In Italia (4)

In Italia (4) | Autor: crista-s

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la un nou capitol!

Capitolele precedente:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58754&SearchTerms=italia" target="_blank">In Italia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60722" target="_blank">In Italia (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62704&whichpage=1" target="_blank">In Italia (3)

Italiencele vorbarete de la sud la nord:
Iriale ( Messina )
CameliaS ( Firenze )
Gabry ( Firenze )
Crista-s ( Bologna )
Danangie ( de la Modena la Milano )- "come i calciatori in trasferta "
Stralucitor1 ( Torino )
Pyssy (Novara )
Crini (Milano )
Pet.cost2005 ( Milano )
Alinutza00 (Milano )
Dana7mi ( Milano)
Tizabela ( Pordenone)
Mireloaia( Aosta )

Si alte discutii referitoare la Italia:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)(2)

De unde putem "culege" informatii pretioase:
www.romania-italia.net" target="_blank">Forumul romanilor din Italia
www.roembit.org/" target="_blank">Ambasada Romaniei in Italia
www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">Consulatul General al Romaniei la Milano
www.stranierinitalia.it" target="_blank">Stranieri in Italia
www.moduli.it" target="_blank">Tipologie di moduli; Contratti; Autocertificazione; CAP; Codice fiscale...

Dictionar on-line :
www.garzantilinguistica.it/interna_ita.html" target="_blank">Garzanti Linguistica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

vad ca aceasta lista este deschisa doar anumitor persoane ...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Dana ( dana7mi) scuze ... am adaugat pe listuta si numele tau . Sunt toate fetele care au scris la aceasta discutie ...sper ca lista sa se lungeasca .

Izabela ai zis scoala 121 ?! inseamna ca ai facut spaniola, nu-i asa ?

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Nu am facut franceza si engleza nici nu era din cate stiu eu spaniola poate o confunzi cu aia de lanaga care era 174!Ori a fost inainte de a o termina eu ori dupa ce am teriminat-o eu,dar sunt sigura ca pe perioada promotiei mele nu se facea spaniola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTA multam de compliment..Cum sunt cam ascutita la limba uneori , sunt obisnuita sa primesc bote.Mai fetelor, ma cam apuca nostalgia ca plec de aici de la locul de munca. Dar pentru colegele mele. Mai ales pentru una in special care se chiama Marilena si care e italianca. Asa ce ne-am mai legat intre noi.......Ea are 38 de ani. Deci este diferinta de 10 ani intre noi........dar jur ca nu-i dai 38 de ani. E atat de firava........si orice zi care trece imi zice cu vocea gatuita ca-i pare extrem de rau ca plec.......

Aici la noi a plouat ...., de fapt, mai mult e lapovita.

CRISTA ce divertiment la munte.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Vai de mine Dana sa vezi divertiment in noaptea asta ( sper sa pot dormi)ca deja imi tremurau picioarele de cind am plecat de pe pista , acum simt ca cineva imi intinde muschii ( sa zicem muschi ... dar e mai mult slanina ).
A... am uitat sa va zic ca m-am dat si cu saniuta . Ce frumosssss!!! parca eram copil iar. Mai rau a fost cind a trebuit sa ma intorc cu sania in spinare si cu skipassul in buzunar ( ca deeeeeeee nu te lasa sa te urci in telescaun cu saniuta ... ) mi-a trecut imediat cheful sa mai fac o tura.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, sunt si eu pe-aici! Come va, come va?

danangie - am icercat sa-ti vad fotografiile, dar nu am reusit. boo ... nu stiu ce se intampla.

crista - ti-am raspuns prin PM.

bun venit noilor fete, dana7mi si tizabela!

PETRO.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005
danangie - am icercat sa-ti vad fotografiile, dar nu am reusit. boo ... nu stiu ce se intampla.

pozele lui danangie le poti vedea aici:
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005
bun venit noilor fete, dana7mi si tizabela![/size=2]

multumim :-)

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana7mi - multumesc pt. informatii (ma refer la fotografiile lui danangie).

PETRO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA dar tu ce faci de fetele reusesc sa vada pozele de pe adresa care o copii tu, si de pe a mea nu reusesc. Ca vreau sa modific. Nu de alta dar nu vreau sa fii nevoita sa rescrii adresa unde sa poata fetele sa vada pozele. Ciao. Multumesc.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput