Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
RaluD spune:
si eu pt Mariana. Si eu tot la Elias am nascut.
E cea mai buna.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
tania-z spune:
ANDA bine ai revenit! 

Abia astept sa citesc povestea nasterii!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+
Varsta BB Stefan
Poze
lavi02 spune:
Anda bine ai revenit acasa !!!! (si pe la noi) 

Incearca sa dormi si tu cand doarme bebe!
Scuza-ma te rog daca te-am deranjat cu bazaiala
.
Si eu de abia astept povestea nasterii. Dar pana una alta mai bine dormi, gasesti tu cand sa ne-o scrii! 
Ilenuta, Alexandrina, Tania, Meems, Leea, Camelia, Maria eu va inteleg perfect ce simtiti, data trecuta mi-a intarziat termenul cu 6 zile si cum doctorul cu o luna in urma ma anuntase ca pot naste in orice clipa, toata lumea ma tot suna si intreba daca am nascut ceea ce nu putea decat sa-mi creasca exasperarea. Asa ca atunci cand i-am cumparat Silviei o carte cu Ratoiul cel urat, mi-a mers direct la inima prima pagina, cu rata cu basmaluta care sta pe oua si in jurul ei iepurasul si broscuta care o abordau. Textul suna asa:
"Doamna Rata asteapta, cu nerabdare, sa-si vada puii iesiti din ouale pe care le cloceste de mai multe zile. Prietenii ei - iepurasul Topaila si broscuta Oac - o tot intreaba cand vor veni pe lume puisorii."
Eu simpatizez 100% cu Doamna Rata.
lavi02 spune:
Cristina, Tania face 40 de saptamani abia joi, deci DPN-ul ei e 15. Azi e marti, 13. Sau sunt eu
?
Bic spune:
Mai fetelor, eu credeam ca s-a zis cu visurile ciudata odata cu sarcina. Ei bine, nu.
Azi noapte am visat ca la doua saptamini de la nasterea Smarandei se descoperea ca mai am inca un bebelus in burta. Si mi s-a rupt apa cind eram pe strada si imediat a si iesit capul copilului!!!
M-am dus la doctor si i-am spus si mi-a spus ca nu am cum sa fi nascut fara sa fi simtit nici o contractie. Da' copilul era pe nascutelea.
Acu', Smaranda era blonda-blonda, iar sora ei geamana era bruneta cu mult par si tot cu ochi albastri. Si seamana teribil cu.... de fapt nu semana.... ERA Maya a lui Monet! 

Lavi02,erai si tu pe-acolo prin vis, da' nu-s ce faceai.
Ina, ce nu am scris eu mesajul trecut e ca in afara e pasiunea ciocolatei, am si pasiunea oricarui dulce. Si din pacate tata meu care ma iubeste se duce nemernicul la patiserie si-mi lua nu stiu cite prajituri pe care cine le maninca???? Ca doar nu el care tine cura de slabire... Drept urmare, m-am obezat din nou. Adica am pus aproape 3 kg la loc!!!!!!!! Imi vine sa ma string de git, dar nici ma pot abtine de la dulce. TREBUIE totusi.
Cum stati voi cu programul de noapte? Ca noi am crescut acum si nu ne mai trezim ca sa plingem. Ne trezim... ca sa ridem si sa avem chef de joaca...
Iar surpriza serii este ca nici macar nu mai adormim dupa alaptatul de dupa baita. Stam cu ochii aiai vizuresti vreo ora. Macar nu mai plingem si ne simtim bine si singuri. Nu mai e tragedia lumii daca nu sintem cocolositi!
Mai, ce drag imi e de toti bebelusii astia. M-am uita la pozele Amaliei, ale lui Mirabilis... toti sint asa niste scumpi. Ma duc sa o tzoc pe a mea care ce poate sa faca acum ziua? Doarme!
Smaranda, 03.11.2005
maria_alexia spune:
Anda, bine ai revenit acasa! 
Felicitari pentru bb Nichita, lasa ca o sa treaca ele problemele, mai ales cu ajutorul super-calificat de aici
.
De-abia asteptam si povestea, dar daca o sa reusesti sa dormi e si mai bine. Aveti grija de voi!
cristinamh spune:
BIc, noi noaptea ... tot la 3 ore papam....
....
RaluD, tati s-a dus, ca prin el apartinem de policlinica 10. trebuie sa treci bb pe contractul de asigurare, sa te duci nu stiu unde sa ti-l vizeze(nu in poli...
), apoi te duci la pediatrie si-ti alegi un doctor, sau iti dau ei unul din oficiu daca nu ai preferinte.
lavi, tania e pe lista cu 14... inrosit preventiv... azi e 13...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lavi02 spune:
Ahaaa, Cristina, deci ai inrosit-o ca s-o sperii si sa nasca, nu? ![]()
Bic, de s-ar naste ca-n visul tau....
cristinamh spune:
pai lavi, am zis ca incercarea moarte n-are... am incercat si ieri cu alexandrina, da' vad ca n-a mers... poate tine cu tania...
parca vad insa ca maine deschid pc si sunt amandoua on line ca doua floricele!!!
sper sa dea un semn si madau, ca dupa ce-i scosese firele de la cerclaj se simtea mai bine ca niciodata, nici gand de nascare...
slabuta activitatea pe decembrie....
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
andutzy spune:
Buna mamici si felicitari noilor mamici!!
Noi sintem foarte ocupati , de aceea nu prea avem timp sa intram sa scriem.De ce?Am auzit eu la o fata in maternitate ca i-a facut fetita hernie(cred ca asa se scrie!!) ca a tipat prea mult...am facut o psihoza din treaba asta si-mi pindesc baiatul 24 din 24h, nu cumva sa tipe!!![]()
Ultimile noutati:
-de ieri a inceput sa ma doare o gilmita in sinul drept(preferatul d-lui Tudor), am zis ca e gluma si se duce la primul supt mai zdravan.N-a trecut, ba s-a si inrosit pielea, m-a luat un frig de am tremurat 5 h in plapuma, n-am baut apa, n-am mincat,nu puteam sta pe picioare====MASTITA.am sunat la asist.doc ped.si mi-a recomandat urgent oxacilina 1/6h, compresii aleatorii cu apa f recesi varza,scos laptele
-bubitele baiatului s-au intins pe toata fata si nu-i mai dau cu nimic decit il spal cu ceai de musetel
-azi s-a trezit la 7.00 si am reusit sa-l adorm la 21.00(pe cuvintul meu de om)
Lavi 02-sa-ti dea Dumnezeu sanatate pt tot ce ne inveti ..nu degeaba scrie sub numele tau <membru de baza>!!!!
Anda bine ai venit acasa,asteptam povestirea ta, si in citeva saptamini ai sa uiti si durere,si oboseala,si stres..tot!!!!
Vreau sa le intreb pe fetele care au epiz.:voi cind ati terminat perioada de lauzie, inaintea reluarii `activitatilor`
ati fost la control,la med?eu atit sint de traumatizata de cred ca as face ceva rau la cap, daca ma sui pe masa aia asa curind...!!dar in acelasi timp ,mi-e teama ca acolo nu mai e totul ca inainte si sa nu se rupa dracu ceva s-o iau de la capat!!
Atena si d-lTudor1luna jumate