Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 10
liris spune:
mey io incerc sa mai vad cite un film BUN dar e foarte greu.
industria filmului se plinge ca nu mai face bani (bine nu mai fac atitia bani cit si-ar dori ei ca de profitabili sunt in continuare profitabili) din cauza pirateriei ... dar cind colo ei nu mai fac bani ptr ca (io si sunt sigura ca si altii ca mine)preferam sa vedem un film de acum 10-15-20-25-30-40-50 de ani decit o aberatie recenta.
Oana spune:
quote:
Originally posted by liris
mey io incerc sa mai vad cite un film BUN dar e foarte greu.
industria filmului se plinge ca nu mai face bani (bine nu mai fac atitia bani cit si-ar dori ei ca de profitabili sunt in continuare profitabili) din cauza pirateriei ... dar cind colo ei nu mai fac bani ptr ca (io si sunt sigura ca si altii ca mine)preferam sa vedem un film de acum 10-15-20-25-30-40-50 de ani decit o aberatie recenta.
Subscriu. Si eu ma uit la filme mai vechi de calitate, decat sa imi pierd timpul cu unele noi fara nici o noima.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
gabirus spune:
Mi-a placut "Chronicles of Narnia". In sfarsit un film cu simbolism crestin, si nu neo-pagan cum sunt mai toate in ziua de azi.
POZE
lilanda spune:
Mai sint citeva ore pina la decernarea Globului de Aur, asa ca n-are rost sa deschid subiect separat..asa ca:
A vazut cineva unul sau mai multe din www.imdb.com/features/rto/2006/goldenglobes" target="_blank">filmele nominalizate si poate face o predictie???
Eu am vazut doar www.imdb.com/title/tt0387131/" target="_blank">The Constant Gardener in care Rachel Weisz face un rol foarte bun, desi vad ca n-a fost nominalizata la categoria "cea mai buna actrita". Nici Ralph Fiennes nu joaca rau, insa, categoric, a fost pus in umbra de...colega :-)) Subiectului filmului, desi interesant (activitatea criminala de testare a medicamentelor pe oameni din tarile sarace), nu crez sa emotioneze atit de tare juriul incit, sa-i acorde tofeul.
Am citit ca sanse mari la Golden Globe le are "Good Night and Good Luck" al lui George Clooney, film pe care intentionez sa-l vad diseara...daca nu-i tirziu, revin cu impresii
Edit: ca n-am vazut filmul lui Clooney, ci "A Histroy of Violence" care nu se remarca prin absolut nimic. Doar rolul episodic al lui William Hurt sa valoreze ceva...parerea mea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
angelina spune:
Eu am inchiriat "If only" si "Meet the Fockers" cu Ben Stiller si Robert De Niro in week-end.
Pe primul inca nu l-am vazut, iar al doilea a fost o comedie super!!
M-am distrat de minune si mie mi-e greu sa gasesc o comedie buna!
De "If only" am citit aici pe forum si m-ati facut curioasa.
Am mai vazut si "Family Stone" cu Sarah Jessica Parker la cinema si mi-a placut foarte mult, m-am identificat cu personajul principal de minune!
Ciquitita, am incercat sa ma uit si eu la "In her shoes", dar n-am reusit, am rezistat stoiceste pana la jumatate.
Mi s-a parut DEOSEBIT de plictisitor, pierdere de timp si de bani. Niste scene proaste si un plot de doi bani.
casandra spune:
Si pe mine m-a impresionat "Being Julia".
Am vazut, de curand, "Unleashed". Pe mine m-a ravasit.
"Alexander" mi-a placut.
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by gabirus
Mi-a placut "Chronicles of Narnia". In sfarsit un film cu simbolism crestin, si nu neo-pagan cum sunt mai toate in ziua de azi.
POZE
Eu am vazut aseara cam jumatate, si nu m-a incantat. Mi s-a parut cam sec, de gustibus. Am sa il vad pana la sfarsit in seara asta, nu de alta dar nu-mi place sa las lucrurile la jumatate.
iren spune:
Stapinul inelelor se pune? Io asta am vazut in ultimele doo w-enduri, shi mi-a placut.
Un alt film care mi-a placut e Frida, la care-am plins, iar muzica e absolut extraordinara.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lu.more spune:
Hotel Rwanda.
Un film cutremurator despre barbariile din Rwanda, de acum 12 ani.
Oameni cu suflet mare versus oameni fara suflet.
Putere versus neputinta.
Dreptate versus nedreptate.
Dreptul de a trai versus "datoria" de a ucide.
Implicarea marilor puteri cand nu e nimic de "supt" ?!? ...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo