Bebelusi de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
mamini spune:
PECA!!!!!!!!! ce ti-a zis doctorul?
la multi ani sarbatoritilor de azi: Rares si Bia, Daria, Dinu si Ioana-Alexandra
astept sa se intoarca Dede si Mona de la coafor...eu nu mai pot, dar pina dupa-amiaza aia e....astept si mai cuget...
M
ankak spune:
Fetelor , Matei nu ride in hohote.E ceva grav? Ca vad ca bebeii vostri sint care mai de care mai veseli.....
Cit despre kk Monica, si Matei se inroseste cind "produce" dar deja m-am obisnuit. Cind il vad ca se necajeste tare il mai tin de mina si asa se mai uita la mine de parca mi-ar multumi! Sau e doar impresia mea.....?
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Monica, ce nostalgica m-ai facut....Ca sa nu-ti mai spun ca ascult toata ziua colinde si mi-s ochii in lacrimi , de Ajun am facut eu primul test si a iesit pozitiv...Ce mai cadou! Cumnatul meu cinta in corul Mitropoliei din Iasi si de fiecare Craciun au venit cu dirijorul si niste colegi si ne-au colindat. Anul aceste o sa fie intr-adevat ceva special!
oriadam spune:
Salutare!
Mie doc mi-a spus clar "Diversificare la 6 luni" Pana atunci, san exclusiv. Fata a crescut bine - 6.300 la 3 luni asa ca pana una alta merg in continuare doar pe san.
Explicatia ei a fost ca sistemul digestiv nu-i inca pregatit pt altceva si se vor vedea mai tarziu urmarile introducerii diversificarii de foarte devreme.Asa ca, nici o graba.
Emmaimee - si mie mi s-a parut ca inghite in sec cand mancam noi, dar logic, nu cred ca poate pofti la ceva ce nu stie ce si cum e.
N-am vazut nimic de rujeola. S-a discutat? Sunt cam stresata de subiect.
Am inceput gimnastica dupa un dvd cu Cindy si Radu Teodorescu(vi-l recomand,super program) si masajul. Ma simt mai bine dar inca am mari probleme cu pofta de dulce.
Pupici multi
Mada & Daria, veverita mamei (28 august 2005)
ankak spune:
Svety, eu am Maria Mirabela dar nu stiu cum sa fac sa ti-l trimit! Zi tu variante
starchi spune:
Buna dimineata, fetelor!
Anis, eu i-am dat lui bb, la raceala, picaturi in nasuc, ophtamesone(cred ca asa se scrie)varianta fara antibiotic. Si i-a desfundat ff bine nasul iar daca folosesti pompita il desfunzi usor.
Fetelor, lui Matei i se declanseaza toate durerile de burtica in timp ce suge. E un chin si pt mine si, mai ales, pt el.Ca, saracu', nemaisuportand, se lipseste si nu mai suge. Asta a fost motivul pt care nu stam bine la capitolul greutate.
Pe langa asta, are scaun numai in timpul mesei. Voi aveti pb asta? Si ce masuri luati?
Multumim pt urarile de bun venit!!
acusor spune:
Neata!
La Multi Ani copilutilor nascuti in ziua de 13! Sa creasca mari si cuminti!
Anis, Dede, intereseante schemele voastre si tare debusolante pentru mine ! Cu cat citesc mai multe scheme cu atat ma "inbulversez" mai tare ca nu stiu cum sa fac!
O sa merg dupa instinctul meu si dupa ce-mi zice doctorul!
Anis, fa cum iti spune tie inima si doctorul. Aici nimeni nu se supara. Doar discutam si facem cum credem noi ca e mai bine pentru bebe.
Cat despre momentul diversificarii, ma gandesc si la faptul ca mamele noastre au inceput devreme cu diversificarea si uite ca suntem noi la randul nostru, mame, si sanatoase pe deasupra . Eu am incercat sa adaptez metodele vechi cu cele noi.
Ufffffffffffff, dar tot "inbulversata" sunt.
Azi am inceput sa-i dau mar ras pe langa suc si a fost circ mare. Nu e invatat sa manance si dadea tot afara, dar pana la urma am reusit sa-i dau o lingurita jumatate pana a inceput sa se enerveze si sa planga. Mai vedem maine cum face. Ma gandesc acum ca e mai bine sa incepi cu mancarica solida putin mai devreme ca nu sunt obisnuiti sa inghita.
Ce bine ar fi daca ar manca pana se fac mari doar san sau biberon. Ce simplu e pentru noi .
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
mamini spune:
interesante schemele, amindoua, multumim Dede si Anis.
eu astept sa vad ce imi zic astia sa fac, fiindca e putin diferit: de ex, eu ii voi da borcanase din legume organice si fructe.daca ma apuc sa ii fac din legume de-astea olandeze, sunt pline de chimicale si e si mai scump.borcanase nu exista cu o singura leguma, doar combinatii: cartofi cu morcov, cartof+conopida, cartof+ brocolli-pt 4 -6 luni. deci aici se dau de toate. iar la fructe se incepe cu piure de macese, piure de piersica, mar cu nu stiu ce...citrice am vazut ca nu se dau. in fine, sunt in ceata. astept sa vad ce imi recomanda si e bine sa ai mai multe variante, sa o alegi pe cea mai potrivita pt copil si pt mami.
cred ca orice schema merge, fiindca toate trebuie adaptate din mers la propriul copil.
M
ankak spune:
Anis, eu am trecut de la 4500g ale lui Matei la nr 3. Era un pic mai mare dar s-a acomodat Eu folosesc Pampers si-i la nr 3 (de la 4 la 9 kg)
ankak spune:
MonaI, am simtit si eu ca miroase cam ciudat a farmacie pampersul dar daca nu l-au deranjat pe el...nu m-a deranjat nici pe mine! La mine e invers adica mie imi place cum plinge, ca plinge asa de rar...insa sotul meu mi-a zis ca-s mama denaturata si de atunci nu am mai incercat asa ceva!