Buna,
Spuneti-mi va rog ce credeti ca mi se intampla:
Sun17+, iar la eco de 17 sapt. mi s-a spus asa:
Sarcina unica in evolutie,
prezenta decompleta (nu inteleg termenul),
LA cantitate normala,
BCF ritmice 148/min, MF prezente,
placenta posterioara(ce inseamna?),grosime max 18 mm, (e bine sau rau?), la dist de OI aprox 30 mm, col lung 50 mm
MIC HEMATOM LA MARGINEA INFERIOARA A PLACENTEI - medicul mi-a spus ca s-a si dezlipit putin placenta in zona hematomului.
Am facut aceasta eco, la recomandarea medicului pt ca in ziua anterioara am avut o usoara durere de burta si o foarte mica sangerare (am sesizat-o pe hartia igienica - cateva punctulete rosu deschis)
Problema este ca medicul mi-a recomandar repaus la pat cel putin o saptamana, iar eu ieri nu am avut de lucru si m-am apucat sa fac mancare (am stat in picioare si m-am deplasat prin casa pt diverse lucruri), iar acum ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca miscarile lui bebe sunt cam rare- inainte avea momente cand nu trecea un minut intre 2 miscari - si facea destule tumbe - acum sunt cam rare momentele de activitate si miscarile sun mai putine si de mai slaba intensitate.
Ce parere aveti? E ceva trecator, sunt eu prea speriata, sau chiar ar tb sa anunt medicul?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede, pt ca de ieri nu mai am liniste - ma tem ca i-am facut rau lui bebe
Multumesc!
Fuga la doctor!Roaga-l sa iti faca inca un control, sa te puna la ecograf si sa iti explice exact ce a scris pe fisa aia.
Pentru linistea ta si pentru ca nimeni de pe forum nu iti poate da sfaturi mai bune decat medicul tau.
Nu e bine nici pt tine nici pt bebe sa stai sa iti faci ganduri negre!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?