Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofia_misicu/sofia_misicu.jpg)
sofia_misicu spune:
AM si eu un top de filme preferate:
1. Arizona dream
2. Underground
3. Vremea tiganilor (va dati seama ca am o obsesie)
4. Billy Elliot - vi-l recomand din toata inima, sigur o sa va mearga la inima + muzica
5. Breaking the waves
6. Dancer in the dark
La ultimele doua sa nu va uitati daca plangeti usor
7. The cook, the thief his wife and his lover - prea tare filmul, un pic ca m prea artistic
8. The aristocats
momentan nu imi mai vin
Sofia si Nuka
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
A vazut cineva "Being Julia"???
L-am vazut abia ieri...si pot sa spun ca, m-a lasat fara cuvinte jocul Annettei Bening...e debordanta, naturala, proaspata
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by lilanda
A vazut cineva "Being Julia"???
L-am vazut abia ieri...si pot sa spun ca, m-a lasat fara cuvinte jocul Annettei Bening...e debordanta, naturala, proaspata
Lilanda, uita-te pe pagina precedenta.
![](icon_smile.gif)
cat despre Annette-am citit ca s-ar putea sa impuste niste premii mari cu rolul asta.
![](cool.gif)
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
![](images/user_man.png)
yank spune:
Acum am vazut unul haios cu Mat Dillon si Christina Applegate,Employee of the Month.De mare exceptie frate...femeile astea,vb unuia pe aici,au pe necuratu`n ele
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by yank
Acum am vazut unul haios cu Mat Dillon si Christina Applegate,Employee of the Month.De mare exceptie frate...femeile astea,vb unuia pe aici,au pe necuratu`n ele
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
am tinut ieri dvd-ul asta in mana si nu m-am putut hotari sa-l inchiriez, dar voi merge pe recomandarea ta, yank,si il voi lua.
am luat in schimb "head in the clouds"/"cu capul in nori", cu charlize theron, habar nu aveam ca e un film cu atata erotism si, la recomandarea cuiva de pe site-"mereu la prima intalnire",desi nu-mi plac nici drew barrymore,nici adam sandler.
![](ups.gif)
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Cel mai bun film pe care l-am vazut in ultima vreme este "Eternal Sunshine of a Spotless Mind" cu Jim Carrey (e prima data cand il vad intr-un rol catusi de putin comic si joaca extraordinar de bine) si Kate Winslet.
Filmul meu preferat-preferat este "ð". E psihedelic si genial.
POZE
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Lilanda, uita-te pe pagina precedenta.
cat despre Annette-am citit ca s-ar putea sa impuste niste premii mari cu rolul asta.
![](icon_smile_blush.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
gangurici_licurici spune:
Noi Albinoi, Cidade de Deus, ambele foarte bune, mai ales daca sunteti amatori de filme mai ciudate si foarte putin hollywoodiene.
Sofia_misicu, sunt de acord cu primele 3 locuri, da la mine "Vremea tiganilor" e pe primul loc, acum incerc sa-l gasesc pe DVD, in varianta tradusa. Black cat, white cat nu ti-a placut? Si tot a lui Kusturica, acum l-am prmit pe dvd, cel mai nou e "Life is a miracle", poate reusesc sa-l vad deseara.
athennaa spune:
Eu sunt in C.I.C si stau cu bebi si mai scap si cate un film , un film bun este o productie nemteasca "so weit die fusse tragen" merita vazut