Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 14
DidiAlex spune:
Buna,
Ma fetelor tocmai pe pagine 5 sa gasesc subiectu'
Noi nu mergem saptamana asta la scoala ca Robert e pe antibiotic. Tuseste si are rosu in gat!
si pt ca azi este 1 februarie vroiam sa ii urez lui Flori, multa bafta in actiunea programata pt aceasta luna!
Andra, vreo veste ceva?
Andreia, multumesc mult de sfaturile pt jucarele. Oricand sunt bine venite! ai gasit ce cautai?
Roxi, esti scumpa rau! si io mi-am luat agenda ca, uit tot mai multe chestii.
Kata, unde esti? hai la o cafeluta
Simo, Cum a fost calatoria?
Petro, sa resurcitez subectu' ca nu se mai poate!
-ici la toata lumea si astep mesajele voatre lungi si plictisitoare ca daca nu uita-ti ce va asteapta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
DidiAlex spune:
Mai fetelor, citeam ultima pagina si din totalu' de 12 postari 6 sunt ale mele..am cam inceput sa vorbesc singura...
e graaav ...fug ca m-am prostit de tot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
motanik spune:
Buna ziua dragele mele!
Am venit si eu o fuga, uraaaaa luni seara am net acasa asa ca promit sa revin atunci..pe larg.
Mi-au venit analizele la sange, totul este in limita normal, asa mi-a zis asistenta la telefon. Doctorita insa este in concediu toata luna februarie asa ca abia la inceputul lui martie merg iar la control.
CM tot nu a aparut...nici nu stiu ce sa mai zic. Burticoasa nu sunt sigur, testul a iesit f clar.
Hai mai vorbim, va pup pe toate. O zi faina!
--------------------
Andra
pet.cost2005 spune:
Salutari la toate fetele! Nu ma , nu, pentru ca vin cam rar pe-aici.
Am vazut ca au fost multe reintoarceri, multe fete pe care eu nu le cunosteam decat de pe lista de la inceput. Va transmit si eu multe salutari!
DidiAlex - "Petro, sa resurcitez subectu' ca nu se mai poate!", scuza-ma dar nu am inteles ce vrei sa spui. Care subect? Te referi la cel cu intalnirea de 10 ani? Parca ti-am raspuns, sau dau si eu in boala lui prixi ...
Abia astept sa vina caldura ca nu mai pot de atata frig ! Si ma tot gandesc la vacanta de vara. Pe 23 iulie (sau pe-acolo) plecam in Romania. Uraaaaaaaaaa !!!!!!!!
motanik - si eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine ... dar nu-i , din pacate.
In perioada asta, vazand ca sunt fara ocupatie, ii dau o mana de ajutor unei prietene care are un baietel de 1 anisor si mai stau cu el din cand in cand. Imi fac practica pt. atunci cand va fi sa fie si al meu. E o bombonica de baiat, cred ca l-am innebunit cu pupicii, imi vine sa-l mananc!
Va pup, o seara buna tuturor!
Petro
sim spune:
Dragele mele am avut o saptamana la munca de nu mi-am vazut capul de atata treaba: parca toate s-au ingramadit in saptamana asta. Dar in toate este o compensatie: maine plecam toti la munte: firma face cinste ca in fiecare an. Acum nu ne mai ramane decat sa mai speram la niscaiva zapada ratacita pe undeva.
La Focsani a fost tare frumos, ca de fiecare data, dar scurt...foarte scurt: am ajuns sambata dupa-amiaza si am plecat duminica pe la 1. Pe cine sa vezi mai intai, pe cine sa nu uiti, cum sa faci sa te imparti in mai multe... Era un soare asa de placut, dar ger de-ti taia fata. Abia astept sa vina primavara si sa merg sa ma plimb prin Focsani. Nu stiu ce m-o fi palit nostalgia tocmai acum, dar asta am simtit.
Draga Motanikule daca tot n-au venit uratii, cred ca va trebui sa te "consolezi" cu ideea ca testele nu-s bune de nimic. Eu chiar trag sperante!
Alex draga, merit si eu o mama de bataie, da' lasa ca saptamana urmatoare nu scapi de mine...sa vezi cum vin fuguta de la Predeal cu chef de vorba.
Roxanica esti o scumpa! A, si pentru ca ziceai de noutati...cred ca ati aflat deja si imi cer iertare celor care stiu, dar o faza super-tare a fost la Focsani de ziua Unirii, cand a venit Base' acolo si se pare a cineva i-a pus gand rau ca au gasit un fel de bomba care nu avea cum sa pocneasca pentru simplul motiv ca avea bateriile descarcate! Alta tare: la faza cu hora unirii era atat de frig incat suflatorilor din orchestra militara le-a inghetat mustiucul de la trompete si alte alea. Si tot d'astea...
Flori sa stii ca nu te-am uitat si bag seama ca nici Focsaniul nu te-a uitat ca si amintit imediat cum am zis: "salutari de la Flori, Batrane!".
Va pup pe toate si fug sa-mi fac bagajeleeee!
Mami Simona si printesa Ruxi
pet.cost2005 spune:
Ciao! Nu-i nimeni pe-aici?
Fetelor, am pus poze noi. Sunt doua albume noi - "iarna pe ulita" si "mica gospodina". Primul este cu ninsoarea de saptamana trecuta. Iar al doilea, am facut niste painisoare bune, bune. Mmmmmmm !!!
Sunt racita cobza. Abia mai respir ... numai pot!
Eu sunt pe-aici, cine mai vine la palavre?
Petro
helbi spune:
Petro....ce zapada multa a cazut la voi! Sau asa se vede din poze.......Tare frumoase! Iar panicile arata taaaaaare bine!
Multa sanatate si sa te faci bine, repede!
Noi.......pe-acasa. E rece si innorat, asa ca ne-am decis sa lenevim.
WE placut!