Vrancea (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

prixi - multumesc mult pt. urari. Esti prima care ma felicita in absolut! Am schimbat prefixul, sa speram ca din partea asta (30-39) lucrurile se vor vedea mai bine, voi fi mai inteleapta si mai ... matura. Nu ca acum nu as fi, dar...

Bine, bine ... ne mai auzim maine!

Noapte buna, fetele!

_

Azi e prima zi din restul vietii mele !

*** PETRO. ***
_

felicitari virtuale animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eheii...sa ne traiasca sarbatoritele!!!

Danuta, Petronela sa va dea Dumnezeu tot ce va doreste inima si sa aveti parte doar de bucurii, fetele noastre dragi! Va urez din suflet LA MULTI ANI!!!

Prixi, te stiam eu sufletista, dar uite ca nu ma asteptam sa imi asculti gandul chiar asa de curand. Ma trezesc eu dis-de-dimineatza (pe la 9 asa) si ce vad: ningea afara cu un spor! O splendoare. Iti dai seama ca m-a luat un ras de n-am mai stiut cum sa ma opresc sa le explic alor mei ca nu-i problema cu mine...nu inca.... Pai la asa surpriza (care stiu sigur ca de la tine este!) da-mi voie sa te pup pe obrajori si sa-ti multumesc!
Asa, cat despre treaba cu kilogramele...al meu sot ma mai tachineaza uneori si zice "mami grasunica" desi eu am 55 iar el 115, dar eu o stiu una si buna: mai bine grasunica si acasica decat sa fiu vreo silfida si sa umbli dupa mine prin spitale. Si stii ceva: unei femei dupa 30 de ani ii sta bine sa aiba un pic de sold acolo .

Petro sa nu uit: acum vo 2 ani am trecut si eu pragul si ca sa nu cad gramada in depresii mi-am zis: viata la 30 de ani incepe cu adevarat! Si stii ca am avut dreptate...ma simt atat de bine! Asta iti doresc si tie sa te bucuri de tot ce ti se intampla!

Alex eu nu stiu ce sa zic: Nora pare a avea nume predestinat...si daca Robert nu a mai avut somn in prezenta ei...parca parca miroase a okisori frumosi pe acolo. Nu ma bate, ca azi am o scuza: n-am motiv dar sunt atre aiurita.

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Dana! Sanatate multa, concediu placut si numai bucurii in viata!

La multi ani, Petronela!
Cu cele mai frumoase ginduri de bucurie, sanatate si implinearea tuturor dorintelor!

Petrecere frumoasa la mindoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Multumesc frumos tuturor pt. urari si ma bucur ca am descoperit o familie asa mare si generoasa, care te asculta si iti este alaturi in mod dezinteresat. Multumesc di suflet inca o data, un pupic si o floare pt. fiecare dintre voi .

dana - ce pot eu sa-ti urez ... de tot ceea ce-mi doresc mie sa ai parte si tu, o viata senina si multa, multa sanatate tie si celor dragi tie.

Va pup cu drag pe toate!

_

Azi e prima zi din restul vietii mele !

*** PETRO. ***
_

felicitari virtuale animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Fetelor,va multumesc din suflet ptr.. urari.Numai bine si voua.
Eu astazi am petrecut la scoala :am facut tiramisu si salata beouf(pe asta a facut-o Adi).Ne-am simtit foarte bine...am baut vin romanesc si am ascultat muzica romaneasca.Acum ma pregatesc sa mergem la restaurant.

Pet.Cost 2005,Numai bine si tie si tot ceea ce-ti doresti.La multi ani!

Va pup pe toate!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Vai, ce veste mi-ai dat Sim... Ce ma bucur pentru voi! Ca la noi a fost doar o intamplare ca a nins! Si cum era vorba de un eveniment, de aia am facut si poze, nu ca sa ma laud ca noi avem zapada si voi nu... Si uite asa am avut noi zapada o zi... De atunci...iok! Nici timpul nu tine cu noi, pentru ca temperatura urca si pana la 8 grade in timpul zilei, iar noaptea nu coboara sub 0... Asa ca bucurati-va si pentru mine!!!
La kilograme...55 suna tare bine! Am avut si eu tot atatea cand am terminat facultatea...Stiu ca in 2000 aveam inca 60, iar acum bat 70 ... imi este si rusine sa spun! Sotiorul meu are, parca e cifra casei, tot 115, deci e om cu greutate! Eu, pe langa el, tot a pui arat...dar drept ca mica, dar cu "clontzul" mare!
Astazi la job eram cu prietena mea romanca si cu colegul ei de birou, un tip pe la 50 de ani...Din vorba in vorba, am ajuns si la subiectul greutate(ca tocmai ce coboram la cantina), si la care tipul tacticos ne spune ca el se cantareste de 2 ori pe an, la inceput si la sfarsit si vede atunci care e problema si ca el considera ca cu kg sta foarte bine, numai ca la kg lui i-ar fi trebuit vreun 1.90 si el nu are decat 1,75...Deci el are o problema de talie si nu de greutate!

Fetelor, nu mai stau...Ma duc sa pregatesc ceva de papa...Dar nu am rezistat tentatiei si v-am scris macar cateva randuri, ca sa va bucurati cand veti intra...

Sarbatoritelor inca o data , multa sanatate si tot ce isi doresc ele!

Pupici si o seara placuta!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Dana,Petronela LA MULTI ANI! si tot ce va doriti.

Sim, ce zici tu acolo de Nora. hmmm..cred ca daca o sa ajung pe post de soacra sunt cam vipera..abia ma abtin cu cele 3 cumatate deci pt frati ma agit darmite pt copil.

Acu plec, ca Robert doarme de la 8 (cel putin aici nu ma omoara..isi ia sticla si asteapta sa vina cineva poate il urca si pe el in patutz. asta de 2 ori pe zi. si doarme.)la teme care-s muuulte!

si, am zis ca nu mai spun nik pe aici ca nu e prea frumos din partea mea sa ma laud dar...azi fii-miu dupa ce am terminat io de dat cu aspiratorul si il lasasem intins s-a apucat el. cand ma intorc il vad ca lucra nene nu gluma. ma uitam la el ca la extraterestru. si in mintea mea imi spun ca sigur nu o sa ma creada nimeni daca o sa ii povestesc. asa ca sar repede pe camera si il filmez. asa ca am avut dovada cand i-am povestit lu' tat-su ca sigur spunea ca

mai viu!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alex, te-ai scos...ai ajutor la curateni eacum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cu intarziere si mii de scuze le urez si eu celor doua frumoase tot binele din lume, Dana si Petro sa fiti sanatoase si iubite si mult noroc sa aveti mereu in viata!!!

Va pup pe toate, am vb cu Ana aseara sunt destul de ingrijorata pt ea, mi-a spus ca rezista cu pastile numai si ca simte ca innebuneste....Offf...Alex, ti-am lasat offline sa vb tu cu Ana Maria si...astept vesti.

Pupici si numai bine tuturor!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andra,am primit mesajele tale. nu eram prin zona.
Am vb cu Ana Maria dar in afara de net nu am nici un nr de telefon de ro. Si cu toate ca imi daduse unul in martie cand eram amandoua in ro. habar nu am pe unde e!

i-am scris mai multe nici io nu stiu ce sa spun. prietena mea o asteapta..dar am inteles ca saptamana viitoare merge la bucuresti.

Andreia,sper sa am ajutor..nu ca nu m-as descurca dar, stii tu cum sunt astia mici sau pardon..breeeeeee tu vb din proprie experientza, nu?

la gasca mare!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput