Ce filme BUNE ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

daca aveti in jur de 30, am vazut "13 going on 30". cu citeva morale ... dar totsui film usurel, de duminica dupa-amiaza.
a...si "Family Stone", se vrea film de Craciun, dar pe mine m-a facut sa pling ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

cum e Family Stone? merita vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Michelle, The Family Stone este o combinatie intre comedie-drama-dragoste, de aceea se simte un pic de tristete...dar in final este un film optimist, ceea ce este important!
Mie mi-a placut foarte mult si recomand vizionarea mai departe.
Nu vreau sa spun povestea ca nu mai are farmec...

Eu am luat un pic mai in serios filmul (de altfel asa fac mai cu toate) si m-am identificat oarecum cu personajul principal. In timp ce restul se amuza, desi intelegeam si eu situatiile comice, eu aveam mai degraba un sentiment de compasiune pt personaj.

Esenta as spune eu este despre cum te simti cand esti outsider-ul si mai ales, de ce suntem priviti asa....iar finalul spune ca "fiecare oala are capacul ei".
Eu l-as mai vedea inca odata si inca odata. Mi-a placut la nebunie...imi aminteste oarecum de Bridget Jones

Dar, depinde foarte mult de persoana si de gusturi....desi celelalte persoane la care am recomandat vizionarea au fost foarte incantate.
Un lucru este cert, este un film pentru fete, baietii sunt "prea din topor" ca sa se lase sensibilizati!
Al meu a ras in continuu, iar eu m-am suparat pe el si i-am dat in continuu bobarnace

Mergi la inceput

mie mi-a placut. si da si eu m-am simtit in unele momente identificata...
fara a intra in detalii, Sarah Parker merge de Craciun sa cunoasca familia logodnicului ei (tipul care a jucat in "My Best Friend's Wedding"). E stressata sarmana si are de ce. Familia, ciudatica rau, se poarta urit cu ea, argumentind ca din cauza ca cei doi nu se portivesc, ca e clar de la o posta, dar mie mi se pare ca e un argument jalnic, fiecare are dreptul de a alege pe cine vrea, potrivit sau nu si mai ales fiecare om trebuie respectat, si nicidecum calcat in picioare. Meredith (J. Parker) plinge si sufera mult. finalul e un pic cioplit, dar overall este un film dragut dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Thirty, flirty and thriving!!! - 13 going on 30 filmul este dragut...este penrtu cei care sunt mai copilarosi.....cum a mai spus cineva aici, un film usor pt o dupa-amiaza de Duminica.
Mie imi placea de Jennifer Garner inca de cand juca in ALIAS.

Mergi la inceput

Liris....asa e!!! Am uitat...joaca tipul din My Best Friend's Wedding - Dermot Mulroney.....yamy!!! Cand am mers la cinema nu stiam ca joaca si el si cand l-am vazut pe ecran mmmmmmmmm!

Eu nu gasesc familia ciudata si nici tipa nu e ciudata, ci pur si simplu sunt oameni diferiti, cu educatii foarte diferite.
Membrii familiei sunt mai libertini in gandire, mistocari, non-conformisti, deschisi, iar Meredith este o tipa conservatoare, un pic pudica, disciplinata, tine la principiile de traditie veche si foarte stricta cu ea insasi.
De aici rezulta conflictul situatiei.

Mergi la inceput

mie ce nu mi-a placut in film e felul cum arata j. Parker. e slaba moarta si-si tine si parul in coc, ceea ce-i scoate si mai tare in evidenta fata enorma. gustul meu , desigur... si asta nu se poate negocia.

si mai joaca , in rol de sora de logodnic de Meredith, tipa din "Notebook", mmm frumoasa femeie.

Mergi la inceput

Liris, ai dreptate! Arata jalnic....o face si mai batrana cocul ala si faptul ca e atat de slaba! Dar se potriveste cu rolul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

filmele lui Quentin Tarantino sunt super.
Pulp Fiction e preferatul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Hanuska

filmele lui Quentin Tarantino sunt super.
Pulp Fiction e preferatul meu.

Shi mie-mi plac, Kill Bill a fost haios foc , acu am pus mina pe Reservoire dogs, da am auzit ca-i rau!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput