La noi la Galati sa veniti ! (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie cu ce umpli gogoselele ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hana multumim pentru reteta!

Cookie esti tare, trebuie sa te laud ca esti printre putinii carora le-am dat reteta si le-a iesit, ba am fost acuzata ca am secrete de "fabricatie" si nu le zic.

Laura eu gogosile astea le umplu de cele mai multe ori cu :branza proaspata amestecata cu smantana si branza sarata rasa .... ies super, racoritoare.... si ca tine fak eclere cu ele .

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetele din galati!Am si eu o intrebare la voi:stie cineva cum as putea sa gasesc un unchi care nu mai stiu nimic de el de 9 ani?de fapt este fratele tatalui meu iar tatal meu vrea neaparat sa-l gaseasca dar nu stie cum sa faca.Stiu doar ca locuieste in Galati.era foarte apropiat tatului meu si cum imi doresc f mult sa-l vad pe tatal meu alaturi de fratele lui cat mai curand,am apelat la ajutorul vostru,deoarece nu stiu incotro sa incep sa-l caut.Noi stiam unde sta,dar stiu ca si-a vandut apartamentul de unde statea si nu a zis la nimeni nimic.Va rog mult de tot,daca stiti incotro sa-l caut spuneti-mi.Astept raspunsurile voastre.PUPICI!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Dar cum il cheama?
Poti sa intrebi de el in ziar, in Viata Libera
www.vlg.sisnet.ro

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Pentru ca ne apropiem de Sfintele Sarbatori de Caciun venim si noi cu o urare din suflet:

Va dorim un Craciun Fericit, un Brad cat mai impodobit, masa sa fie plina de tot felul de bunatati, Moshul sa fie cat mai darnic, sa fiti sanatoase atat voi cat si cei apropiati voua, sa va bucurati de luminile ca va aprind sufletele!!!! Magii sa vegheze asupra copilasilor!

Asteptam impresii despre cum a fost primit mosul de bebelini.
va pupilam!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vad ca e liniste la noi ! Toate suntem prinse de curatenie si bucatareala. Si eu cu gandul la cele doua petreceri de azi am terminat curatenia si am pregatit umplutura pt sarmalele de post, mama le va termina si imi va umple si turtele. Super bine nu ?
Am calcat mai multe costumatii pt ca inca nu stiu cu care sa ma imbrac ( chestie obisnuita, Marius spune ca am de unde alege si de aceea fac mofturi) , dar chiar nu stiu. Petrecerea sotului e cu dans deci ar merge o costumatie ...gen nunta, dar fiind prima oara cand particip la o petrecere cu colegii lui n-as vrea sa sar in evidenta si m-as imbraca cu ceva mai sobru care ar merge si la petrecerea cu colegii mei. Avand in vedere ca am sa plec de la petrecerea de la mine de la firma direct la sotu, am sa o aleg pe cea sobra. V-am ametit ! Vad eu !
Ieri m-am vopsit pt prima oara singura ! La lumina becurilor se pare ca a iesit uniform culoarea si nici nu m-am mazgalit ( prea tare )
Cookie de care gelatina folosesti tu ? As vrea sa fac tortul acela cu fructe, stii tu: fructe din compot, citrice si gelatina dizolvata in zeama de la compot, dupa ce se intareste se pune frisca deasupra. Nu stiu ce gelatina e mai buna si n-as vrea sa am surprize neplacute.
Liliac, multumim de urari ! CRACIUN FERICIT SI TIE ! Mai intri pana de revelion nu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Multumim pentru urari,Liliac!

In seara asta Vlad are intalnire cu mosul pentru prima oara in viata lui.Bunicii fac bradutul cu o seara inainte si au vorbit si cu mosul sa vina.Ceea ce nu stiu ei e ca Vlad va veni si el imbracat cu costumul de mos si cu un saculet mic in spate.La dus va duce cateva cadouri(pentru nepotica si pentru bunici)iar la intoarcere va duce in el cadourile lui.Abia astept sa vad reactia lui la vederea mosului!

Si eu am fost harnicuta de dimineata.Am facut umplutura pentru sarmalute,am pregatit frunzele de vita si de varza,blatul de tort pentru Vlad,ornamentele pentru salata....
Laura,sarmalute de post? Inca mai tii regim?
Daca gasesti foi de gelatina iti garantez ca iti iese tot ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, am bagat si eu capul repejor pe aici...sa va urez sa aveti parte de sarbatori imbelsugate, cu sanatate si fericire!

Eu bucataresc de dimineata, copilul e la mama...si nu-mi mai vad capul! Maine avem primul party din viata noastra de bebe, trecem la alta categorie deja...
Ma muncesc la un tort pe care-l am in minte de multa vreme...dar nu mi-a iesit crema...asa ca improvizez , plus alte si alte papici...
N-am impodobit bradul, n-am facut ordine, n-am impachetat cadouri...dar mai e timp pana diseara...sper sa ma descurc pana la urma.

Laura, eu folosesc gelatina Dr. Oetker, colorata(rosie) sau incolora.

Vrusei sa mai zic ceva, dar am uitat

Dragelor, sa vina Mosul la voi si la copilasi si sa va aduca tot ce doriti voi mai mult!
Mii de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Cookie, vreau sa fiu prima care-i ureaza Sabinutei La Multi Ani!(pt. ca maine nu cred ca mai am timp sa intru pe net: astept sa vina nasii nostri din Tulcea sa petrecem Craciunul impreuna),sa creasca mareee, mareee si frrrumoasa si sa va aduca numai bucurii.
Craciun fericit la toata lumea!
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani pentru Sabinuta!!!!! Sa creasca mare,s a fie fericita si sa va aduca multe bucurie in casa si in suflete!!!!!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput