Cluj rulz (26)!
Raspunsuri - Pagina 11
asi spune:
Eu plec la
Svety cu mare placere.Daca mai ai intrebari toate fetele te pot ajuta cu un sfat ca doar suntem inca in tema.Sa fie sanatos Dani al atu da sa stii ca inca e bebe pana la barbat mai e cale lunga.
Mai bine abtine-te sa nu ii dai nimic la copil pana prin februarie.
Noapte buna!
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Svety, vin si eu in al 12-lea ceas ca sa sustin ce au zis fetele in privinta diversificarii; mai multe nu are rost sa adaug ca ti-au spus ele f bine; nu te mai lua dupa bunici ca nu stiu bine (au ramas in urma cu notatile in privinta copiilor!); uite, nici eu nu ii dau nimic lui Simon pana dupa ce implineste 4 luni (e alimentat artificial); are timp toata viata sa tot manance diversificat + ca e mult mia comod asa cu laptele; nu trebuie sa-ti bati capul cu ce va papa bebe....laptele e baza! Doamne, faina e perioada asta!
Fetelor, Stefan a batut recordul la somn! A dormit 3 ore si 50 min . Nu-mi venea sa cred! Se pare ca doarme mai bine cu stomacul gol! Iar dupa ce s-a trezit a papat toata portia, dar fara entuziasm; parca nu-i era foame ci manca asa ca sa-mi faca mie pe plac .
Ma bucur ca v-au placut pozele; si eu sunt topita dupa ele! Deabia astept data viitoare ca sa ii filmez!
Intalnirea de la Roxa o ratez.
Intalnirea intre Craciun si rev., asa cum a zis si Mihaela, ramane in coada de peste; vedem pe moment daca avem cu cine ne intalni.
Iar la anul, cu forte proaspete si cu mult optimism ne indreptam catre Mihaela (suntem primii inscrisi )
Fetelor, nu va convine ideea mea sau nu ati citit, ca nu inteleg nimic!...treaba cu dusul de bunatati la gazda/ sau renuntarea la obicei...astept parerea voastra!
Florina, ai un CD cu poze la mine ; in sfarsit am reusit sa-l fac.
Roxana, imi pare tare rau sa te vad asa suparata! Revino-ti scumpo, ca toate trec! Sau e grav tare? (sper ca nu!)
Simona, cum stati cu mutatul? Cum e in noua locatie?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
'neata.
Io inchid...io deschid...
Simon a dormit f rau azi noapte, iar acum e la mine in brate
Stefan mai doarme .
O zi superba!
Azi vin bunicii
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Inca nu va spun "Neata", ca ma mai culc. Seara i-a mai mers burta, sper ca de final, dar noaptea a dormit agitat, s-a trezit plangand si a supt mult. Pacat ca nu-i plac ceaiurile, oricum se linistea dupa supt.
M-am trezit sa-i fac pachet lui Mihai ca pleaca la Cluj. Urata e naveta asta! Bine ca luni si marti are liber.
Marti vin in Cluj la control la doc. pentru Danut.
Ma culc.
mami de dani
baby-boom spune:
'Neata la tot poporul!!!!!!
Mariana, , si carutul e tot aci.......tre' sa ne vedem musai pana plecati in MM...sa-mi zici cand puteti, k???....Mihai e acum in Tg. Jiu....a plecat aseara si se intoarce diseara....dar se pot schimba planurile, depinde ce telefoane de confirmare primim intre timp!!!!
.....sunt super nervoasa, caci trebuia sa mearga nenea soferul, ca deaia e platit (si f. bine, pe deasupra)....da' i-o tranteste la telefon lui Mihai :"Auzi, dar nu s-ar putea amana pe luni, ca io-s cam racit"....da' cand a cerut marire n-a fost racit deloc, ....sorry, fetele, da's nerfoasa rau, rau de tot!
deci, ma retrag in colul meu, si ma delectez cu cetitu', ca-i mai sigur asa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
Oficial "Buna Dimineata". E un soare afara... Baby-Boom si io m-as enerva da' nu am timp ... si nu in ultimul rand .
Mai fete, m-am trezit aseara ca din exces de zel il spala Mihai pe Danut pe cap in fiecare seara.
Azi e vineri... vinerea viitoare facem bradul ca sambata mergem la Bistra la socrii . Iar imi va fi rau ca se gateste f.f. gras Ne intoarcem miercuri ca lucreaza Mihai 2 zile. De Rev. ramanem aici.
Voi ce faceti de sarbatori?
mami de dani
nana_sim spune:
Gagici si mamici!
Raportez:
- mutat, terminat dupa miezul noptii miercuri, adormit langa masa asteptand sa termine si ceilalti (care ne-au ajutat la mutat) de mancat ca sa strang masa - a strans zanul .
- noul apartament temporar e mare si urat - nu-mi pasa, am devenit imuna!
- azi plec la Tg. Mures, am treaba de serviciu acolo
- tineti pumnii maine, ma intalnesc prima oara cu mama zanului
- pozele sunt SUPER, SUPER - le-am vazut pe toate, mi-am descarcat cateva
- Mariana multumesc frumos pentru ca ai fost o gazda tare calda, Stefan e dulce rau si face o pereche imbatabila cu Elise
- Oana si Flavia si Mihaela - ma bucur foarte tare ca v-am cunoscut, primiti
- Roxa serviciul e important dar nu cel mai important, uite pentru tine ca sa te-nveselesti!
- ultimele noutati: ne-am cumparat o saltea meseriasa de la Ambient, dupa ce am incercat vreo 6-7, am mers la depozit, am incarcat-o in masina, am carat-o 3 etaje pe scari iar sus am constatat ca nu e a noastra
Va pup cu drag pe toate, revin duminica!
Simona
P.S. - vreau si eu Cd cu poze; cu darurile aduse la fiecare gazda ... eu sunt de acord cu ce hotaraste grupul, dar mi-a zis mama ca nu-i frumos sa mergi in vizita cu mana-n fund, eu o ascult!
baby-boom spune:
Svety, sa vezi ce repede inveti....
Si ca sa fie ziua incununata, a taiat si vecinu' porku, si mi-a trezit fata!!!!.......Mooooorrr nu alta!!!!
...eu azi sunt dispecer, si fata mea mai trage cate-un chiuit de victorie, cand ma vede cu telefonu' prin cas'....ca-i de joaca!!!!
ooooffff, again!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Salutare fetelor!
Mariana eu sunt de acord cu darurile.De cand ati venit la mine am zis ca nu trebuie sa duceti nimic dar nu a auzit nimeni atunci
Azi am fost in oras sa ii iau lui Bogdan cadou .Am umblat tot orasul cu Razvan de manuta.Acum suntem rupti amandoi dae el doarme eu trebuie sa spal baia.
Prin oras am descoperi un magazin de incaltaminte numai de piele pentru copii super cu preturi de producator.S-a deschis de 2 zile pe str.A.Saguna(paralela cu Central) pe care e Canalul Morii.Am intrebat si o pereche de ghetute 23-24 sunt 48-49ron si sunt si dragute.
Anca drum bun si sper sa mai intrii pe la noi.
Pleca sa spal baia si revin mai tarziu daca nu ma
Familia mea
Razvan