La noi la Galati sa veniti ! (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Vilma bun sfat mai, numai ca la petrecerea de Craciun de la sot de la munca nu merg si consoartele.
Acum sa il laud pe al meu sot: a luat premiul de cel mai bun coleg, intre noi fie vorba adika cel mai fraier care sta cate 12 ore la munca si face si treaba altora. hehehhe are o diploma inramata...e tare.
Vilma sa stii ca eu nu vreaus a fak tot singura da chiar nu are cine sa ma ajute, soacra nu se deranjeaza iar mama e bolnava, zilele astea se sinte chiar nasol nici nu se poate da jos din pat.
La magazine pe Balcescu??? probabil ca m-ai confundat :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Cookie intotdeauna ne dorim ce nu avem ...... si eu vreau placa de intins parul ...da imi e teama da il ard ....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Alina, nu te-am confundat, doar ca nu-mi aduc aminte exact cand a fost. Adica io asa zic, ca am vazut bine, daca nu, inseamna ca chiar trebuie sa-mi schimb ochelarii...
Cookie, n-am apucat sa dau fustita, si nu e fustita, ca e ca un costum de gimnastica-gen body, de care e cusuta o zare de fustita cu puf. Eu ma gandeam sa cumpar niste voal din ala mai apretat, dar nu ma pricep cum se face ca sa stea cat mai in sus, ca la balerinele din Lacul Lebedelor, dar nu asa de lunga.
Daca vii la Targ, o sa o am acolo si ti-o arat.
Multumesc pentru ajutor!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!

Slabuta miscare aici! Se vede ca e WE!

Hai! Vine cineva la cafea?

Mergi la inceput

neata!
vin eu la un ceai!
ieri Vladur s-a intalnit prima data cu mosul.
si cateva poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_elena62000/album?.dir=/fa21&urlhint=actn,ren%3as,7%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!

Azi fac tot eu cafeaua si pentru Alina(frumos baiat, frumoase poze!) un ceai, chiar daca in WE nu prea ati venit pe-aici! Pesemne ca nu ma pricep s-o fac...

Sa aveti o saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata, ti-am baut-o eu!

La noi la gradinita a mai aparut un caz de oreion!

Si iata si cateva poze cu costumul de inger, celelalte nu sunt pentru noi. Doar le-am probat.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Buna dimineata !
ieri mi-am ipodobit bradutul,tot in rosu ca asta e culoarea mea preferata cand este vorba de bradul de craciun!Cadouri m-am hatarat sa-mi cumpar de la Targul di holul Universitatii;ieri camd mi-am amenajat standul am vazut jucarii super dragute,si nu numai .Deschiderea e azi la 12 asa ca va astept sa veniti!!
De revelion ce faceti?
Eu nu mi-am programat nimic si deja cred ca e cam tarziu.Mai stiti vreun restaurant unde sa fie locuri libere si,bineinteles,preturi rezonabile?
Va doresc o saptamana minunata!
Gianinasi Tania(10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Buna tare cafeaua, Eliza ! Sa stii ca am baut-o si in week end cu tine dar n-am putut posta ....habar n-am de ce !

Gitana, si noi am facut bradutul !
Noi in rosu si albastru l-am "imbracat " . I-am dat si cadourile Dariei, dar bradul a fost punctul forte ! De la doua ( de cand s-a trezit ) si pana pe la 10 ( cand a adormit ) numai cu bradul a avut treaba ! L-a mangaiat, l-a pupat, a ciocnit globuletele, ...A fost super incantata ! I-am spus ca Mono ciun ( Mos Craciun adica ) a venit in timp ce dormea ea si apoi a plecat repede si la alti copii. A fost putin dezamagita, dar s-a consolat cu muntele de cuburi primite, tricicleta n-a avut foarte mult succes.....Dimineata nici n-a lasat-o pe dadaca sa se dezbrace , asa de nerabdatoare era sa i-l arate.
Alina am vazut pozele cu bebe Vlad ! Si Daria le-a vazut !
Vilma dragut ingeras ! Nu ti-e mai usor sa ti intinzi parul cu peria si feonul ?
Ma intorc la munca, dar revin si mai tarziu !Va pup ! Aaaa, m-am tuns....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, fetele!
Noi suntem tot mucoase, ieri am facut si febra...
Asa ca am renuntat la antibioticul dat de dr. de familie si ne-am dus de dimineata la spital...am primit alt antibiotic...
N-am chef de ni'ca, doar sa-mi vad fata sanatoasa...

Ne-am luat si noi brad ieri, chiar misto, abia astept sa-l facem(pe 23, ca anul trecut, ca pe 24...he,he, deja o aveam pe Bulina!!!)

Am fost si la ceva cumparaturi la Metro....moooooaaaama, ce aglomeratie!

Abia astept Targul, sunt si cadouri, decoratiuni, chestii dintr-astea?
Poate mai iau cate ceva.

Vilma, dragut ingerasul!

Alina, ce craciunel mic,mititel, pupa mama pe el!
Felicitari lui Ionut pentru diploma, tu cand ii dai una?

Fetelor, voi ati cumparat cadouri?
Ne vedem maine la targ?

Mergi la inceput