Ce filme BUNE ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by iren

M-a pus naiba sa ma uit la U Turn aseara, deshi eram sigura ca-l mai vazusem, de fapt ce vazusem io era sfirshitu, da mai bine ramineam doar cu ala, ca filmu-i o maaare porcarie, pacat de numele sonore de care e plin...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Cin' te-o pus?
Am vazut si eu acum vreo 8 ani primele 15 minute, si ma-m lamutir. Daca imi aduc minte era cu JLo, sean Penn, si parca regizat de Oliver Stone, ca de-aia am crezut eu ca e film bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Pt cine a recomandat I am Sam. Multumesc. Minunat film.( si ce-am mai plaaaans)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gangurici_licurici, ai dreptate! Memoria mea imi joaca feste mai nou.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

da lena ce am mai plans si eu la Million dollar baby(desi stangeam din dinti sa nu plang) si chiar consider ca isi merita premiile primite.Faceam comparatie si Ray nu e cine stie ce,in schimb actorul principal (Jamie Foxx) chiar interpreteaza foarte bine!!
Closer este superb,mai ales scena de la sfarit ( cu pasaportul-nu zic mai mult pt cele care nu au vazut filmul sa nu le stric placerea)-care iti dezvaluie toate ascunzisurile filmului,dar din pacate nu prea merge sa il vezi de doua ori tocmai pentru ca stii totul!
The aviator este un film bun,dar DiCaprio cam neconvingator.

http://photos.yahoo.com/selfguide1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Pisicuta, bine ca ai pomenit da Aviatorul ca nu stiam la ce sa a uit in seara asta. revin maine cu impresiile.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Am reusit sa vad shi eu The Notebook!Superb film,m-a emotionat...chiar nu ma asteptam...inceputul e chiar plictisitor.
pentru cele care au recomandat filmul...chiar merita vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ingerash am vrut sa-ti zic ca in mod sigur slujba aia inversata din coloana sonora a lui eyes wide shut e pusa acolo pentru a fi in concsonanta cu partile "pacatoase" ale filmului,dar pentru mine Dumnezeu nu e ortodox(si nici alta religie),asa ca o slujba ortodoxa inversata nu are nici o semnificatie!

http://photos.yahoo.com/selfguide1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Va astept pe toti shi pe toate la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68436" target="_blank">partea a doua a subiectului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by iren

M-a pus naiba sa ma uit la U Turn aseara, deshi eram sigura ca-l mai vazusem, de fapt ce vazusem io era sfirshitu, da mai bine ramineam doar cu ala, ca filmu-i o maaare porcarie, pacat de numele sonore de care e plin...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Vezi,d'aia exista diversitate de gusturi....mie U Turn mi s-a parut excelent,super jucat,Billy Bob Thornton e demential,pe Sean Penn il ador in orice rol si...culmea... JLo in cel mai bun rol al ei...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput