Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI, Doamnelor si Domnilor
sa aveti un An plin de impliniri, numai bucurii si muuulta sanatate!
Alexandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Va multumesc din suflet pt urari si sa doresc sa va bucurati de familiilea voastre minunate, asa cum ma bucur eu de printesa mea!
Azi am serbat-o! A fost frumos! A avut 5 copii de la gradi si inca vreo 5 ai prietenilor...au fost si adulti vreo 10.a avut 2 torturi cu artificii...a primit o chitara, puzzle, o rochita superba, cercei si lantisor, masina lui Shelly (ca a lui barby se epuizase) si lucruri necesare in noua viata de scolarita pe care o va incepe din toamna. Ne-am simtit bine cu totii si acum o juma de ora (ora 11.30 noaptea) au plecat ultimii musafiri......Acum Bianca se odihneste impreuna cu baietelul prietenilor nostri, care va ramane 2 nopti la noi!
Si poze de la petrecere: http://community.webshots.com/user/bianca_elena
prixi spune:
Buna seara, fetelor! La multi ani va urez si eu si sper ca 2006 sa va aduca numai sanatate si realizarea tuturor dorintelor!
Cu intarziere, ii adresez Biancai sincerele mele urari de bine, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba numai succese la scoala! si mult noroc in viata! Helbi, am vazut fotografiile... Ai o fetita super-dulcica!
Dana, bine ai venit! Foarte frumoasa descrierea pe care ne-ai facut-o! La fel si jurnalul Andrei, idem pozicile... Noroc ca am apucat sa il citesc la timp, ca vad ca a disparut intre timp... Andra, wow ce de lucruri ati facut intr-un timp atat de scurt!
Fetelor, e tarziu acum... va doresc la toate o saptamana frumoasa si numai bine!
Roxana
sim spune:
Helbi ce petrecere frumoasa ati avut! Mi-au placut tare mult pozele. Am vazut ca Bianca a primit masinuta Shelly (de fapt ziceai si tu); si Ruxi a primit una la fel de ziua ei. Acum isi plimba toate papusile cu ea. Cred ca v-ati simtit tare bine inconjurati de atatia copilasi! Deci in toamna incepeti scoala...sa vezi atunci emotii. Cum este acolo: au clasa pregatitoare la gradi sau la scoala? Spun asta pentru ca in Romania se fac niste cursuri pregatitoare dupa ce termina grupa mare la gradi. Insa o buna prietena de-a mea care traieste in Australia imi spune ca acolo au cursurile respective ca parte din programa scolilor. Asa ca iti dai copilasul mai devreme cu vreo jumatate de an la scoala, ca sa se obisnuiasca cu noua viata si chiar cu ideea ca e scolar.
Prixi ce mai faci? Cum ai inceput anul? Tot cu munca multa? Te mai asteptam sa ne scrii!
Alex la multi ani si tie! Hai sa mai stam de vorba cand ai vreme.
Va doresc o zi linistita
Mami Simona si printesa Ruxi
DidiAlex spune:
Buna Fetelor!
ce liniste pe aici dar, parca io as fi mai breaza.
Citesc zilnic dar, in ultimul timp mai mult pagina legislativa ca m-au inebunit astia cu noile lor legi si nereglementari. dar sa nu indispun si altii oameni.
Azi am reluat scoala...cam dezastros! Am uitat mai repede decat am invatat. si chiar ca incepusem anu bine uite ca a fost o zi nu tocmai buna; noi sa fim sanatosi.
Cand am ajuns acasa am primit un mail de la o doamna a carui baietel are 9 ani, realizari multiple si multe altele. dar nu asta m-a facut sa va povestesc si voua. Ci ceea ce mi-a recomandat dansa. Sa profit acum si sa ma bucur de toata viata asta cu "Da, nu, mama", si alte cuvinte neintelese. Ce interesant !!!!!
Andreia, am vazut pozele de cand le-ai incarcat..superbbbeee...si daca ti-am mai spus se pare ca ma repet..Sa fiti sanatoase si fericite si mai norocoase!
Sim, am o placere deosebita sa citesc. cu scrisul mai putin. pt ca uneori scriu pe aici pe colo si asa tam nesam ma mai pocneste cineva....dar incep sa devin imuna sau cum spunea cineva pe aici pe forum sa fiu vaccinata.
