La noi la Galati sa veniti ! (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc Cookie ! Exact ce-mi doream !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Cookie, chiar ca fetele astea-s talentate ! Iar ideea cu pozatul in diferite faze e ...bestiala ! Caut...caut sa vad ce tortura fac de Craciun ca am invitati ( ca de obicei de altfel )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eu ma hotarasem la un tort de ziua Sabinei...da' m-am razgandit, ca am mancat ceva super misto si ar fi potrivit si pentru copilasii invitati atunci...Las celelalte retete pentru Craciun, Revelion, Sf, Ion..., ca ocazii sunt destule!
Va mai amintiti ca Vilma ne spusese de o prajitura cu fructe de padure la Horse Shoe?
Ei bine, am papat din aceea si este bes-ti-a-la!!!! Are o crema fina de branza Mascarpone si fructe... Asa ca o fac pe asta sub forma de tort...daca nu ma deturneaza intre timp vreo alta idee

Voi, fetelor, ce bunatati pregatiti de sarbatori?
Aveti retete preferate, gustoase si care va ies negresit?
Impartasiti-va experientele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Cookie, buuunn link-ul! Sa stii ca ma intereseaza si pe mine croitoreala (problema e ca nu prea le am + ca mai sunt si stangace pe deasupra). Spune-mi si mie de unde cumperi tu materialele si daca ai gasit pe internet site-uri despre croitorie.
Apropos de vaccin, vad ca fii-mea nu a facut nici o reactie, desi au trecut 8 zile.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mai Cookie,ce mi-ai facut cu pozele astea...
Cred ca am sa am multa treaba de Craciun.
Laura,tu cum de ai indraznit sa te uiti pe aici cu regimul de slabit? Mai rezisti pana la Craciun? Pe mine ma apuca poftele tocmai cand imi propun sa tin regim.Dar daca mai si vad ceva care sa ma dea peste cap s-a zis cu regimul.

Mergi la inceput

Hana pai tocmai de aceea m-am apucat de slabit ! Pe 23 dec petrecere la mine la firma ( dupa amiaza ) apoi toata noaptea la sotu, de Craciun multi invitati la masa ,pe 27 logodna soramii si apoi Revelionul...deci trebuie sa arat bine , si daca tot sunt atatea petreceri cu mancare multa...sa pun la loc ce am dat jos. Doamne fereste !
Motivele imi lipseau ca sa ma decid sa ma cantaresc, m-am cantarit si m-am speriat si asa am ajuns sa tin cura.
Bine ca functioneaza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai Laurica faci cumva in ciuda astora mai grasute????
I-am zis si Alinei,la voi astea slabe mai si merg regimurile. Sau o fi o chestie de vointa???
Ia uimeste-ne si zi-ne si noua cate kg ai?? si inaltimea???
Si daca nu sunt prea multe intrebari si regimul.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Ele iubito am iesit demult din categoria celor @slabute @ Cand am inceput cura , acum 2 saptamani , aveam 67 kg la 1.70 m, week endul trecut aveam 64 kg. Din ianuarie vreau sa ajung la sala pt ca ...atarna niste chestii ....Dar devin eu ce n-am fost niciodata: slaba, cu abdomenul plat si tare, si fara falci !

Cine merge cu mine la sala ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura daca te simti grasa ia asculta aici: 75kg si 170cm cum ti se pare? si sa stii ca nu sunt de la bb ....... el a fost baiat simtit si la o luna dupa nastere chiar mai putin, m-am intors de unde plekasem ....aqdika 75kg.

Cookie sa stii ca si eu mai bucataresc dupa situl ala ..adika bucataream....... e acolo o prajitura super....cu frisca lichida si gelatina ...super. Cand o sa am timp scriu reteta de gogosi ...acum urla bb , asa ca daca am papat ceva litere scuze ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Laura eu de cand te stiu arati bine. Doar ca nu te-am vazut in ultima vreme dar mi-e greu sa cred ca esti asa mare
Asa sa intaresc si eu randul Alinei, 72kg la 1,70
mai eu la sala nu merg ca mi-a luat sotul bicicleta cica sa fac acasa...dar in ultima vreme e obiect de mobilier, cred ca se trage de la dulciurile mancate cheful de pedalat.
Si iarasi ma roade invidia cand va vad ce pricepute sunteti...bucatariti, "croitoriti"...offf la unele le da Doamne Doamne de toate iar la altele nik

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput