Vrancea (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by carmenp

si eu tot rar, da` am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mai treci pe la noi mamicutza de tzucurei!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Salutare, salutare!!!

Noi p'aici bantuim..si cautam o noua casa. Asa ca orice idee e bine venita. Robert doarme dintotdeauna la el in patutz dar, singur in camera de la inceputul lui martie mai exact din 5 martie la nici 6 luni.
acu, noi avem o problema ca atunci cand avem musafirii ii ocupam camera si se trezeste mai des.

Sim, cred ca Ruxi e tare incantata de noua ei camera?

Andreia, intr-una din poze, am vazut la Bianca un laptop...ne spui mai multe despre el: de la ce varsta e indicat, daca e necesar sau orice alte informatii ai, si le condisideri utile si, bineinteles ca ai timp sa ni le impartasesti si noua! Cam tacuta in perioada asta, s-a intamplat ceva?

Andra, Andra, da-ne si noua vestea cea buna!

Flori, sunteti tari!!! altfel parca simti sarbatorile in ro. anu trecut imi aduc aminte ca povesteai ca ai fost intr-o zona de vis troieni troieni!!

acu plec si -ici la toata gasca.. ma cheama Robert sa ne jucam si nu scap cu una cu doua!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare,fete frumoase!

Sim,drum bun maine spre Focsani si..''saluta-l'' si din partea mea(n-au trecut decat 3 sapt de cand am plecat,dar deja mi-e dooor).

Dana,ce bine ca a venit fratele tau la tine!Si eu am o sora,la care tin ca la ochii din cap,ne intelegem suuuper si mi-e dor de ea tare

Alex,da,iti amintesti bine.Anul trecut am facut sarbatorile de iarna in nordul Islandei si a fost o iarna ca in povesti(anul asta nu a mai fost deloc zapada acolo de Craciun).Acasa...intr-adevar,a fost super.Nici nu ne-am dat seama cand au trecut cele 2 saptamani.

Va pupic acum (am o durere de cap cumplita de vreo saptamana,care nu trece cu nici un analgezic,asa ca am dat-o pe antibiotice,ca banuiesc ccc ca mi se trage de la sinuzita)

Rox,Kata,Mota,Iselin,Lorena,pe unde sunteti?Mi-e dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by dana n.

Salutare!

Andreea,fratele meu a ajuns ieri cu bine.S-au uitat doar daca are tot ceea ce-i trebuie in mana,dar nu i-au citit invitatia.
Mersi mult ptr. ca mi-ai trimis exemplarul.
[Pupici la toata lumea!

------------------------

Dana, ma bucur mult ca a ajuns cu bine fratele tau si sper sa savurati la maxim clipele pe care le veti petrece impreuna! Cit priveste verificarea invitatiei, stii cum e..depinde de vames, dar e bine sa ai actele in regula, ca sa nu ai pb.

Alex, da Bianca are un laptop. La primit la 4 ani si a ajutat-o mult sa invete literele. E de la V-Tech, dar cel pe care i-l are ea e pt copii de peste 4 ani. In schimb, am vazut in Woolworth tot de la V-Tech si pt copii mai mici. Eu le gasesc f. instructive, asa ca, dac ate bate gindul sa iei pt Robert, poti sa o faci. Un sfta insa: nu lua decit pt virsta lui. Nu fa greseala pe care am facut-o eu cu o masina pt Bianca (nu boby-car ci una mare, cu pedale) pe care scria ca-i pt copii de la 3 ani, dar eu am zis ca fata e mare (ca asa era) si i-am luat la 2 ani.........crede-ma ca pina aproape de 3 nai nu s-a atins de ea.........iar apoi, relativ putin...........si am vindut-o aproape noua.

Flori si Andra ma bucu sa mai aud de voi si sper ca visul vostru cel mare, sa devina curind realitate. La fel le doresc si Danei si Simonei, si tuturor celor care mai vor un bb.

Kata bafta pustiului in continuare!

Noi........suntem sanatoase,. si asta cred ca e cel mai important. In iarna asta am reusit performanta ca nici macar nasul sa nu ne curga vreodata.
In rest...obosite si cu N-spe mii de probleme pe cap, care imi consuma timp si nervis i energie.......dar, sper ca in final sa fie bine!

Va doresc un WE cald si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari fetelor! Ce mult s-a scris si ce ma bucur!

Andreia, cand sa ma laud ca nici eu nu am fost bolnava in iarna asta, m-a luat durerea de gat... Asta ca sa stiu ca primavara e inca departe! Un wk placut si cu multa caldura si tie, si Biancai!

Sim, drum bun si distractie placuta! Te asteptam cu ultimile noutati de la fata locului!
Am vazut si eu camera lui Ruxi si intr-adevar e ca pentru o printesa!

Kata, ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!!!Felicitari pentru succesele copiilor si ale voastre, bineinteles! Sa ne spui si noua cand va mutati in casa noua!
Eu nu am cum sa avansez in serviciul unde lucrez acum si nici salariul nu are cum sa urce, decat ca urmare a vechimii...Solutia ar fi sa plec intr-un alt departament, ca oportunitati tot mai apar, dar ma impiedica flamanda! In companie sunt mai mult de 80 la suta flamanzi, iar eu am avut noroc sa lucrez doar cu francofoni! In fine...daca se poate numi noroc! Situatia s-a mai imbunatatit in ultimul timp si asta de cand au vazut ca nu mai sunt o amenintare pentru ei si ca noul meu job va fi de fapt un amestec din ce fac ei si din ceea ce fac fetele de la Officers!
Salariile nu sunt asa de mari aici, chiar daca lucrez in domeniul privat, mult mai interesante sunt, in schimb,avantajele pe care le poti obtine:plata abonamentului sau a benzinei pana la serviciu, o masina de societate, cumparare de actiuni, cumparare de bauturi Coca-Cola la jumatate de pret, gratuitate absoluta la toate bauturile atata timp cat esti la job, o asigurare medicala mai buna, bonuri de masa etc si etc ca probabil ca mai sunt, dar nu le mai stiu eu!

Flori,Andra si Dana, ce ar fi sa vi se indeplineasca dorinta la toate trei!!! Ce fain ar fi!Sa intrati pe aici si sa ne mai spuneti noutati! Noi tinem pumnii oricum!!! Si bine ca iti pui net acasa Andra, ca discutiile cam lancezeau pe aici! Eu zic de mine, fetelor, ca tare greu ma mai pun pe scris! Si cum ai fost tu acasa Flori si nu spui decat acum? Si Alex la fel e acasa si ne zice doar asa in treacat...Eu imi iau jucariile si am plecat! Fetelor, sincer va invidiez ca eu fac anul de cand nu am mai fost, iar Sarbatorile de iarna nu le-am facut decat o data acasa in toti acesti ani! Alex, nu spuneai ca faceti 3 ani de cand v-ati cumparat apartament? Acum unde iti cauti casa, ca nu mai inteleg nimic! Si zici ca il duci pe Robert la serviciu...Tu ai serviciu in Bucuresti? Eu sunt mai batrana asa si cu singurul neuron care mi-a mai ramas, fac greu conexiuni... Si stai pana de Paste acasa? Ce bine!!! Va doresc un timp frumos si daca va intalniti, sa ne aratati si noua poze!!!

Si Dana, distractie placuta la toti 3! Stiu ca bucuria e mare cand vine cineva de acasa in vizita!!!

Fetele din Italia, Petro si cu Pet, nu mai ziceti nimic?
Lorena si cu Doru, Iselin... nimic, nimic?

Fetelor, va pup si ma duc la bucatarie sa fac ceva bun! Un tort de ciocolata si cu nuci, ca i-am promis de secole lui Adrian...A spart si nucile acum, numai sa i-l fac! Of, parca e copil mic!
Un wk frumos si multa sanatate!

Roxana

Mergi la inceput

Salutare, Salutare

Simo, cum a fost la Focsani?

Roxana, esti o scumpa! am ras cu gura pana la urechi cand am citit mesajul tau. La mine e simplu. Avem ap dar in Bucuresti luat in ianuarie 2003, cu credit ipotecar, of course. Ar fi trebuit sa fiu bogata sa am casa aici.
si, in ro mergem de Pasti cand facem 1 an decand nu am mai fost. poate mai trag o fuga doar io si Robert in iulie, dar om vedea!
Aici stam intr-un ap pe care initial l-a impartit sotul meu cu un coleg cat timp io eram in ro. Cand spun ca am servici spun pt ca sunt in concediu de cresterea copilului. Am mers la servici pana pe 01 sept 2004 iar pe 12 am nascut. Serviciul a fost cea mai grea decizie in calea emigrarii mele. Era munca care imi placea, o faceam cu pasiune si multe multe altele...
Acum ne cautam o casa, ap cu 3 camere.

-ici la toata lumea si fug ca iar am pupiul bolnav cu tuse, febra si tot tacamu si tocmai ne-am intors de la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by flori76

Andrutz si eu am avut CM neregulat inainte de AC,neregulat il am si acum,dar totusi,asa intarzieri mari nu am...Nu ai nici un simptom,nimic??

Ba da, am dar cred ca mi le induc singura...Imi vine sa dorm tot timpul, am pofte, as manca non-stop, in plus am si o scurgere maronie...
Cu toate astea, testul a iesit negativ.
Azi astept rezultatele la sange...sa vedem ce zice dr.

Va multumesc pt gandurile voastre frumoase, fetelor. Sunteti minunate! Va pup si sa doresc o saptamana linistita si frumoasa!

p.s. Lunea viitoare am net acasa, promit sa scriu mai des si nu asa telegrafic ca acum.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motanik

Ba da, am dar cred ca mi le induc singura...Imi vine sa dorm tot timpul, am pofte, as manca non-stop, in plus am si o scurgere maronie...
Cu toate astea, testul a iesit negativ.
Azi astept rezultatele la sange...sa vedem ce zice dr.

Andrutzule, taman ca mine. Chestia cu somnu nu e indusa...restu..hmmm..nu stiu..dar mirosurile cum iti sunt..mai puternice??? In special Cafeaua, tigarile?
tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete!

Alex, multumesc pentru lamuriri! Sunt convinsa ca tu ai mai zis lucrurile astea aici la fete, dar nu am fost eu atenta! Mai ales asta vara am pierdut multe din ce ati discutat..., iar acum nu mai intelegeam nimic! Citeam ca se implinesc 3 ani de cand v-ati luat o casa, ca mai apoi sa zici ca iti cauti una...Ma gandeam ca ...gata, Alzheimer o sa am ca diagnostic! Oricum, la mine nu e de glumit, pentru ca am remarcat si intr-o discutie la serviciu ca nu imi mai aminteam ce vazusem cu o seara mai inainte la TV si asa de tare m-am necajit...Dar si ce bucurie a fost cand mi-am adus aminte!!!!Semn ca nu sunt de tot pierduta!

Eu va urez distractie placuta la ski, sa va gasiti apartamentul pe care il visati si, nu in ultmul rand, drum bun pentru cand veti pleca acasa de Paste!

Andra, ai simptomele clasice...Ce ar fi sa fie adevarat???
Asteptam noutati!

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta! Ma duc sa "vegetez" in fata TV-ului! Eu deja dorm, dar inca nu realizez...

Roxana

Mergi la inceput