Nu ne-ai spus ce ati facut de revelion? si tare faza cu papusile "tzepusa" numai stiu pe unde am citit.
Andra, te rog conecteaza-te acasa la net..ca suntem fara "conducator". E o figura de ruga pe mess dar aici nu merge..asta ti s-ar potrivi [-o<
Flori, multa bafta si succes in luna februarie si poate mai treci pe la noi.
Kata, de cand e scolarita ne-a parasit..si nu imi mai merg nici figurinele acu sa imi arat tristetea...
Roxana, mai spune-ne cum e la servici..asa sa mai iau si io o gura de aer!
Petronela, una peste alta..voi v-ati intalnit la 10 ani de la terminarea liceului?
Cat despre noi ieri am implinit 3 ani decand ne-am luat casa..a se citit apartament ..si parca au trecut asa multi ani...oooooo.. tot ieri Robert apupat-o pe Nora si Nora i-a dat sa manace mar cu banana cu lingurita. Doamne sunt niste trazniti copii astia nici nu ii auzi cand sunt amandoi. Ieri iar am ramas cu amandoi si la un moment dat cand picau de somn si imi raspund la intrebarea : Nora, Robert va e somn ?...primesc acelasi raspuns la unison: "DA" asa ca arunca unul intr-o camera pe altul in alta..si dupa ce au urlat independent 2-3 minute au adormit fix o ora!
Tocmai la fix cand a venit mama Norei si Robert a inceput sa strige.."MAMa, MAMa" si uite asa uita cine e mama.
Numai stiu ce prostii face dar parca v-am spus ca impusca tot ce prinde..cand mergem in vizita..nu la prea multe case ca nu avem de unde ..si le stie, trece si se fofileaza pe langa gazda si sus pe canapea si spune : "Gata!"
si sa nu uit..i-am luat costumde sky ca pe 10 februarie mergem in Austria...la noi in familie doar Robert poate sa sky-eze.
Acum inchei ca m-am lungit si v-am inebunit de capatana si mai viu pe aici. la toata lumea si multa sanatate!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by sim
Helbi ce petrecere frumoasa ati avut! Mi-au placut tare mult pozele. Am vazut ca Bianca a primit masinuta Shelly (de fapt ziceai si tu); si Ruxi a primit una la fel de ziua ei.Acum isi plimba toate papusile cu ea. Cred ca v-ati simtit tare bine inconjurati de atatia copilasi! Deci in toamna incepeti scoala...sa vezi atunci emotii. Cum este acolo: au clasa pregatitoare la gradi sau la scoala? Spun asta pentru ca in Romania se fac niste cursuri pregatitoare dupa ce termina grupa mare la gradi. Insa o buna prietena de-a mea care traieste in Australia imi spune ca acolo au cursurile respective ca parte din programa scolilor. Asa ca iti dai copilasul mai devreme cu vreo jumatate de an la scoala, ca sa se obisnuiasca cu noua viata si chiar cu ideea ca e scolar.
Multumim mult pt urari! Mai avem o petrecere vineri la gradi, si gata...pana la Sf Constantin si Elena sau Paste ca nu stiu care e prima (cred ca Pastele anul asta)
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
Sim, Bianca va merge din toamna la scoala. Inca nu stiu sigur daca vom ramane aici, dar daca ramanem, merge aici. Ea acum merge zilnic de la 7.45-9.15 la scoala la ceea ce in RO ar fi "grupa pregatitoare" numai ca iaci se tine cu o invatatoare din scoala si numai pt copii straini (chipurile sa-i ajute sa invete limba.....desi Bia o stie), spre marea disperare a parintilor de copii nemti, care si-ar dori si ei asa ceva pt copii lor, dar nu i-i primesc. Chiar aseara am fost cu Bianca intr-o vizita la o colega de-a ei si mamica imi spunea ca tare mult ar vrea si ea ca fetita ei sa urmeze acest curs,.........Apoi, dupa scoala "fugim" la gradi unde ramane pane pe la ora asta (acu trbuie sa fug sa o iau si apoi sa merge la biblioteca sa-si mai ia niste carti si casete cu povesti).
Oricum, scoala care se face aici, in primii ani mai ales, deduc eu (din povesti ale parintilor disperati) ca e mai slaba ca cea din RO, dar.....ce sa-i facem, daca vom ramena????
La acea grupa pregatitoare deseneaza, coloreaza si construiesc mult, dar de ex. luni l-au invatat pe "i". Au mai invatat o poezie (mare lucru aici
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Alex, citisem undeva ca intrebai de Danateo ca baietelul tau are o pb, si ca trebui eoperat ca si al ei? E adev? Are Robert ceva? Eu sper din suflet ca nu (sper ca am inteles eu aiurea acolo) si va doresc un concediu frumos in Austria (eu ma ramas incantata de Salzburg si Viena).
sim spune:
Alex draguta de tine, tare mi-ai placut. Sa stii ca mi-am luat-o si eu in cateva randuri peste ochi pe forum cu diverse ocazii si mi-am zis...nu-mi mai trebuie mie asa ceva. Si ghici ce fac dimineatza cand ajung la munca (shshshh...sa nu auda shefu) deschid DC. Asa ca si cand o sa fiu obraznica rau de tot si o sa ma dati afara de pe lista, eu tot o sa citesc. Ma simt atat de bine aici, incat e greu sa-mi dau seama cum ar fi fara voi.
Asa...de Revelion am trandavit pe toata linia. De Craciun am stat acasa la noi si urma sa dam o fuguta la Focsani pentru cateva zile. Ei, numai bine ca am reusit sa ajung la 38 febra si am anulat povestea cu parintii. Dar din fericire viroza m-a tinut doar 2 zile, asa ca am fost buna, zdravana de Revelion. A fost primul Revelion petrecut doar de noi 3 singurei si tare bine ne-am mai simtit. Am mancat, am baut, am dormit, ne-am uitat la tv cand am avut chef si fara sa deranjam pe nimeni. La 12 noaptea am avut foc de artificii din toate partile: a fost suficient sa stam pe balcon si sa privim ca spectacol a fost din plin.
A...cu papusile "tzepusa" scriam la un topic despre ce si cate jucarii le cumparam prichindeilor. Asta e o veche "durere" de-a mea. Nu stiu de ce fetitelor le plac chestiile astea gen Barbie...poate pentru ca vor sa-si imagineze in joc ce vor face ele cand vor creste...nu stiu, dar am senzatia ca nu sunt cel mai bun mijloc de educatie pentru ele. Acu nu mai spun ca fie-mea a primit o gramada de papusi-tzepusa la ziua ei si pare ca s-a mai calmat...ca prea are multe si nu mai stie cu care sa se joace. Ma gandesc ce bucurie o fi la tine cu masinute care mai de care mai teleghidata... Asa, si sa nu uit: deci a aparut si primul pupic...buuun...
sunteti pe drumul cel bun: dupa "ma-ma" prevad a va spune "no-ra" si daca tati e cuminte, poate se indupleca si il striga si pe el.
Andreia nu-mi vine sa cred ce program incarcat are Bia! Imi amintesc din postarile trecute ca spuneai si de alte activitati pe care le aveti in afara scolii si gradinitei. Cred ca ai nevoie de mult timp sa te ocupi de ea. Cat despre trezitul atat de dimineata... brrr...noi abia ne trezim la 9. Eu sunt mult mai linistita deocamdata (!): o duc pe Ruxi la gradi pe la 9 juma'te si o iau seara pe la 6-7. Acolo face de toate: dans, balet, pictura, modelaj...tot felul de chestii ca raman blocata cand vine si imi povesteste. La gradi a ei au si grupa pregatitoare si vad cam ce lucreaza pentru ca pun la panou la intrare activitatile. Acum am vazut ca invata sa faca tot felul de liniute inclinate (probabil ii pregateste pentru scrierea de mana pe care sper ca o lasa pentru clasa I). Am vazut un reportaj la tv despre grupele pregatitoare de la gradi: invatatoarele din clasa I erau destul de necajite ca vin copilasii cu tot felul de deprinderi de a scrie luate de la gradi si nu totdeauna sunt cele mai bune. Asa ca ele spuneau ca sunt de acord cu invatarea a cat mai multe lucruri in gradinite, dar scrierea sa ramana pentru clasa I pentru ca trebuie invatata corect de la inceput. Asa ca e de discutat iar puncte de vedere sunt multe.
