La noi la Galati sa veniti ! (14)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
vladhana spune:
Buna seara! O vizita scurta inainte de culcare,nu pot sa nu felicit doua mamici care au pus poze frumoase cu fetite frumoase.
Cookie,e tare de tot Sabina in rochitica de Craciunita! Imi plac si botoseii.Tot tu i-ai facut? A crescut albastrica,merge...
Almy,dulcica tare papusica mica! Sa-ti traiasca!
Noapte buna!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
cookie Esti o artista!! Sabina se pare ca o sa-ti calce pe urme daca tot a ales de metrul de croitorie! Bravo ei!
Si pentru ca se apropie noul an iar eu voi reveni mai tarziu, incerc sa fac de pe-acum niste urari
La Multi Ani 2006!!!
Sa fie un an bun, prosper, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de copii, sa aveti muuult spor!
Sa va distrati in noaptea dintre ani, ceea ce ramane in urma sa nu conteze, ceea ce va fi in fata sa fie cat interesant!
Un an nou fericit!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
Mariana I. spune:
ho ho ho ho... un club galatean, am loc si eu? a fost o surpiza placuta sa va gasesc si o surpiza si mai mare cand am vazut-o pe Korinna pe care am avut scurta placerea sa o cunosc in septembrie in Galati!
alinam spune:
neata!
Mariana normal ca esti bine venita!
Mai fetelor cu greu v-am gasit la pagina 3 .... rushine, sau aveti multa treaba .... ia sa se laude fiecare unde face revelionul, cu cine, ce bunatati pregatiti .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Mariana...ce surpriza!!!!Ca sa vezi ce mika e lumea!!!Uite chiar azi am vb cu Mishy.Zicea ca si-a gasit serviciu si e foarte bine!!!Tu ce faci???Cume viata de familista??Imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit cat ai stat prin Galati..insa sper cand mai vii pe acasa sa ne gasim!!
Liliana..multumim de urari!!!Asemeanea si tie...insa ma batea gandul ca in noaptea Anului Nou sa va colindam..ce ziceti??Crezi ca Marius ar zice ceva?Andra e acasa???
Cookie...tre sa ai mlta rabdare sa faci ceea ce faci tu!Felicitari!!!
Acum..o seara buna si sa auzim de bine!!!CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Aaaa..in legatura cu mancarurile..ma doare spatele de mor!!De azi dimineata am stat numai in picioare!Am facut ciorba de burta,salata boeuf,si pt azi...piure cu carnaciori prajiti(asortati cu pepene murat)
Am sa incerc sa fac un tort diplomat pentru Revelion..si mai vedem daca o iesi si o rulada de porc cu umplutura de ciuperci,ficat,cascaval si ou.Aaaa..si rulada umpluta cu frisca....Le pozez si o sa le vedeti...
Eu fac Revelionul cu socrii pana dupa 12 noaptea./...apoi acasa sa doarma cupil mik!
Voi???CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
cookie spune:
Dragele mele, se vede treaba ca sunteti ocupate sa intampinati Anul Nou cat mai bine...
Eu am facut niste papa bun, maine mai am de facut tortul si...de pregatit tinuta de Revelion, mergem cu un grup de prieteni si ne petrecem la o carciuma.
Vreau sa va doresc de pe acum sa aveti un an bun, exact asa cum il visati!
LA MULTI ANI!
vladhana spune:
LA MULTI ANI! Sa aveti parte de un an nou fericit,sa fim sanatosi,plini de viata si de chef de munca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!! UN AN NOU MULT MAI BUN, CU SANATATE, FERICIRE SI REALIZARI!
VA PUPAM: ELENI (MULTUMIM PT APRECIERI) SI MAMICA