Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Neata fetelor !

Is pe graba acum dar vreau sa confirm ca venim diseara si nu stiu sigur daca ora e 18 .......Mariana , asa e ?

Si nu am inteles daca vine Stanca ....daca nu , ma ofer sa aduc io revista cu ea.

Va pup,Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ia amu' ma ofeream si io sa aduc revista!!! ...da' contam pe tine, Mihaela!!

Hiiiii, Mariana, surpriza e gata?...WOW!!!!!!!

No, ne vedem diseara, gagici!

p.s., io asa tiu minte ca vine Stanca...asa a zis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Ora asta trebuie sa fie, 18, ca banuiesc ac toata lumea si-a facut program in jurul ei....daca pan' acu' s-a mentinut zic sa fie tot asa....doar daca Mari prefera alta ora, ca doar e "conacul" dansei!!!

MarIIIIAAAAAAnnnooooo!!!!!!! E bine ora 6?

...am uitat sa za zic ca s-a culcat aseara la 9.30 si s-a trezit azi la 10 fara un sfert....ce mai, traim ca la palat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Va salut fetelor!!! Ne-am trezit si noi pe la 10, dupa un binemeritat somn de la 10 seara, respectiv 1 noaptea mami, care a butonat aici.
Aseara am facut experiment pe Dani si i-am dat cereale pentru 6 luni dizolvate cu laptele meu. I-au placut tare mult dar mie putin mi-a fost frica sa nu faca vreo reactie.
In sfarsit stau linistita: Maxi Cosi este super bun!!! Si se leagana in el pana atipeste ca pensionarii.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Sa-mi spuneti mie acum de ce m-am trezit de la ora 2.30 asta-noapte si n-am mai putut dormi! A fost cumva luna plina? Ca eu, rac adevarat fiind, sunt cam ... lunateca.

Am o intrebare fulger si de 100 de puncte, Stanca fii pe faza - la saloanele cele scumpe de coafura cat lasati (sau lasati?) celei care va executa lucrarea bacsis? La 2 mil lucrarea ma gandesc ca 10-20 % e cam mult, voi ce ziceti? Help ca maine intru in renovari de fatada!

Pup pe toata lumea si SPOR la treaba!

Simona

P.S. - super, nemaipomenita, extraordinara lista!

Mergi la inceput

Vreau sa va zic ca sunt 99% sigura ca trec pe scutece Happy...nu mi-as fi imaginat veci! bine c-am primit un pachet, ca io veci nu cumparam!
...singurul lucru care il are pampers mai bun e faptul ca transforma in gel lichidu' da' si p-asta am rezolvat-o....e timpul incet, incet sa scapam de scutec, nu?
...azi dimineata am schimbat-o , iar dupa 15 minute a facut caca....si repede vine, si se agita in jurul meu, o iau in brate si incepe sa-si salte dosu'-n sus si sa strige caca....eee, pai de-astea nu ni s-au intamplat cu pampers!!!!! Faptul ca-s mai proaste din punctul asta de vedere e un adevarat avantaj pt. noi!

stiti ca ma plangeam ca-i miroase pisu, ca vreau analize si mizerii de astea? Da' putea crunt.....cu scutecele astea nu mai miroase....mie-mi plac si gata....si n-as fi crezut nici intr-o mie de ani...
...ce-mi mai place la ele e faptul ca is mai inalte, si prin urmare mai comode, n-o jeneaza la bulane, ca-i grasa si pampersu' ii lasa urma daca nu chiar rana uneori( Roxa tre' sa stie, ca si Serban e dolofan)...
....no' sper sa nu sune a reclama, da' n-as fi crezut nici intr-o mie de ani c-o sa schimb scutecu'.....imi pare rau ca nu m-a dus capu' mai repede...de una singura!

Pupam

poze cu noi

Mergi la inceput

Simona, te-am simtit....RAC, hahah.....
...io-s tot Rac cu ascendent in Rac....Mihai e rac, elise tot rac....iti dai seama cand punem de-o "supa" comuna de incapatanare....iuuiii!

EEei, Svety, si noi avem parte de tratare regeasca la capitolul somn...ca la 1,5 ani doarme 12-13 ore...n-am treaba noaptea...Dani papa noaptea la tzitzi?
...la noi singura chestie care ma deranja era faptul ca se culca dupa 11 seara, da' vad c-am rezolvat-o si p-asta de fro' 2 zile!!!

Simona, n-am fost pana acum la locatii scumpe pt. "renovare"....ma gandesc ca 100-200 mii lei vechi...se prea poate la asa scoruri sa fie si partea coafezei in, nu? sper sa nu zic bazakonii!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Io nu m-am trezit aseara...da' n-am dormit nici clasa 1...si nu din cauza Elisei!
...luna plina n-a fost...urmeaza peste cateva zile!
...simo, nu-i din cauza ca te-a durut ficatul?....
...sau poate a fost o scurta insomnie...mai lunga un pic!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vin la intalnire!
Simona eu am lasat o o suta de mii la 2 mil.Bogdan m-a certat ca e prea putin.Eu zic ce e bine.
Sunt pe fuga ca plec afara si Florinuca sa stii ca am scris.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

baby-boomDani nu se mai trezeste demult noaptea, numai la 7 cand ii suna ceasu' lu' tati. Si la noi se culca mai tarziu, dar mai bine mai tarziu decat plimbari sub clar de luna.

mami de dani

Mergi la inceput