In Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 5
pet.cost2005 spune:
Salutari, fetelor!
danangie - ca sa ti se vada albumul, copiaza in semnatura ta de la profil link-ul urmator POZELE MELE
Cutremurul a fost de 5,2 grade Richter. Crista a pus ieri aici (pag. 2) doua link-uri cu detalii.
In alta ordine de idei, cititi www.monitorulvn.ro/index.php?&omega=articol&id=11029" target="_blank">aici. Bine ca nu a fost mai rau!
O seara buna tuturor! Ciao!
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
felicitari virtuale animate
danangie spune:
Salve ragazze.
CRISTA oricum esti curajoasa ca ai incercat. Eu una nu as fi avut curaj. Imi place sa ma uit la ski, dar sa-l practic imi este frica. Mai mult sa nu mi se rupa ligamentele. Multumesc de idee. Pana la urma am optat pentru friptura din carne de vita si verdure al forno(cartofi, morcovi si pastai) cu parmezan pe deasupra. Ca desert am luat pasticini.
DANA cum zicea si Crista sunt tolomaca rau. Nu stiu ce d-zeu sa-i mai fac. Dupa cum iti scriam in PM , daca eu copiam acel link, reuseam sa vad doar pozele cu Paris. M-am dus sa modific si cand colo era permis doar pentru mine. Si eu ultima data pusesem public. Boo....Sa vedem ce iese
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
danangie - hai ca iar ai treaba, al doilea album (de fapt primul, nu cel de la Paris) nu are nici o fotografie, este gol. Asteptam, acum ca ne-ai facut curioase sa-i vedem continutul.
_
*** PETRO. ***
_
danangie spune:
PETRO eu ma las pagubasa. Nu inteleg de ce apar numai cele 2 albume. Si eu nici macar nu am relizat acel album gol. Gata sterg tot pentru ca mi ha spacato i marroni!
POZELE MELE
danangie spune:
Gata m-am lecuit. Mi-am pus o semnatura care imi place mult.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
pet.cost2005 spune:
danangie - nu te lasa pagubasa. Dai, maine, cu putina "rabdare si tiutiun" cum zicea al nostru Caragiale (fumezi?) ai sa reusesti. Nu-i chiar asa mare filozofie. Si eu sunt noua intr-ale computerului, dar... usor-usor. Deci, fa-ti intai album(e) la yahoo sau unde vrei si dupa aceea treci la semnatura link-ul. Hai ca eu sunt curioasa din fire si astept alte pozici!
_
*** PETRO. ***
_
Tizabela spune:
Buna seara fetele ce mai faceti?eu nu mai am rabdare si cam numar orele pana la plecare abea astepr sa o vad pe sormea si pe iubitul meu catel.
Danangie nu te lasa mama pagubasa asa mai vede si ochiul nostru cate ceva am sa imi fac si eu album promit solemn si sper sa si reusesc nu maine,dar vineri il pun cu siguranta.
Crista e frumos de Craciun sa fi cu cei dragi dupa vine locul si altele deci daca esti cu familia este !
crista-s spune:
Buna dimineata ...
eu am reusit sa-l enervez pe al meu sot pt ca nu mai vreau la schi .. m-a bombanit dar mai bine bombanita decit cu capul spart sau picioarele rupte. Imi e frica ce sa fac!!! Asa ca azi vom face ceva care imi place mult mai mult : cumparaturi URAAAAAAAA... Nu pot sa nu recunosc ca nu e deloc urit, mi-a placut dar probabil ca e ca atunci cind faci sex prima oara si trebuie sa iti iubesti partenerul mai mult decit te iubesti pe tine insati , eu nu am reusit sa iubesc schiul mai mult decit imi iubesc picioarele . De fapt marea mea problema e telescaunul ca de acolo mi-a venit frica cea mare dupa ce era sa cad cind m-am urcat si am cazut in nas la coborire ... groaznic ....
Asta e ...
Auzi Dana eu cind pun la cuptor morcovi si cartofi la sfirsit cind sunt aproape gata storc niste lamiie peste ei si pun rozmarin . Incerca pe citiva ( nu pe toata tava ) data viitoare sa vezi daca iti place . Mie imi place asa ... merg f bine la o carne mai "greutza " ( miel, purcel) ca mai taie greata dar si la altele ...
Iza ia sa faci tu mama draga 2 poze in cartier de sarbatori sa vad si eu cum mai e pe acolo .
Nico ce face bambinutza ? se simte mai bine ??
Irinusha pupiceeee.. sapt viit poate facem 2 vorbe ...
iriale spune:
Buna dimineata...
Cri Cri, de ce sa facem 2 vorbe saptamana viitoare si nu acum??? Am citit cu drag despre peripetiile tale la schiat, eu iti dau maaaaaaaaaaaareeeeeee dreptate, mai bine bombanita decat rupta. Deja ai avut un curaj de zile mari, eu una nu as fi mers nici in ruptul capului! Asadar, onoare tie!
In alta ordine idei...ai priceput ca nu am putut sa iti vad pozele, ci doar pe prima? Tu, in schimb, ai vazut albumasele mele?
Izabela, poate ca nu am citit cu atentie...cand pleci in Bucuresti? Ma asociez si eu cererii Cristinei si te rog sa faci poze multe-multe si frumoase in Drumul Taberei!!!!
Iar tu Dana, mai incearca cu fotografiile, cele din Paris le-am vazut, al doilea album insa e gol.
Urari di zi buna tuturor fetelor, nominalizate sau nu.
La mine e soare, cu dinti fireste, dar fara ploaie, ca in zilele trecute cand parca daduse potopul peste noi.
Va pup.
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Hip, hip, uraaaaaa! pentru sportiva grupului. Cri, sa stii ca eu te admir pentru cum te-ai dus tu sa iei de piept skiatul.
M-am distrat citindu-ti peripetiile si m-a amuzat comparatia. Zici tu ca nu-ti place, dar parca vad ca prinzi gustul...