, la persoanele infectate se face cezariana. Asa ca poti sta linistita. Se vede burta, am 20 sapatamani doar...
Alina, nu ne fierbe, ti-ai facut testul?
Ioana, avand in vedere ca e epidemie de varicela si si eu vreu sa-i fac vaccinul lui Vladut dar nu chiar acum ca de au fost sarbatorile si banii... Eu nu vin la intalnire pana nu ii fac vaccinul. Imi pare rau fetelor, nu contati pe mine...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
pufymic spune:
Diana si eu ca tine, vreau sa-i fac Varilix-ul la Alesio si dupa aia sa ne intalnim, dar momentan mai asteptam sa se mai adune banuti(ca sarbatorile astea i-au risipit pe toti....stiti si voi cum e)!
Flavia cum a fost la dr?Sper ca ai numai vesti bune!
Alinuuuuuuuuuuuuuuuuuush????Zi-ne!(sau esti shocata)
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Lamuriti-ma si pe mine cum e cu Varilixul. Imunizeaza pt totdeauna su nu?
ma gindesc ca decit sa faca cind sunt mari mai bine acum , sau nu?Ce ziceti?
Flavia, cum a fost la dr?
Alinush, ne mai tii in suspans?
Noi in sfirsit sper ca am scapat de tuse.
Cred ca mergem un pic pe-afara.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Relaxati-va, nu mai fiti stresate, abia acum am venit de la lucru.
Da, mi-am facut testul azi dimineata si.....ghici?????
E POZITIV! Deci, sunt
Hai, cine urmeaza?
Sunt cam suparata ca un prieten de-al nostru a fost internat alaltaieri la reanimare la spitalul jud. cu pancreatita si are multe complicatii... encefalopatie...E foarte nervos si violent, isi scoate toate tuburile si perfuziile si vrea sa plece acasa. De azi noapte l-au sedat si mi-a spus o prietena care-i asistenta acolo ca incepe sa raspunda la tratament. Pe la amiaza a sunat-o Calin pe nevasa-sa si a zis ca l-a bagat in operatie, dar doar sa il "curete"(asa a zis ea) si nu ii da prea multe sanse.
Sunt foarte trista ca stiu ca pancreatita e groaznica si mai ales la el cu atatea complicatii.
Revin mai tarziu ca suna cineva la telefon.
pozici
serbarea de Craciun
gabitzica spune:
Felicitari Alina
Ai tacut malc si ai trecut la fapte...bravo!!.. sau a fost din greseala?!
Vai, ce de burticoase!!! Si io vreau, da, cred ca nici luna asta nu o fi nimic. Acusi ar trebui sa imi vina. Sper totusi sa nu...
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Felicitari Alina
Ai tacut malc si ai trecut la fapte...bravo!!.. sau a fost din greseala?!
Vai, ce de burticoase!!! Si io vreau, da, cred ca nici luna asta nu o fi nimic. Acusi ar trebui sa imi vina. Sper totusi sa nu...
www.stoc-studio.ro/tudor
Mersi Gabi!
Hai sa va zic cum a fost. Dupa mai multe tratative cu Calin am hotarat ca anul acesta mai facem un bb, el tot a incercat sa ma lamureasca sa nu-l lasam pe Dragos singur.
Nu m-am asteptat sa raman acum, ultimul ciclu l-am avut in 3 decembrie su dupa cum am calculat eu ovulatia am avut-o in ziua a 8-a, eu nu ma asteptam.
Inainte de-a ramane gravida cu Dragos m-am chinuit aproape 2 ani si n-am ramas, imi calculam zilele fertile in fiecare luna si "prestam" si nimic. Asta e!
Gabi, iti doresc si tie sa ramai cat mai repede.Nu stiu daca ti-am zis sau poate stii, sunt teste de ovulatie si e mai simplu sa stii exact perioada fertila, le gasesti in farmacii.
Fetelor, acuma sincer, eu pana de vreo 2 luni nu m-am mai gandit sa fac bb, mi-am dat toate hainutele si toate lucrurile de la Dragos, acum trebuie sa le cumpar iar.
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
WOW!FELICITARI ALINUSH!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!!!!!
Intrebare: cine urmeaza?
Pupici!
Poze Yahoo