Ce filme BUNE ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

adimercedes: exista si partea a doua de la "Meet the Fockers"? Eu am vazut "Meet the parents" si "Meet the Fockers" (dintre care ultimul mi-a placut mai mult) si nu stiam ca s-a mai facut o continuare. Cum se numeste?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sincer,pe mine "Cronicile din Narnia" m-a incantat si l-am vizionat cu placere.
Puteti spune ca sunt o sentimentala... aseara am butonat TV si am gasit pe canalul TCM "Dr. Jivago"...cu Omar Sharif si Ursula Anders(sper ca nu am gresit).M-am delectat si am vizionat cu multa placere ,
pana catre 2 de dimineata...
Sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Adimercedes si Gabi, merci de lamuriri. Nici mie nu mi se pare prea evidenta tenta crestina, desi dupa ce spui tu Gabi, ar putea fi asa, mai ales ca asa cum spuneam Lewis a scris si literatura crestina (la Humanitas s-a publicat de ex. Crestinim pur si simplu, si poate si altele).
N-am vazut inca Moartea d-lui Lazarescu, dar il am pe DVD, asa ca urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Fetelor ati vazut careva Pride and prejudice ecranizarea din 2005 dupa Jane Austen? (cu Keira Knightely)

A aparut deja pe DVD ? (sau pirat?)

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irina, nu am vazut, dar ma interesez.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Adimercedes,Gabirus, Meet the Fockers(2004) este partea a doua. Prima parte se numeste Meet the parents(2000)!

Intr-adevar merita vazute.

Iar pt impatimitii dramelor romantice, Original Sin este un MUST! Va va tine cu inima la gura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ana68 actrita este Julie Christie, filmul este o capodopera, rara filme in ziua de azi ca cele "clasice" sa le zicem.

Dintre ultimele vazute Pianistul mi-a placut cel mai mult...se vede mana lui Polanski.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Aseara am vazut o comedie suuuuper tare...n-am mai ras de mult timp asa-My boss daughter cu Ashton Kutcher si Tara Reid.
Dau si un link pentru cei interesati sa citeasca www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6008&what=article&article_id=6543" target="_blank"> cronica filmului
Vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by gabirus

adimercedes: exista si partea a doua de la "Meet the Fockers"? Eu am vazut "Meet the parents" si "Meet the Fockers" (dintre care ultimul mi-a placut mai mult) si nu stiam ca s-a mai facut o continuare. Cum se numeste?

POZE

Gabi, tu ai dreptate. Partea intai e "Meet the Parents" si partea a doua e "Meet the Fockers". Am uitat pentru o secunda ca titlul e putin diferit la cele doua filme. Si aici se vindeau de Craciun pachete cu ambele DVD-uri iar primul era "Meet the Fockers". De aceea m-am incurcat. Mii de scuze .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Irina_Claudia

Fetelor ati vazut careva Pride and prejudice ecranizarea din 2005 dupa Jane Austen? (cu Keira Knightely)

A aparut deja pe DVD ? (sau pirat?)

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Irina, eu l-am vazut la cinema. Dar nu am vazut sa fi aparut pe DVD inca. De-acuma... Oricum, ecranizarea mi s-a parut de exceptie. Vreau sa revad ecranizarea BBC din nou, sa pot face o comparatie, dar ecranizarea 2005 mi s-a parut absolut superba, cu actori de exceptie...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput