Chiuretaj si singerari repetate dupa chiuretaj

Chiuretaj si singerari repetate dupa chiuretaj | Autor: diana69

Link direct la acest mesaj

Salut.
Mentionez ca in data de 11.10.2005 am avut o sarcina oprita din evolutie pentru care mi s-a facut un chiuretaj. Apoi pe data de 24.10 mi s-a facut din nou un chiuretaj deoarece ramasese un rest ovular. De atunci si pina la data de 11.12.2005 am tot singerat cam din doua in doua saptamini. am fost la un medic, conferentiar doctor din Iasi si mi-a dat sa iau Duphaston di a 14 zi a ciclului pina in a 25a zi. Problema e ca eu nu mai stiu cind este prima a zi a ciclului ca la 14 zile eu tot singerez. Deci am singerat pe data de 13 noiembrie, apoi pe 27 noiembrie apoi pe 11 decembrie.
Daca singerez am voie sa iau Duphaston?
Problema e ca de fiecare data cind am singerat nu a fost ca la un ciclu normal ci doar vreo 3 zile si redus cantitativ. Credeti ca e bine ca am inceput sa iau Duphaston de ieri, adica de pe 12.12 cind au inceput din nou singerarile?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Nimeni nu-mi poate da un sfat?
Astazi, adica 20.12. termin de luat duphaston dar singerez in continuare foarte putin dar totusi singerez si nu stiu ce sa fac daca sa mai iau duphaston sau nu sau cind sa incep din nou sa iau ca doctorul mi-a zis sa iau la 15 zile dupa inceperea menstruatiei dar eu nu-mi pot da seama care e ziua aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu e normal sa sangerezi atat, cauta un dr care sa-ti dea tratamentul adecvat, nu duphaston, ca duphastonul este un progesteron pt sustinerea fazei luteale, nu pentru sangerari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

DIANA poti sa.mi spui la ce dr ai facut chiuretajul?e foarte important.nu e bun duphastonul aici.zi.mi la ce dr ai fost si poate te ajut .acu un an am trecut fix prin asa ceva doar ca mie mi.au facut 3 chiuretaje.
sper sa te pot ajuta.dar intra si tu pe forum la ,,asteptand un ingeras,, la endometru...

Mergi la inceput

DIANA eu am sangerat 3 luni,si e normal daca putem spune asa dupa ce treci prin asa ceva.mie mi.au facut 3 intr.o saptamana,era sa dau in primire.nu.ti fa probleme despre sangerare dar daca nu mergi la cineva sa te puna pe picioare e de rau.
la mine niste cheaguri ramase acolo erau cat pe ce sa.mi infunde trompele,si cate altele...
te pup.astept sa.mi zici mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna Oana.
Chiuretajele mi le-a facut dr.Hincu la Suceava, iar pentru tratamentul cu duphaston am fost la iasi la dr.Anton la Cuza Voda.
Tu ce tratament ai luat pentru elimininarea cheagurilor? Poti poate sa-mi spui? Ca si eu am microcheaguri care nu se pot elimina din cauza unui col foarte ingust.Cred ca nu am sa mai scap niciodata de probleme si cind m gindesc ca am vrut si eu sa mai fac un copilas si acum am atitea probleme ma apuca jalea.
Astept cu nerabdare sa-mi rapunzi.
Multumesc.

Mergi la inceput

iubita eu am facut la dragoi.si a fost jale,era sa dau in septicemie.
ai mare grija,chisturile urca spre trompe si sa nu ti le infunde.asta.i prima problema de rezolvat
apoi stiu ca mi.a dat sa fac niste injectii cu progesteron parca da tre sa intrebi un medic ca lumea.eu m.am dus la clinica de la bacau,ceea ce mi.a prins extraordinar,dar nu te sfatuiesc decat daca ai cateva miioare de cheltuit.
mie la bacau mi.au facut al treilea chiuretaj cu anestezie generala si asa am scapat de chisturi si am mai facut tot acolo acupunctura cu laser.
oricum duphastonul n.are nici o treba acu.
sangerari am avut si eu,putin ,putin dar s.au intins pe cateva luni.
dr de la bacau in care eu am incredere oarba,dar la care nu mai merg acu,fiindca e fffffff scump,a spus ca datorita traumelor la care a fost supus ,isi va reveni mai greu,asa ca e oarecum normal,si chiar indicat ca sa se elimin chisturile.
la iasi ai fost la onofriescu?
de ramas poti sa incerci si peste 4 luni,DAR fa.ti toate analizele..TOXOPLASMOZA,CHLAMIDIA,CITOMEGALOVIRUSUL,astea sunt cateva cauze pt care se opresc sarc. din ev.
ce sa.ti mai zic?nu.ti pot da eu tratamentul.intreaba de progesteron sau altceva care sa te faca sa elimini chisturile,iar daca in maximum o saptamana nu le elimini,cred ca ar trebui sa mergi la bacau sa te curete ca lumea,ca daca iti infunda trompele.........
daca mai vrei sa stii ceva ,intreaba.ma.te ajut cu ce pot fiindca stiu ce inseamna dr la noi,si mai ales ca am trecut prin niste momente de cosmar cu ei.

Mergi la inceput

in loc de chisturi,citeste cheaguri.sorry

Mergi la inceput

si inca ceva...nu.ti fie frica si rusine sa.i intrebi pe dr tot ce vrei.du.te acolo in fiecare zi si intreaba.o faci pe banii tai.
cand ceva nu e in ordine iar dr nu zice nimic,fa o eco la tataranu,vezi singura ce ai ,du.te inapoi si cere tratament.nu vreau sa te sperii dar probabil ca pt cheagurile alea o sa fie nevoie sa te mai curete o data.cauta un dr cu eco la cabinet si dupa ce te curata,zi.i sa te puna la eco,sa vada daca a mai ramas ceva,se vede imediat,dar astia la noi nu se uita,te lasa asa.
NU LE LASA ACOLO,ai aproape 2 luni,fa ceva repede.
in rest ai sa.ti revii repede,nu te lasa doborata oricat de greu ar fi si nu.ti fie rusine sa le spui ce vrei si sa insisti sa faca cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Of,fetelor !
Am nascut acum 5 sapt. si a ramas o buc. din placenta inauntru pe care am descoperit-o dupa o luna e zile si m-au chiuretat imediat.Acum iau tratament sa iasa chiagurile de sange afara .Problema e ca alaptez si s-ar putea sa nu mai am asa mult lapte si cate si mai cate dar cel mai grav este cand ma gandesc ca puteam sa......offf, nu pot sa scriu .Am auzit ca 3 zile e mult.., bine ca nu sa infectat .Peste 2 zile merg la control ...mor de frica,,,sper sa fie totu ok

Mergi la inceput

draga ANCALORENA erai la un pas de septicemie,cum am fost si eu.
e bine ca am scapat,dar problema desi aparent minora a cheagurilor ,e cam naspa.asa ca ia si fa tratament ca nu e de joaca,iar ingerasul poate sa mai pape si lapte praf,asta e ,in cazuri de forta majora.................
va pup si sa va faceti bine repede

Mergi la inceput