In orice caz va admir pe amandoua pentru energia de a face atat de multe lucruri!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
sim spune:
Azi am avut parte de o mare bucurie si nu ma pot abtine sa nu v-o impartasesc. Am gasit un site pe care iti poti gasi fostii colegi de clasa din liceu, din facultate sau chiar din scoala generala. Sper sa nu fie considerata reclama, insa eu am reusit sa gasesc oameni pe care nu i-am vazut de peste 15 ani. Este incredibil! Sunt sigura ca multe dintre voi cunosc despre ce este vorba, dar daca aveti chef sa vedeti ce colegi isi mai amintesc de vremea in care ati fost in aceeasi clasa, uitati-va pe www.colegi.ro
Inca nu-mi vine sa cred: chiar astazi am primit mesaj de la un fost coleg de banca din scoala generala...Doamne cum trece timpul! Desi implinim 18 ani de cand am terminat clasa a 8-a, tare ma bate un gand sa le dau adunarea celor care mai sunt inca pe aici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Dragele mele drage si draga Doru, adica hop si eu ca iar am cam tras chiulul...Sunt atatea de facut si nu mai am asa timp de multe forumuri cum eram eu libera inainte...Si net nu cred ca mai bagam acasa, ne-am tot gandit si ar insemna o alta companie pt telefon fix, inca niste bani pe luna...asa ramane ca platesc in continuare pana in septembrie un internet pe care nu il pot folosi...
Ma bucur ca scrieti si ca nu uitati de prieteniile legate aici, nici eu nu uit doar ca am zis deja ce ma face sa fiu mai putin activa ca inainte.
Alex si fetele care au ajutat la surpriza pe care o planuiam anul trecut....am uitat sa spun finalul.
Am pus cativa banuti pt Ana Ungureanu dorind sa ii facem un cadou de Sarbatori, inchipuindu-ne ce triste vor fi pt ea...si sperand sa schimbam totusi starea asta macar pt o zi.
Tragand-o de limba am aflat ca isi doreste un computer dar cum noi am strans doar vreo 100 de euro, Ana Maria din Frankfurt, cea care a mers si s-a intalnit cu Ana, i-a dat banii stransi intr-un plic...sa ii aiba si sa isi cumpere ea un computer cu ce mai pune ea...
Cred ca a fost cel mai bine asa...si sper sa o avem si pe Ana curand pe net.
In rest...noi ok, tocmai am primti pachet de la mama si avem shorici si muschi si coaste la borcan...ptiu ce bucurie a fost pe noi parca nu mai mancasem niciodata...
Va doresc numai bine, un weekend frumos si sa stiti ca va port in gand.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
pet.cost2005 spune:
Salutari, fetelor!
Mai trec si eu pe-aici. Va citesc mereu, dar nu am mai scris din varii motive. Unul dintre ele este ca am trecut printr-o pasa proasta si ... am considerat ca nu aveam prea multe de spus. Acum, totul ok!
Pe-aici este un ger ... brrrrrr!!!!
sim - stiam deja de situl ala. Si eu mi-am regasit vreo cativa colegi. Dar partea proasta este ca nu prea il actualizeaza des. De exemplu, eu mi-am pus si poza dupa ce m-am inscris, dar vad ca nici acum nu apare. Daca nu o pui la inscriere ...
didialex - nu, noi nu am facut intalnirea de 10 ani. Sau cel putin eu nu stiu, nu am fost anuntata. Poate si pentru ca mi s-au pierdut urmele pe-aici, prin strainatate. Si netul am inceput sa-l folosesc de putin timp ... vreun an.
dana - frumos jurnal de vacanta. Cred ca am sa-ti urmez sfatul cu luna de miere, chiar daca nu a fost sa fie imediat dupa nunta.
In rest, fiecare cu serbari, sarbatori ... uite ca a trecut anul.
Va pup si poate ne auzim mai des!
_
*** PETRO. ***
_