Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 5
boeru spune:
Andreea (a.cicel) eu am glumit mama ca nici eu nu i l-as da sa mi-l creasca chiar daca ar sta la 5 minute de mine faceam comparatie intre unle soacre si a mea. Normal ca te inteleg si-ti dau dreptate, imi cer scuze daca s-a interpretat gresit!
pupici!
PS Asa din cand in cand mi-ar placea sa-l las vreo 2-3 ore pe la ea sa mai plecam si noi la o carciuma dar.."vrabia malai viseaza..."
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by boeru
Andreea (a.cicel) eu am glumit mama ca nici eu nu i l-as da sa mi-l creasca chiar daca ar sta la 5 minute de mine faceam comparatie intre unle soacre si a mea. Normal ca te inteleg si-ti dau dreptate, imi cer scuze daca s-a interpretat gresit!
pupici!
PS Asa din cand in cand mi-ar placea sa-l las vreo 2-3 ore pe la ea sa mai plecam si noi la o carciuma dar.."vrabia malai viseaza..."
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Stai linistita ca eu nu am interpretat gresit. Doar mi-am spus parerea. Nu te supi. Pup fata
POZE
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
kisstherain999 ,esti de coma cu felicitarea cacata de muste.Te-am citit si la celalat subiect si am murit de ras.Cred ca nu-i normala soacra-ta asta.Ptiu!
E mai mult de cat normala. La ei nu se obisnuieste sa se faca cadouri de nici o ocazie, doar daca se duce undeva sa se fanfaroneasca, dar asa in familie NU
Cel mai tare mi-e ciuda ca si sotul meu e la fel, nu din zgarcenie, ci din neobisnuinta. El nu intelege ca vreau o surpriza, sa vad ca se gandeste la ceva, imi zice iti dau bani si-ti cumperi ce vrei
Cu socrela nu m-am certat niciodata, dar intepata la greu. Cand incercam sa io trag eu nu se arata niciodata pe fata ca sufera, ma lua la misto si eu ma duceam in camera si racneam la barbat sau boceam.
Sa vezi iar bocete ca iar nu-mi aduce barbatu' nimic de Craciun.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Gargaritza spune:
"Sa vezi iar bocete ca iar nu-mi aduce barbatu' nimic de Craciun."
Kisstherain999 pai daca bagi o sugestie, o subtilititate ceva acolo.....nu se prinde?
Garga si Irinuca
POZE
cristiama spune:
Fetelor, sotii trebuiesc educati sa faca cadouri.
La soacramea la fel: ce-s alea cadouri?
De fapt la ea orice aniversare, Craciun, Paste e la FEL. Puteti sa va imaginati ca la ea aperituvul este TOTDEUNA cascaval si muschiulet taiat felii, vara sau iarna. Si salata mereu de morcovi rasi.
M-am dus la primul Craciun la ei, cu cadouri desigur si mie nu-mi luasera nimic nici unul.
Si incet incet, dai cu training, cu lacrimi de crocodil, cu vai draga cadou-asa-frumos-ca-al-tau nu mai exista, am un sot care cumpara cadouri.
NUMAI pt mine, pt soacra nu, da las ca ea stie sa ceara.
Gargaritza spune:
Eu am o nelamurire poate ma lamuriti si pe mine....sunt dusa sau nu?
Cumnata-miu a fost la ai lui si a venit fff bucuros ca stie ce sa ii luam lu taxu de sarbatori ...un dvd. Mah dar am si eu o problema ...daca lui ii luam un dvd(si adaug ca nu am nimik impotriva) celorlalti parinti ce le luam??(adika lui un dvd si ei o crema...nu prea merge)
Garga si Irinuca
POZE
kisstherain999 spune:
Nici daca spun de-a dreptul nu doreste. Zice ca ii este rusine sa cumpere lenjerie intima de exemplu, la bijuterii si parfumuri zice ca nu se pricepe, pe jucariile de plus cum sa dea bani samd. In privinta cadourilor e antitalent si stiu asta de aproape 10 ani, dar tot sufar ce sa fac? Si el stie ca sufar si incearca sa rezolve lucrurile cu bani sau cu flori cand se poate (ca flori de Craciun parca nu merge) Asta e, daca eu sunt romantica (balanta) si el mai cu pcioarele pe pamant (caree antonimul lui romantic?) Tre' sa-i multumescu lu' soacra'mea ca l-a educat bine in privinta asta.
Gargaritza eu nu prea inteleg
- daca ceilalti parintii sunt soacra ta eu cred dvd-ul e pt amandoi, nu ? Sau poate a vrut sa zica lui dvd si ei TV
- daca ceilalti parinti sunt ai tai le poti cumpara si lor un dvd daca isi doresc si iti permiti, sau ce stii ca ei isi doresc sau le-ar placea f mult
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Gargaritza spune:
Hehe si eu sunt tot balanta al meu sot este taur...nici unul dintre noi nu este prea romantic. Insa al meu sot se pricepe la cadouri.
Referitor la DVD si celelalte cadouri cred ca ma refeream mai mult la parintii mei...
Garga si Irinuca
POZE
impreuna spune:
Sunt tari soacrele astea cu cadouri pe care le pastreaza ele din tinerete :)
A mea are mania aruncatului, cum se strica ceva, sau se invecheste sau mai stiu eu ce, arunca. Spre disperarea lu socru'meu care e genu "poate candva ne'o fi de folos"
Mai rau e ca acum m-am molipsit si eu de la ea, arunc la greu, asa ca daca voi fi soacra vreodata, n-o sa am antichitati in stoc, pt cadorisit
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Camelia tu parca aveai proces zilele astea? Sa ne spui ce noutati ai, sper ca sunteti ok si s-au mai linistit treburile cu soacra-poama-acra
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"