caut bona in constanta

caut bona in constanta | Autor: arri70

Link direct la acest mesaj

caut bona pentru baietelul meu, cu varsta de 1 an si 10 luni.Programul este de la ora 7.00-16.00 de luni pana vineri si se va ocupa de baietel fara alte obligatii.Data inceperii activitatii este de 09.01.2006.Referitor la cat ofer pentru acest serviciu voi discuta in momentul contactarii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna draga Arry.Numele meu este Dana si te poftesc sa intri si pe Constanta te saluta! unde santem toate constantencele logate la DC.Referitor la anuntul tau pot sa-ti recomand pe cineva care-si cauta loc de munca de ceva vreme si pentru ca nu stie sa faca altceva decat sa creasca copii inca nu si-a gasit un loc de munca, si cred ca ar fii interesata de oferta ta.Este vorba de cumnata mea,Costache Viorica, care are doi copii,Andreea de 5 ani si Andrei de 3 ani,amandoi sant la gradinita cu program prelungit,si programul stabilit de tine o avantajaza f mult ptr ca ea ia copii de la gradi la ora 5.Are experienta a doi copii ceea ce te avantajaza pe tine,deci ramane sa discutati si sa decideti.Eu sant cumnata ei si nasa copiilor, o sa merg in dupaamiaza asta la ei si ii voi comunica anuntul tau .O poti suna la tel 0724079919 si ii poti spune oerta ta si ca suni din partea d-nei COstache Dana.Sper sa va fiu de folos amandoura ,va doresc toate cele bune.Ptr detalii ma poti contacta si pe yahoo cu acelasi id-madamsadamy.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arri70 spune:

Buna Dana, eu ma numesc Adriana si as vrea sa vb in legatura cu anuntul meu. Unde trebuie sa intru pentru a vb cu persoane din Constanta?Daca ai sti de cand caut sa vb cu cele din c-ta si nu am reusit. Oricum iti multumesc si poate intri pe ID -ul meu adrianag702000 sunt online

Mergi la inceput