Robot de bucatarie, Care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu zic ca razatoarea Borner e mai buna ca robotul . ( cand vine vorba de taiat) si se curata rapid

"The harder you work, the luckier you get"

Ghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am Moulinex si nu am fost multumita de el... L-am folosit cred ca 6 luni intens... adica zilnic pasam pentru bb mancarea si ii faceam suc de fructe si prima a cedat vasul mare al robotului, apoi si cana de la blender... Daca il folosesti din cand in cand, cum face mama , rezista...
Normal, robotul nu mai este in garantie ca il am de 2 ani... Am sunat la ei sa cumpar accesoriile care s-au stricat si vasul costa 90 ron iar cana blenderului 150 ron... Mai pun 100 ron si iau unu nou

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Eu am Philips Cucina, cumparat tot din Media Galaxy, acum un an de Craciun... Nu e scump deloc la ceea ce face, in plus toate ustensilele sunt din inox (mai putin cele pentru patiserie). Eu zic sa te gandesti cat de mult il folosesti si ce resurse financiare ai, ca pe piata sunt de la firme no name pana la unele semiprofesionale. Asta al meu imi e tare util, are insa blender, iar tu vrei unul fara...
PS I-am cumparat mamei unul no name (cred ca 1 se cheama) inainte de Craciun (din Cora) si toate pregatirile pt. Craciun (si noi suntem multi si mancam) s-au facut la el, si s-a comportat excelent. Succes la shopping!

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Acum am vazut intrebarea cu cartofii pai. Natz Philips Cucina nu taie, si cred ca nici unul de la Philips din Media Galaxy nu taie... ca am intrebat inainte de Craciun cand ii cautam mamei un robot... culmea cel no name taie si cartofii pai.....

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ura!!! sunt fericita posesoare a unui robot Philips 7755. l-am cumparat inainte de sarbatori si l-am folosit la cirnati, am facut o prajitura si citeva salate. este super. cirnatii s-au facut in 15 minute, cu tot cu spalat!

cartofi pai nu face......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

eu am un Moulinex AAT 7 RA, l-am cumparat de sarbatori de la Altex, era si la oferta! face de toate! eu sunt multumita de el! am facut salata de boef foarte repede si maioneza la fel!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si eu tot un moulinex odacio3 super nu stiu cum si deja il am de un an.
folosit de nenumarate ori in fiecare zi la tot pasul.plc in vizita cateva zile la ai mei robotul e primul in masina.
am folosit toate accesoriile.
sunt super incantata de el.
maica-mi i-am tocat carnea ptr sarmale carnati si alte chestii de craciun in mai putin de juma de ora.apoi tot ea bombanea ca prea repede si prea multa!

in blender fac aluatul de clatite, omleta, macin tot felul de chestii, milk shake, ness frappe, pun compotul cu tot cu fructe si le mixez iese o bunatate!, tai un mar feliute feliute si cu putina apa plata sau zeama de compot si dau la viteza 5 si iese un pireu de mar proaspat de se linge fiicamea pe ...lingurita.
cu scula de aluat am ajuns sa fac taitei de casa...eu!care nu sunt cine stie ce in bucatarie.
si lista e imensa.
varza si eu o bagam la cutite si iesea pasta dar apoi am inceput sa bag la chestia aia care feliaza si iese super.
dar merge si la cutite dar la viteza mica.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu am un robot de bucatarie BRAUN K 700 combi max . Are de toate , incepand de la cutite care toaca absolut orice ,storcator de fructe,cutit pentru aluat , pentru batut frisca , are 2 vase , unul mai mare de 2 l , iar celalalt de 750 ml .
Il am de aproximativ 2 ani si sunt foarte multumita , pana acum nu am avut probleme si il folosesc zilnic , cel putin o dat . Ii prepar celei mici mancarica in el si o face pasta ...

albumele noastre

Mergi la inceput