Inscriere la gradi - cum?

Inscriere la gradi - cum? | Autor: TBEla

Link direct la acest mesaj

Buna,
Va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza pt. inscrierea la gradi de stat.
- Cand e perioada optima?
- trebuie sa dau telefon inainte, sa programez o vizita sau ma pot duce personal?
- cine se ocupa de inscrieri?
- pot sa fac o vizita impreuna cu copilul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

acum depinde la ce gradi vrei?
daca alegi una foarte solicitata e posibil sa fie tarziu la orice data te-ai duce daca nu ai relatii .
La gradinita la care am eu fetita m-am dus prin aprilie-mai am vorbit cu directoarea si mi-a spus sa vin la 1 iunie cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului.
La data la care m-am dus am completat o cerere unde obligatoriu trebuia sa scrii salariul......
Am primit un formular pe care trebuia sa-l completeze medicul de familie si unde trebuia trecut rezultatul IDR cu acestea completate ne-am prezentat la 1 sept.
Unele gradinite fac inscrieri din martie si copii mari au prioritate.
Eu am o gradinita langa casa unde n-am putut intra parca o inscriam la UNiversitate si acum o duc la o gradi care se afla la 7 statii de casa..........dar sunt foarte multumita.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asterix 10 spune:

Trebuie sa te duci cam din luna februarie si poti vizita gradinitele impreuna cu copilul dar depinde de paznic daca te lasa sa intri ca s-au cam obisnuit cu spaga .Parerea mea este sa te duci dimineata la 8 cand vin parintii cu copii si sa te strecori cu ei odata sa vizionezi gradinita dar cel mai bine intreaba parintii copiilor din grupele pregatitoare despre educatoare cum sunt sa nu intre copilul pe mana unei scorpii cum s-a intamplat la gradi la copilul meu .Daca nu esti de principiul sa dai spaga pentru inscriere urmaresti cand este prima zi de inscriere si te infintezi la ora 7 dimineata cu toate actele care se cer la gradinita aleasa(se afiseaza la panou )neaparat toate actele si sa te interesezi in prealabil daca se formeaza grupa mica .Eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TBEla spune:

Multumesc pt. raspunsuri
Am fost la singura gradinita care imi placea (nr 256) si deja nu mai sunt locuri!
Sunt tare amarata. Trebuie sa incepem gradinita in toamna si ...
Stiti vreo gradinita cu curte si activitati atractive cat mai aproape de zona Pta Muncii? Poate fi si particulara.
multumiri si sarbatori fericite!
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cum sa nu mai fie locuri? Deja??? Si eu as vrea sa-l inscriu pe Matei la toamna la gradi dar nu m-am gandit nici o clipa ca "nu mai sunt locuri"...

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput