Buton anti-plictis!
www.neerden.nl/public/BigRedButton.swf" target="_blank">Apasa!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Raspunsuri
KUKI spune:
Meiiii, daca la inceput m-am amuzat, acu pleznesc de nervi. Al naibii buton ! La un moment dat am zis "ori eu, ori el, sa vedem care pe care". Da' m-am enervat rau si am inchis fereastra. Deh...cel mai destept cedeaza. Adica io !
Iulia
iren spune:
Io am butonat nenorocitu ala de buton pin-a luat-o de la capat ...cre ca vinu fiert e de vina
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
pisi_ella spune:
DAAA!!!!!! Si eu la feeeel!!!! Am zis ca-l dau gata...mi-am zis sa nu cedez.....si, cand colo....A LUAt-O DE LA CAPAT!!!!!
Mi-am pierdut si timpul pretios....Ma duc la culcare, de oftica!!!!
quote:
Originally posted by iren
Io am butonat nenorocitu ala de buton pin-a luat-o de la capat ...cre ca vinu fiert e de vina
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
Kehleyr spune:
suuuuuupeeeeeeer
io am cautat si butonul ala alb de care zicea la un moment dat .
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Ana_m spune:
Am butonat pana am cedat nervos
Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Oana_B spune:
Fi-ti-ar botonu', am apasat pana am crezut ca a plecat ca era ecranul alb si scria "poof, it's gone"...da' nu...era mic acolo si rosu bagat in litera "o"...si iar am apasat..pana a luat-o de la capat...atunci am inchis pagina.
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!
tomecica spune:
daca apasam butonul pe la o ora mai rezonabila era ceva , dar sa apas la 6 dimineat????????///
m-am umplut de nervisori , dar ma asteptam sa ajung undeva , si cind colo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>a luat-o de la cap................
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Jocelyn spune:
A fost amuzant oricum :)
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are