Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 91

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Madanauite ca-ti face fata galerie si ii alung pe urati din calea ta
Catty mercic pt pumnii stransi, dar eu nu ma mai gandesc la o posibila sarcina, ci imi e teama de dereglari.
Simonettesa ne cumperi si noua ceva frumos

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Am aparut si eu ca sa va incurajez. Nu vreau sa aud de butoaie, , si lipsa de optimist.

E luna minunata in care vine Mos Craciun si cu el bucuriile copilariei. Ce ar fi sa nu ne mai gandim atat la care inca se mai lasa asteptat si sa ne amintim de zapezile copilariei noastre , de nasucurile si manutele inghetate, de saniute si patine, de felul cum ne incalzeam la gura sobei in casa bunicilor sau la orice altceva care ne aduce caldura in suflete. Va propun un exercitiu de imaginatie ACUM pentru ca avem timp sa revenim peste vreo trei saptamani la incrancenarea luptei noastre comune. Credeti ca puteti incerca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dragele mele!

Multumesc tuturor celor care s-au bucurat alaturi de mine pt rezultatul analizelor...nu va suparati ca nu v-am scris numele,dar aiurita cum sint,sigur uitam pe careva...
Peste 2 ore ma duc sa iau si rezultatul de la papanicolau...sper sa fie ok si asta...
Simonici uite am aparut acum prin zona si am primit pupicul tau...uite si de la mine...imi dai si mie te rog id-ul tau de pe messenger?...as vrea sa vorbesc ceva cu tine
Ingeras felicitari pt sarcina surioarei tale...sper sa-i intorci surpriza cit mai curind...
Madana si poate totusi vei primi cel mai frumos cadou zilele astea ...
Marinna fata scumpa...ai facut bine c-ai venit sa ne incurajezi,la fel ca si Florinina...pt ca se pare ca luna asta sintem multe plingacioase...
Bubulina iubita chiar daca nu ai noutati intra mai des...schimbam doua vorbe,ne incurajam reciproc...
MOana ne e tare dor de tine..

Va pupic absolut pe toate...si un special pt flacaul nostru Serbanica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, sunteti minunate...Simo, Madana, multumesc pentru minunata galerie! Sper sa o si merit, vom afla de Craciun...

Madanutza, Catty, Cristinici eu tin pumnii stransi de tot la fete, are dreptate Marrina, au fost prea multe lacrimi, trebuie sa urmeze si , si fara sa ne mai stresam, indiferent ce se intampla luna asta.
Io fac pactul prima, daca cumva, pierd pariul si ii dau lui Marrinuche o prajitura...cine se mai baga? (va dati seama ce-o sa pateasca Marrina in caz ca pierdem?)

Picca, bafta la papanicolau, sa iasa perfect (adica I)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

tocmai a fost cutremur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sa speram ca nu mai vine nici o replica...l-a simtit si cainele de data asta; a luat-o la fuga prin firma...

Mergi la inceput

Amely ....mercic,sa fie!...si sa ai bafta si tu la cadouri mult asteptate...ma bag si eu la pact...Marinushule cum stai cu glicemia?....

am mai primit o steluta si am devenit junioara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mooaama Lachi da' mie mi-a cam stat inima... a fost scurt dar foarte intens...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Lachi s-a simtit rau cutremurul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi la noi nu s-a simtit nimic.
Tu chiar ai vorbit serios cand ai zis ca iei o pauza.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput