In Italia (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Dana7mi, ce frumos ca lucrezi pe la Loretto, poti sa mergi la magazine cand iesi de la servici, sau in pauza de pranz.
Asa am chef sa ma plimb si eu pe Buenos Aires!
Cri, e buna ideea cu ciorapi pentru socrella. Ma gandeam sa-i iau si-o oglinda, ca si-a spart-o la noi. Eu stiu ca nu e bine s-o spargi, ca e ghinion, dar nu stiu daca e pt a cui e oglinda, sau a cui e casa in care se sparge. Complicata chestie, nu?
Danangie, cati ani are nepotica ta?
Petro, si mie imi plac enorm pozele, am primit de curand un aparat digital si am schimbat de 2 ori bateriile in mai putin de 1 sapt. A propos, e normal sa se termine asa repede, voi cele care aveti digitale cum faceti?
Vio, am incercat si eu vopselele de la Garnier, dar imi facea rau mirosul, asa ca m-am reprofilat pe sampon colorant de la Testanera.
Alinutza, o asteptam cu drag pe sora ta, ureaza-i sarcina usoara!

Mergi la inceput

Dana7mi, si ai tacut pana acum?

FELICITARI!
Sa ai sarcina si nastere usoara, bebe sanatos, care sa va aduca numai bucurii!
Eu acum citesc ce ati scris in we, de-aia sunt defazata si raspund cu intarziere.

Iri, felicitari pentru micut, cred ca ai fost tare mandra de el. Noi avem serbarea la scoala maine, iar eu am doi actori pe scena. Fetita, care-l face pe omul de zapada si tati care il face pe Mos Craciun. Ha, ha, de-abia astept sa-i vad, sa-i pozez.

Danangie, eu te inteleg, ca si eu am niste cuie impotriva sotului legate de nunta, si nu-l iert nici acum, la 12 ani de la casatorie, tot i le mai amintesc din cand in cand.
Dar asta nu m-a impiedicat sa ne casatorim.

Sambata am cumparat si noi brad (molid) de la un vivaio. Sper sa tina, sa nu se scuture. Aseara fetita mea l-a impodobit si e tare dragut, o sa-i fac o poza sa-l vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ai vazut mai Nico ce idei iti dau ... eu sunt norocoasa ca nu tb sa cumparam cadouri la soacra nu vrea ea, si cadoul ei pt noi e ca ne invita la masa dupa Anul Nou iar de aniversari ( ale copiilor ei .. le serbeaza ziua .. ) a vrut si pt mine dar m-am simtit prost ce treaba are ea cu ziua mea si apoi al meu nu da imbrinci sa mergem chiar se crizeaza cind il suna hahah ( asta e inversul lui tata care era lesinat dupa ma-sa si ne cara in fiecare duminica cind era el liber adica o data la 2 saptamini sa mincam la maica-sa la Tirgoviste ..doamne ce chin .. cu trenul talanga balanga de dimineata pina seara ca "saraca mama e singura " era vaduva ).In plus soacra-mea are vreo 30 kg cu tot cu ambalaj si e groaznic sa ii gasesti ceva pe masura ( poate de la copii ... ce as ride sa o vad la 80 ani cu pantofiori roz hahahhh ). Anul trecut insa contrar asteptarilor m-a cadorisit cu un lantisor si un medalion pe care le avea de la maica-sa l-am luat ca de nu poti refuza dar sper sa nu o mai faca eu am idei ciudate in legatura cu bijuurile, sunt de parere ca atunci cind ai si fata ea trebuie sa mosteneasca si nu nora ... la nora sa ii dea ai ei ..sau maxim ii dai odata la nunta ceva si gata ...
Asa hai ca sar din una in alta ca nebuna ... eu sunt fan Garnier de cind ma vopseam numai la coafor cu wella si incepusem sa imi pierd parul... asa ca macar asta e mai "lejereanu " decit cele profesionale, L'oreal nu imi prinde mereu iar testanera nu imi place in Ro era o prostie ( scuza-ma !!) si prietena mea din Suedia a iesit in degradeuri cu el ...
Oglinda ar tb sa poarte ghinion cui a spart-o .. zic eu ... da si asa nu cred ca vrea socrela ta sa se mai marite ca defapt asta ar cam fii "nu te mai mariti 7 ani " asa stiu eu hahah

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Ok, Cri, m-ai linistit, ca nu-i nimeni de maritat in casa in urmatori 7 ani.
Si eu cred ca bijuurile familiei merg la fata, baiatul sa ia ceasu lu tasu.
Deci sotul tau are o sora, nu stiam.
Vad ca voi vorbiti mult in we, cand eu nu prea intru, azi e liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, am mai scris o data dar nu stiu ce-a patit mesajul ca n-a plecat, sper acum sa nu apara de 2 ori. Ma rog...
Vroiam sa iti zic despre baterii...daca le folosesti pe cele normale, e firesc atunci sa se descarce repede. Tb folosite bateriile "ricaricabili".
Ei da, tare vorbarete mai suntem... chiar ma intrebam unde esti tu!

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iri, da-mi si mie te rog, amanunte despre bateriile alea ricaricabile. Al meu functioneaza cu 2 bat de 1.5 AA (cum erau la noi alea de 2 lei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, au acelasi aspect ca cele sa le zicem normale, se cumpara impreuna cu un incarcator in care se pun aceste baterii si se incarca direct de la priza. E de ajuns sa mergi in orice magazin de electrice si sa ii ceri exact asa baterii "ricaricabili" + incarcator, costa in jur de 20 €, le spui ca iti trebuie pt aparatul digital.
Succes!
Esti inca la birou?
Eu da, dar peste putin plec, merg sa mai iau 2 cadouri, iar apoi acasa.
Si joi seara am alta petrecere, de data aceasta cu colegii din Messina si Catania, ne vom intalni la jumatate, adica la Giardini Naxos, poate stie Cri, la poalele Etnei si Taorminei. Este oraselul unde Irina a facut prima ei cumparatura odata ajunsa in Italia (si anume o pereche de... bascheti!).
Te pup.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Nico te duci la supermercato ( eu am vazut si in Coop si in Carefour ) si cauti la electrice la standul cu baterii o sa vezi ca sunt niste cutiute cu un fel de geam transparent deasupra in care se aseaza bateriile la incarcat iar apoi cutiuta le pune la priza se cheama carica batterie. Iar bateriile tale se cheama pile a stilo ricaricabile vezi ca pot fii de 2 feluri unele NiMH si altele NiCd... cred ca am scris bine astea din urma ..bateriile sunt colorate diferit unele cu verde si altele cu portocaliu parca ... Noi avem NiMH am inteles ca celelalte nu se mai fol prea mult in ultimii ani... deci aparatul ( carica bat.. ) tb sa fie predispus sa incarce tipul de bat pe care le vei cumpara tu . Vezi ca incarcatoarele astea sunt cam kkcioase. Noi avem deja unul care nu mai merge. Asa.... pui bateriile ca sarmalele - ca tot suntem in apropiere de Craciun si le lasi toata noaptea sau oricum destul in priza .Are un led care se aprinde cind sunt incarcate sau stinge cind sunt incarcate .

Irinush ce ma "enervezi" tu cu iesirile la Taormina .... Si eu mi-am cumparat de acolo un mini clopotel de portelan ... si am facut poze la teatru ... ce frumosssssssssssssss... Auzi acuma pe Etna e zapada ? acolo poti macar sa te dai cu sania ? Eu am urcat doar pina la primul popas mai important acolo unde pe vremuri ( inainte e ultima eruptie era telecabina ) si nu am gasit nici o firma ceva care se ne duca si pe noi pina sus . Eram echipati ca "omu' de la munte " dar degeaba ... probabil ca nu era sezon si atunci tb sa fii vorbit cu careva inainte ?!?! De...
Cite locuri misto sunt pe la tine .. eu as mai vrea sa vad dar cibne stie cind mai ajung eu asa departe de casa sa vad cheile alea pe unde curge apa si tu cu cizme lungi mergi prin riu iar pietrele sunt lucioase lucioase ... apa a taiat muntele minunat .. nu stiu cum se cheama parcul asta ... dar e la tine "in spatele casei" .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna seara tuturor!

iri - am vazut pozele, ai un baietel superb!

danangie - si eu sunt de acord cu fetele, deci ... incepe pregatirile de nunta. Mai ales ca, din cate spui, e ceva la care tii si ti-ar placea. In rest, toate neintelegerile sau maruntisurile le vei uita sau nu vei mai avea timp sa te gandesti la ele. Important este ca va doriti amandoi asta (sa va casatoriti) si ai sa vezi ca va fi frumos. Intr-adevar nu va schimba prea mult situatia pt. ca deja stati impreuna, dar iti vei vedea un vis realizat. Cel putin la mine asa a fost (noi stateam deja impreuna de 5 ani, locuiam impreuna).

crini - vad ca te-au lamurit fetele deja cu bateriile. Da, si eu folosesc baterii ricaricabile.

Eu nu stiam de obiceiul asta de a bea dupa o gravida ca sa ramai si tu. Si problema e ca eu nu am prin preajma nici o gravidutza.Spunandu-i si sotului de obiceiul asta, m-a sfatuit sa ies in strada cu un pahar cu apa si cand vad o gravidutza ...pe ea! Va imaginati? Ma ia de nebuna! Hai ca poate e cu noroc frecventarea sitului DC ... cine stie!

_

Azi e prima zi din restul vietii mele !

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Continuarea aici :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64758

Cristina

Mergi la inceput